reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam
I nadal śnieg sypie, wszystko pięknie tylko nie lubię potem tej breji na chodniku a już jest:crazy::crazy::crazy:
Maja do przedszkola odstawiona a ja zaraz jadę na miasto szukać dla niej jakiś butków:tak::tak::tak:

Dzień dobry:-)
I mamy zimę:tak::tak::tak:
Aluśka daj znać jak będziesz miała wyniki bo ciekawa jestem co z Amandzią:tak::tak:
dzisiaj dopiero udało mi się zanieść próbkę do badania a wyniki mają być dopiero na 28 pażdziernika :szok::szok:więc trochę na nie poczekam:eek::confused2:
weszłam dziś na ten śnieg i
WOW ale fajowo :-)
narazie mi sie podoba :cool2:
nam też sie podobało;-) i nawet pierwszego bałwana z Amandziuchą ulepiłyśmy:-):-):-p
Tak bylysmy wczoraj u lekarza i juz wszytsko jest ok...uszko prawie zdrowe jeszcze tylko kilka dni mam kropelki zapuszczac...ufff na szczescie, szkoda tylko ze pogoda taka że wyjśc się nie da...:-:)-:)-:)-(
Madzienka super że z Juleczką już wszystko dobrze:tak::tak::tak:
Hej girlsy.
W Chełmie też śniegu po kostki ale topnieje bardzo szybko i robi się nieprzyjemna breja.
My z Fifim znowu wczoraj zaliczyliśmy lekarza bo moje dziecko od niedzieli znowu rozkaszlane. Jak się okazało pojawiła się nowa infekcja. Czyli był zdrowy 2 dni, które to przesiedział w domu, więc skąd znowu to choróbsko????? :no: Nie miał kontaktu z dziećmi ani z chorym dorosłym. Nie mam już siły do tego wszystkiego. :-:)-( Ja jutro wracam do pracy, przez czwartek i piątek posiedzi z nim moja babcia. Mam nadzieję, że będzie mieć siłę bo przecież ma już swoje lata, a zajmowanie się niespełna trzyletnim dzieckiem nawet chorym wymaga sporego wysiłku.
aluśka oj i nam przydałyby się te badania na robaczki. :baffled: Mimo, że młody wziął pierwszą dawkę "trucizny" to nadal zgrzyta zębami.
A gdzieś czytałam że zgrzytanie zębami nie ma nic wspólnego z robakami:sorry: Moja bratowa i jej synek zgrzytają zębami mieli wszystkie badania robione i nic nie wyszło i pani doktor stwierdziła że po prostu taki ich urok:confused2:

Wspołczuję kolejnej infekcji:-:)-( bidulek:-:)-:)-(
Mamuski czy któraś z Was podaje maluchom tran???
Ciekawa jestem co na to wasi lekarze...jeśli mogę Was prosić zapytajcie pediatrę na najbliższej wizycie....
nawet mi nie przyszło do głowy żeby Ami to podawać :sorry:
a to w płynie to da sie wogóle wypić bo słuszałam że jest bardzo niedobre:eek:
Koleżanki zamierzam z M kupić synowi na urodziny sanki znalazłąm na allegro ale nie orientowałam się w sklepach czy nie wiecie jak się cena kształtuje. Interesyją mnie drewniane klasyczne z popychadłem kosztują 59zł a bez 49zł oczywiście plus koszt wysyłki 18zł. Jeszcze sie zastanawiam nad tym popychadłem.
no mi też wydaje sie że lepiej na tym wyjdziesz jak kupisz w jakimś sklepie niż przez alegro:tak::tak::tak::tak:
A ja myśle już o prezentach na świeta, zawsze kupuje wczesniej na raty bo potem nie mam kasy naraz na wszystkie. Dla dorosłych kupujemy tylko takie symboliczne,bo dzieciaków mamy troszke w najblizszej rodzinie. I mam problem z teściem i teściową.:-(
u nas na szczęście jest postanowienie że tylko najmłodszej części rodziny kupujemy prezenty:tak::tak::tak:
bo byśmy nie wyrobili:-p
A u mnie to dla naszej Mai aż 3 prezenty prawie pod rząd wychodzą bo najpierw mikołaj, potem pod choinkę a 10 stycznia Maja ma urodziny:shocked2::shocked2::shocked2:
to sie Maja ma z czego i cieszyć;-):-)
U nas to samo 6-Mikołaj, 10-urodziny a 24-Gwiazdka:sorry::sorry::sorry::sorry:
to się Wam złożyło:-) miesiąc balowania a potem przerwa i dzień dziecka;-):-p

Dla twojej panny to polecam coś z FISHER PRICE:tak::tak:

A masz na mysli cos konkretnego...bo juz troche tych zabawek Jula ma:-D:-D:-Da może znasz cos godnego polecenia

Madzienka super że z Juleczką już wszystko dobrze:tak::tak::tak:

nawet mi nie przyszło do głowy żeby Ami to podawać :sorry2:
a to w płynie to da sie wogóle wypić bo słuszałam że jest bardzo niedobre:eek:

to się Wam złożyło:-) miesiąc balowania a potem przerwa i dzień dziecka;-):-p

Z tym tranem to namawiaja nas znjaomi ktorzy twierdza ze ich dzieci w ogole nie choruja od kiedy pija tran:sorry::sorry::sorry:tylko ciekawe ile w tym prawdy...

Oj bedziemy balowac caly grudzien bo moje urodziny 3 grudnia:-D:-D:-D:-D:-D

dot.TRANU Mi to się wydaje że trzeba konsultować z pediatrą takie rzeczy, czasem można niechcąco zaszkodzić dziecku niż pomóc! Ja bym poszła po lekarza! On zna całą historie dziecka, wie jak się chowa, jak wygląda itp. najlepiej doradzi!

reklama
dot.TRANU Mi to się wydaje że trzeba konsultować z pediatrą takie rzeczy, czasem można niechcąco zaszkodzić dziecku niż pomóc! Ja bym poszła po lekarza! On zna całą historie dziecka, wie jak się chowa, jak wygląda itp. najlepiej doradzi!

ja rozmawiałam ze swoją....ale chciałam zapytać o opinię waszych lekarzy;-)

Do góry