reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Koleżanki zamierzam z M kupić synowi na urodziny sanki znalazłąm na allegro ale nie orientowałam się w sklepach czy nie wiecie jak się cena kształtuje. Interesyją mnie drewniane klasyczne z popychadłem kosztują 59zł a bez 49zł oczywiście plus koszt wysyłki 18zł. Jeszcze sie zastanawiam nad tym popychadłem.

To za tyle samo kupisz też sanki na miejscu, te okropne koszty przesyłki dochodzą i podnoszą strasznie ceny:crazy::crazy::crazy:

marz21 ja też myślałam, żeby małemu kupić sanki na zimę, ale nie myślałam, że śnieg już spadnie i nie rozglądałam się nawet jeszcze za cenami w sklepie. Z tych dwóch rodzajów wybrałabym bez popychadła, wydaje mi się niepotrzebne. Mój M mówi, że też bez popychadła. :tak:

No to potwierdziłyscie to co mówi mój M bez popychadła. A co do ceny to ten koszt przesyłki też może być zawyżony tak czasem robią. Podjadę na Lublin ale mój M będzie jutro w naszym rodzinnym miasteczku czyli we Włodawie i tam go wysle na sklepik.W takim małym mieście ceny nie są wygurowane i dużo polskich firm, kombinezon też tam kupiłąm super komplecik polskiej firmy za 80zł właśnie mój syniu poszedł w nim na spacerek. Chociaż ponąć teraz śpi w samochodzie nad zalewem bo zasnął po drodze. Dam znać jak sie rozejrze

Hejka!!! W tą piękne zimowo-jesienne popoludnie!!!!;-)

No to potwierdziłyscie to co mówi mój M bez popychadła. A co do ceny to ten koszt przesyłki też może być zawyżony tak czasem robią. Podjadę na Lublin ale mój M będzie jutro w naszym rodzinnym miasteczku czyli we Włodawie i tam go wysle na sklepik.W takim małym mieście ceny nie są wygurowane i dużo polskich firm, kombinezon też tam kupiłąm super komplecik polskiej firmy za 80zł właśnie mój syniu poszedł w nim na spacerek. Chociaż ponąć teraz śpi w samochodzie nad zalewem bo zasnął po drodze. Dam znać jak sie rozejrze

Chyba podrzuciłaś mi pomysł na prezent na Mikołajki!!!:-)

A ja myśle już o prezentach na świeta, zawsze kupuje wczesniej na raty bo potem nie mam kasy naraz na wszystkie. Dla dorosłych kupujemy tylko takie symboliczne,bo dzieciaków mamy troszke w najblizszej rodzinie. I mam problem z teściem i teściową.:-(

reklama
Do góry