reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam moje kochane,znow was zaniedbalam troszke.....ale chrzciny robilismy i jakos czasu nie bylo,no i z maluszkiem to tyle czasu juz nie mam...ehh....
Gosie do zerowki tez odstawic trzeba,potem jakis obiadek przyszykowac,no i znow po gosienke do szkoly....:happy:...i tak to leci...potem spacerek z mala...i juz wieczor sie robi...a wieczorem juz jak wszystkich do wyrka zapakuje , to padam na ,,ryjek"...he,he...i nie zawsze mi sie chce zagladac w kompa ...wole glowe do podusi przytulic....:-D:-D:-D
Dzis straszna mgla u nas...ale pewnie i u was....:tak:
No i tyle sobie popisalam,bo juz mala sie drze.....
a jeszcze jedno jutro ide na szczepienie,no i juz mam stresa ze Karolinka bedzie bardzo wyla,a ja sama,bo maz nie moze wolnego wziasc...buu.....
Pa caluski...:-):-):-)

reklama
Ale mgła nas dzisiaj z rana przywitała, sąsiedniego bloku widać nie było:szok::szok::szok:
BASIA J ja też tęsknię za ciepełkiem i nie znoszę tego ubierania się w kurtki czapki i rękawiczki:crazy::crazy:
Anet15 tak to z dziećmi jest że czasem brak na chwilkę tylko dla siebie:tak::tak::eek::eek:

Malutka juz podjadla,witaminki dane.....moze chwile polezy jeszcze
bo ja chcialam wam pokazac pare fotek z chrzcin

to ja z Karolinka...

A tak panna wygladala....

a to z przed kosciola...

No i torcik jeszcze....

Hej dziewczynki!
Cały wekend mnie nie było dużo sie działo, szwagierka w szpitalu na patologii ciązy-po terminie jest bez zadnych akcji porodowych a wysokiego cisnienia dostała-po lekach spada jej do 140. Szwagier u nas codzinnie,bo mieszkaja w Deblinie a w Lbn maja tylko nas.
Wczoraj maiłam tesciow i moich rodzicow a do tego wszystkiego dostałam okresu!!!

Co za pogoda Zimno! Mgła straszliwa,drugiego bloku nie widać!!!!:szok::rofl2:

anaconda27 ona jest już po terminie!!! nie wiem na co czekają w tym szpitalu, dziecko juz wystarczajaco rozwiniete, a to cisnienie przy porodzie naturalnym jest niebezpieczne. Chyba czekają na koperte!!!:-(

Witajcie dziewczyny.
ale fajnie słoneczko wychodzi. miałam wyjść z Hubertem na dwór ale zimno strasznie. dopiero patrzyłam na termometr i tylko 3 stopnie.

Anet15 zdjęcia bardzo ładne, mała prześłiczna, a torcik mniam, mniam, aż klawiaturę zaśłiniłam tak mnie naleciało na coś słodkiego:-)

sundey a w którym szpitalu jest Twoja szwagierka? nie ma tam swojego lekarza?

maltanka lezy w szpitalu na staszica, lekarz prowadzący jest z jaczewskiego, była tam ale nie było podobno miejsc na oddziale i odesłali ją na staszica.

reklama
anaconda27 ona jest już po terminie!!! nie wiem na co czekają w tym szpitalu, dziecko juz wystarczajaco rozwiniete, a to cisnienie przy porodzie naturalnym jest niebezpieczne. Chyba czekają na koperte!!!:-(

A może czekają aż akcja porodowa sama się rozpocznie. Ze mną na sali na oddziale patologii leżała dziewczyna dwa tygodnie po terminie, z dzieckiem było wszystko w porządku i czekali aż sama zacznie rodzić, potem zaczęli jej wywoływać poród i nic. I biedna dziewczyna męczyła się bo bóle miała ale szyjka macicy za nic nie chciała się rozszerzać:crazy::crazy:

Do góry