reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mirosia dzięki, ps. a ja lubię tak sobie poszaleć na weselu, zawsze to okazja do spotkania całej rodziny,pogadania, a muzyka hmmm w takich przypadkach, im bardziej disco polowa tym lepiej:-D

Tyle, że to wesele u bliskiego kumpla Ł. Tak więc tam mojej rodziny nie będzie, tylko znajomi Ł. Niby ja ich znam, ale jakoś nie bardzo mam o czym z nimi gadać. A to nazwt nie o muzykę chodzi i tylko bardziej o to, że ja nie umiem jej tańczyć, w zasadzie to wogóle nie umiem tańczyć :-D i się modlę, żeby mnie nikt nie porposił do tańca, bo będzie kicha. A Ł też nie umie tańczyć, ale za to bardzo lubi hehe a mi z nim jeszcze gorzej sie tańczy niż mi samej;-)

reklama
oj mirosia to sobie popląsacie :-)

mandziula super że wizyta wypadła pomyślnie

Madziara nie trać głosu :-) oszczędzaj się :-)

my wieczorkiem byliśmy w Olimpie i w Plazie
kupiłam sobie rękawiczki na siłownie bo normalnie mam odciski taka delikatna jestem heheheheh
obcięliśmy Gabi grzywkę a ja połazilam sobie po sklepach :-)

zapisaliśmy się też do okulisty z E, wybrałam już sobie oprawki - odłożyli mi - śliczniusie :-)

ogólnie to ten tydzień mamy strasznie zajęty... rehabilitacje, szczepienie, okulista... muszę sobie wszystko zapisać bo się pogubię :-)

miłego weekendu dziewczynki :-)

Witam

Nie śpię od jakiś 20 minut :baffled:. No ale jak Justysia zasnęła o tej 16.30 wczoraj to się dopiero się obudziła :-p, chyba jakaś wykończona była :-D

mirosia ty narzekasz na wesele, a ja bym gdzieś z chęcią wyszła :tak:

fogia korzystaj z męża i naciesz się nim :tak:, bo pewnie niedługo znowu rozstanie

mandziula co to znaczy szpotawe nóżki :baffled::sorry2:??

Justynka miłego wypoczynku :tak:

maltanka dobrałaby się Natalka z Hubertem, jakby razem jechali pewnie opanowaliby autobus :-D

karlita też bym sobie połaziła po sklepach :tak:, do okulisty i ja się wybrać muszę, bo Natalka popsuła mi oprawki i przestałam chodzić w okularach. A jak mnie policja zatrzyma to się będę tłumaczyć gdzie okulary :confused:

A na temat dzisiejszej pogody to aż mi się pisać nie chce :wściekła/y:, co ja cały dzień będę z dzieciaczkami w domu robić :szok:

Ostatnia edycja:
hej hej, witajcie,
jakoś spać nie mogę... sama nie wiem czemu ;-)

Co do głosu - wczoraj też się z tego śmiałam a dziś mi już nie do śmiechu - bo nadal nic się ze mną nie dzieje tylko mówić już całkiem nie mogę....(chyba już bym wolała się na dobre rozłożyć - przynajmniej wiedziałabym co leczyć) M. już mi zapowiedział wieczorem że z rana zamawia mi lekarza... więc najpierw lekarz a dopiero później jakiekolwiek wyjścia... a miałam iść na podbój ciuchów....:sorry2::blink::baffled:
no nic - sama już myślę że lepiej sprawdzić co się ze mną dzieje... wydaje mi się że albo zatoki zawiało mi po basenie i gdzieś tyłem katar mi poleciał i zawalił struny głosowe albo nie wiem... :baffled: mam nadzieję że tak sobie nie straciłam mowy :-D:-D:-D:-D nos mam suchutki, gardło nie boli więc o jakiejś zwykłej chorobie to raczej nie ma mowy... nie wiem, ale sama się zastanawiam o co chodzi - i chyba dlatego spać nie mogę :sorry2::baffled::tak: boję się żeby mi tak na stale nie zostało :-D:-D:-D:-D

Aluśka super że czujecie się lepiej...

Mirosia nie stresuj się... postaraj się wyłączyć myślenie umiem/ nie umiem i po prostu się baw... udanego weselicha!!!!!

Mandziula super że u ortopedy wszystko ok!!!

Sunday zaciskam kciuki oby dziś poszło szybko i bezbolesnie...

Karlitka my też Neli grzywkę dziś ciachnęliśmy, tak króciutko... ale słodko wygląda :-):-):-) co sobie jeszcze kupiłaś ciekawego??

Madzieńka a ty co upolowałaś???

oo słyszę że Nela coś się kręci i budzi... idę się położę kolo niej - może trochę dłużej pośpi... :baffled:;-):tak:

Miłego i słonecznego dnia!!! choć zapowiadają ponoć deszcze... oby im się nie sprawdziło...

JEJU CO SIE DZIEJE NA DWORZE!!! :szok::szok: Wiecie co, normalnie o d... potłuc te ich prognozy!!!:wściekła/y::wściekła/y: Nie dość,że deszcz pada to jeszcze zimno!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzień dobry wszystkim. Maksio juz od pół godziny aktywny chodzi i kombinuje w co może się pobawić. Ja nastawiłam wodę na kawę bo usypiam. Planowaliśmy majówkę zaliczyć na wekendzie a tu taka lipa.:-( Co tu robić w taką pogodę?

mirosia danego weselicha:-)
karlita pochwal się zdobyczamy zakupowymi:-)
Madziarka wiesz mam kolezankę w pracy, która co pewien czas traci głos i to zawsze jest krtań i ma antybiotyk na to.
Pokaż swoja nową krótką fryzurkę!!! :tak::tak::tak:
mandziula dobrze ze po wizycie u ortopedy dobre wiescie przynosicie :tak:
Aluska a jak u Was?????

witam i ja

mirosia udanej zabawy na weselu:tak::tak:

Emiliaszpotawe nóżki to poprostu krzywe, dzieci często mają nóżki takie jak pałąki ;-);-)

karlita kupiłas rękawiczki.... tym razem dwie lewe, żeby mieć do pary:-D:-D:-D super że zakupy udane

madziara biedna jesteś z tym głosem, co powiedział lekarz????

Justyna
udanego wyjazdu życzę:tak::tak:

sunday
mnie ta pogoda też przeraża:no::no::no: miałam jechać z Mikołajem na zakupy ale stwierdziłam ze nie bedę go ciągnąc i małża posłałam;-);-)

a my dziś prawie do 8 pospaliśmy w tym Kola całą noć u siebie w łóżeczku:tak::tak::tak: ale mieliśmy miejsca w łóżku bo nikt się nie rozpychał:-D:-D:-D

Mandziula lekarz będzie dopiero koło 12-13... więc czekam.
i pewnie daruję sobie dzisiejsze wyjścia, no chyba że lekarz definitywnie stwierdzi że to tylko struny od czegoś - że to nie choroba to wtedy pojadę przynajmniej po południu pochodzić...

Sunday,
mam nadzieję że to nie krtań... i że antybiotyk mimo wszystko nie będzie mi potrzebny ;-(
a co do fryzurki - jak wyproszę mojego M. żeby mi jakieś zdjęcie zrobił to poakżę :-)

i też się zastanawiam co dziś będziemy w domu robić... okropna pogoda, aż się płakać chce...

Madziara zdrówka życzę :tak:, wiesz ale ja też o krtani pomyślałam :-(

sunday majówka :szok:, to chyba na następny weekend musisz poczekać :-p

A ja piekę właśnie tartę ze szpinakiem z przepisu maltanki :tak:

I trzeba mieszkanie sprzątać a mi się nie chce, ale dzisiaj pewnie nici z wyjścia na dwór więc mam cały dzień na to :-)

Witajcie. Ale pogoda do d... i jakaś senna jestem.
Wiadomość od Aluśki: W moczu coś wyszło ale nie są pewni czy to akurat to spowodowało stan zapalny, więc trzeba czekać na wynik wymazu. Gorączki brak, wymiotów też( antybiotyk działa), tylko biegunka cały czas się utrzymuje i dziś znowu do kroplówki ją podłączyli.
Jak coś więcej będę wiedzieć to dam znać.

reklama
Emilka teraz w Vision Express jest promocja jak kupisz sobie okulary drugie masz gratis (oprawka do 159 zł i szkła do 80 zł) a trzecia para moze być dla kogos innego (oprawka do 159 zł i szkła do 80 zł) też gratis jak wybierzesz droższe oprawki bądz szkła np z przyciemnianiem to tylko dopłacasz różnicę :-) czyli kupujesz pierwszą parę za szkłami oprawka + szkła a w tej cenie mozesz mieć 3 pary :-)

a najlepsze jest to że w tej cenie oprawek do 159zł sa bardzo fajne oprawki i damskie i męskie :-)

Madziara a moze to jakieś zapalenie krtani ?? albo rzeczywiście coś Ci się rzuciło na struny głosowe :-) zdróweczka życzę!! oby się bez antybiotyku obeszło !!!!!

SZYBKO RÓB ZDJĘCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAZ DWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama sobie zrób albo niech Julek Ci zrobi :-)

co do zakupów to kupiłam sobie tylko te rękawiczki 10-ZIMA-SPOTLITE-siLRC3_562338352017961100_1286884847.jpg

pogoda dzisiaj dobijająca .....
popołudniu mamy gosci więc biorę sie za sprzątanie i gotowanie ....

madziara super że przespaliście calą nocke sami :-) oby tak dalej :-)

Ostatnia edycja:
Do góry