reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie laski!
My przez tą pogodę już 4 dzień siedzimy w domu. Ale w nocy miałam ziąb w mieszkaniu, tylko 19 stopni, przestali grzać, cośim się pochrzaniło. Na szczęście dzisiaj już jest cieplutko. Hubert mi zasnął, śpi już prawie godzinkę. A ja szukam dalej jakichś pomysłów na prezenty na allegro.:tak:

Jak cos wymyslisz daj znac:tak::tak::tak:

4 dni? my juz 3 tygodnie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: siedzimy w domu, cholery mozna dostac, a dzisiaj znowu pada

reklama
kryzys ?
ja już dawno po rozwodzie jestem :cool2:
a z rodziną nie żyje jakoś blisko więc święta jedynie z dzieciakami a w dzień kiedy pójdą do taty to samej mi przyjdzie siedzieć :-(przed TV :sorry:

reklama
BASIA J a to przepraszam ja nic nie wiedziałam, a twoi rodzice już nie żyją? smutno tak samej w święta siedzieć:-:)-(
fogia oby ten tydzień Fifi ostatni spędził w domu:tak::tak::tak:
U mnie Maja ten cały przechodziła i jak odpukać jest nadal zdrowa

Do góry