reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Mojej mamie to kupie krem do cery dojrzałej,teraz sa czesto jakies promocje w drogeriach,a tacie to tak mysle o portfelu:-) ale mam jeszcze tesciow, brata, bratowa, i ich chlopakow(5l, 10l) szwagra i szwagierke i ich 3 latka:-(

maltanka spoko!!!:-)

Madzienka podaj jakies swoje pomysly co tam juz masz kupione??:-)

Juz juz....

my mamy trochę osob do obdarowania:-:)-:)-(wiec cześc prezetow w szczegolności do najstarszych czlonkow rodziny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bedzie skromna

Ciotki i wujkowie, babcie i dziadkowie dostana zestwy kosmetykow, kupilam juz je w sephorze(jak byl tydzien promocji:-p:-p:-p)
5-latek-klocki lego
moja siostra-perfumy
wsrod prezentow jeszcze będzie bizuteria
zaciązonej szwagierce zamierzamy kupić jakąs fajna książke o opiece, moze Zawitkowskiego
Nie wiem co jeszcze z naszymi rodzicami i 17-letnim braciszku-macie jakies pomysly

I oczywiscie jeszcze nie wiemy co dostanie od nas Juleczka:sorry:

Witam
I z rana znowu sypało jak Maję odprowadzałam do przedszkola:confused2::confused2::confused2:
Jak któraś chce kupić dziecku na mikołaja lalkę barbie w sukni księżniczki to teraz jest promocja w realu i taka lala kosztuje 25zł a wcześniej albo 50zł albo 60zł kosztowała więc myślę że warto

reklama
Witajcie laski!
My przez tą pogodę już 4 dzień siedzimy w domu. Ale w nocy miałam ziąb w mieszkaniu, tylko 19 stopni, przestali grzać, cośim się pochrzaniło. Na szczęście dzisiaj już jest cieplutko. Hubert mi zasnął, śpi już prawie godzinkę. A ja szukam dalej jakichś pomysłów na prezenty na allegro.:tak:

Do góry