maltanka
Fanka BB :)
sundey no fakt na jaczewskiego nie mam miejsc. oczywiście dla wybranych się znajdą. ostatnio byłam światkiem takiej sytuacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może czekają aż akcja porodowa sama się rozpocznie. Ze mną na sali na oddziale patologii leżała dziewczyna dwa tygodnie po terminie, z dzieckiem było wszystko w porządku i czekali aż sama zacznie rodzić, potem zaczęli jej wywoływać poród i nic. I biedna dziewczyna męczyła się bo bóle miała ale szyjka macicy za nic nie chciała się rozszerzać
hej dziewczyny dostałyście może zaproszenie na bezpłatna cytologię? jak tak to gdzie byłyście? ja dostałam propozycję poza lbn i nie na reke mi tam jechac i chcialabym pojsc tam gdzie jest jakis dobry lekarza, obecnie nie mam swojego gina.
Malutka juz podjadla,witaminki dane.....moze chwile polezy jeszcze
bo ja chcialam wam pokazac pare fotek z chrzcin
kurczę, a ja się wybieram dziś do reala, jak M wróci z pracy. Mleko nam się skończyło. Może jeszcze będą.Dzisiaj udalo mi sie upolowac w realu jezdzik fishera dla Julci przeceniony z 250 na 99zl
kurczę, a ja się wybieram dziś do reala, jak M wróci z pracy. Mleko nam się skończyło. Może jeszcze będą.
Madzienka a co to za Klub Szczęśliwego Maluszka?
Dzisiaj udalo mi sie upolowac w realu jezdzik fishera dla Julci przeceniony z 250 na 99zl