reklama
anaconda27
styczniówka2006
Koleżanki zamierzam z M kupić synowi na urodziny sanki znalazłąm na allegro ale nie orientowałam się w sklepach czy nie wiecie jak się cena kształtuje. Interesyją mnie drewniane klasyczne z popychadłem kosztują 59zł a bez 49zł oczywiście plus koszt wysyłki 18zł. Jeszcze sie zastanawiam nad tym popychadłem.
To za tyle samo kupisz też sanki na miejscu, te okropne koszty przesyłki dochodzą i podnoszą strasznie ceny
Marta1981
Rodzyneczka
Dawać 10 zł za kawałek patyka do popychania ?I prędzej się połamią.Bierz te tańsze.
maltanka
Fanka BB :)
marz21 ja też myślałam, żeby małemu kupić sanki na zimę, ale nie myślałam, że śnieg już spadnie i nie rozglądałam się nawet jeszcze za cenami w sklepie. Z tych dwóch rodzajów wybrałabym bez popychadła, wydaje mi się niepotrzebne. Mój M mówi, że też bez popychadła.
No to potwierdziłyscie to co mówi mój M bez popychadła. A co do ceny to ten koszt przesyłki też może być zawyżony tak czasem robią. Podjadę na Lublin ale mój M będzie jutro w naszym rodzinnym miasteczku czyli we Włodawie i tam go wysle na sklepik.W takim małym mieście ceny nie są wygurowane i dużo polskich firm, kombinezon też tam kupiłąm super komplecik polskiej firmy za 80zł właśnie mój syniu poszedł w nim na spacerek. Chociaż ponąć teraz śpi w samochodzie nad zalewem bo zasnął po drodze. Dam znać jak sie rozejrze
sunday_
Hejka!!! W tą piękne zimowo-jesienne popoludnie!!!!;-)
Chyba podrzuciłaś mi pomysł na prezent na Mikołajki!!!:-)
No to potwierdziłyscie to co mówi mój M bez popychadła. A co do ceny to ten koszt przesyłki też może być zawyżony tak czasem robią. Podjadę na Lublin ale mój M będzie jutro w naszym rodzinnym miasteczku czyli we Włodawie i tam go wysle na sklepik.W takim małym mieście ceny nie są wygurowane i dużo polskich firm, kombinezon też tam kupiłąm super komplecik polskiej firmy za 80zł właśnie mój syniu poszedł w nim na spacerek. Chociaż ponąć teraz śpi w samochodzie nad zalewem bo zasnął po drodze. Dam znać jak sie rozejrze
Chyba podrzuciłaś mi pomysł na prezent na Mikołajki!!!:-)
anaconda27
styczniówka2006
Ja cały czas się zastanawiam co tu małej kupić na mikołaja i żadnego pomysłu nie mam
sunday_
A ja myśle już o prezentach na świeta, zawsze kupuje wczesniej na raty bo potem nie mam kasy naraz na wszystkie. Dla dorosłych kupujemy tylko takie symboliczne,bo dzieciaków mamy troszke w najblizszej rodzinie. I mam problem z teściem i teściową.:-(
anaconda27
styczniówka2006
A u mnie to dla naszej Mai aż 3 prezenty prawie pod rząd wychodzą bo najpierw mikołaj, potem pod choinkę a 10 stycznia Maja ma urodziny
reklama
anaconda27
styczniówka2006
I mam problem z teściem i teściową.:-(
To kup im po bombonierce