reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
A może czekają aż akcja porodowa sama się rozpocznie. Ze mną na sali na oddziale patologii leżała dziewczyna dwa tygodnie po terminie, z dzieckiem było wszystko w porządku i czekali aż sama zacznie rodzić, potem zaczęli jej wywoływać poród i nic. I biedna dziewczyna męczyła się bo bóle miała ale szyjka macicy za nic nie chciała się rozszerzać:crazy::crazy:

i jak to sie skonczylo???

hej dziewczyny dostałyście może zaproszenie na bezpłatna cytologię? jak tak to gdzie byłyście? ja dostałam propozycję poza lbn i nie na reke mi tam jechac i chcialabym pojsc tam gdzie jest jakis dobry lekarza, obecnie nie mam swojego gina.

hej dziewczyny dostałyście może zaproszenie na bezpłatna cytologię? jak tak to gdzie byłyście? ja dostałam propozycję poza lbn i nie na reke mi tam jechac i chcialabym pojsc tam gdzie jest jakis dobry lekarza, obecnie nie mam swojego gina.

Sunday na pewno robie w Top Medicalu, wystarczy Ta zadzwonic i zapisac sie...

Malutka juz podjadla,witaminki dane.....moze chwile polezy jeszcze
bo ja chcialam wam pokazac pare fotek z chrzcin

Anet15 zdjecia cudne...rozumiem że imprezka udana, a gdzie robiliście chcrzciny???

My w weekend porobilismy zalegle zakupy, Jula raz u jednych raz u drugich dziadkow wiec spkojnie moglismy polazic po sklepach, ale naal poszukuje prezentow...

Dzisiaj udalo mi sie upolowac w realu jezdzik fishera dla Julci przeceniony z 250 na 99zl:-D:-D:-D

Dzisiaj dla Julci dzien prezentow przed chwila dostala przesylke z Klubu Szczesliwego Maluszka i dostala takie pianinko z Fishera :-D:-D:-D:-D:-D

i juz sama nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac...:eek::eek::eek::eek:

:szok:kurczę, a ja się wybieram dziś do reala, jak M wróci z pracy. Mleko nam się skończyło. Może jeszcze będą.

Madzienka a co to za Klub Szczęśliwego Maluszka?

Klub Szcześliwego Maluszka to akcja sieci Tesco za zakup produktów, Pampersa, Bobovity, Fishera Price, Danonkow i jeszcze innych zbieralo sie punkty, ktore pozniej wymieniali na nagrody:tak:

www.klubszczesliwegomaluszka.pl

reklama
Do góry