reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka prawie Cie nie poznałam;-);-) ślicznie wyglądasz:tak::tak:
Aluśka wszystkie trzymamy kciuki, żeby ten koszmar wreszcie sie skończył:no::no: odpocznij póki możesz. Swoja droga warunki w szpitalach mogłyby sie trochę zmienić:no::no:

Jakiegoś chyba dola lapie przez ta pogodę:nerd::nerd: prawie jak jesienna depresja:-D:-D. Miałam wybrac sie dzis na zakupy, ale mi sie odechcialo jak podniosłam rolety:baffled::baffled:

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy:tak: Martynka poszła spać ja wzięłam kąpiel i chyba zaraz też sie położę żeby mieć siłę na jutro................. i na najbliższe dni tylko szkoda ze tak sie nie da wyspać na zapas :confused:
Sienio warunki to mogą mi się zmienić za 21zł za dobę:baffled: ale wole te pieniądze przeznaczyć na cos dla Martynki lub Amandy a nie na to żeby mojej d..pie było wygodnie spać:confused:
ostatnio na Kraśnickiej też spałam na karimacie prawie 2 tygodnie wiec i teraz dam radę ....muszę:zawstydzona/y:

Ala życze Ci duzo sily i wytrwalosci. Dobrze, ze Amandzia juz nie ma temp i wymiotów. Trzymam kciuki, zebyscie szybko wyszly!!! kurcze 21 zl za jakies rozklekotane łóżko polowe??? jakby czlowiek na wakacje tam przyjechal... szkoda gadac...
madzieńka zazdroszcze pakowania i przygotowań :)

My jestesmy w domku, bo co tu innego robić w taką paskudną pogodę :wściekła/y: a ogladałam teleekspress i reportaż z Łodzi a tam piekne slonce:-( moze i u nas jutro tak bedzie:confused: obyyy to przeciez mamz Maj a nie Listopad. :zawstydzona/y:
Na kontroli szybko i prawie bez placzu, szwy zdjete, teraz czekac az sie dobrze zablizni i zapomnimy:tak:

Aluska Witaj, dobrze ze M Cie wymienil odpoczywaj i obys powrot do szpitala byl na krotko :tak: zdrowka!!!!
Madziarka prosze, prosze jaka odmieniona :-) bardzo ladnie wygladasz :tak::tak: Zdrowka dla Ciebie!!!

Karlita u nas jak na razie tylko podejrzenia alergii i mam nadzieję że na tym się skończy...
zauważyłam że jeśli nie wiadomo co mogłoby być przyczyną to większość lekarzy twierdzi ze może alergia:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Ja już jedną pralke uprałąm...teraz biorę się za prasowanie koszul.....aaaaaa jak ja tego nie lubię:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Antuanet Ty lubisz prasować koszulki...co robisz??może podrzucę Ci kilka:-p:-p:-p
a jak Wasze samopoczucie??

Karlita u nas jak na razie tylko podejrzenia alergii i mam nadzieję że na tym się skończy...
zauważyłam że jeśli nie wiadomo co mogłoby być przyczyną to większość lekarzy twierdzi ze może alergia:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
ooo tak:-D:-D:-D:-D przeciągający sie katar jest zawsze alergiczny a kaszel i temp to panujący wirus:-D:-D:-D;-)

ależ mam dzis lenia:baffled::baffled:

widziałyście prognozy na najbliższe dni...od wtorku ciepełko best52_(www.e.gifn025.gif
nie uwierzę:zawstydzona/y: jak nie poczuję i zobaczę...ale chcę im wierzyć:tak::tak::tak:

Madziarka kuruj się bo mam kilka spraw do załatwienia z Tobą na mieście...;-);-)

Ostatnia edycja:
Madzieńka ja też... już się doczekać nie mogę!!!!

Ja tak po cichu mam nadzieję że jutro obudzę się z normalnym głosem... :-)

Witam kochane...nie mialam znow czasu zajzec....bo znow problemy zdrowotne nas dopadly,ale tym razem mam nadzieje ze bedzie ok....

Dziewczynki juz padly,wiec i ja sie juz klade,bo Karolcia ostatnimi dniami cos ok 2 w nocy sie budzi i za nic nie moge jej w swoim lozeczku utrzymac tylko do nas wlazi i tak do rana kima...a ja taka nie wyspana potem jestem ze szkoda gadac,chyba po niedzieli bedziemy sie uczyc od nowa spania w lozeczku....ehhhh
Milej niedzielki zycze i lepszej pogody niz dzisiejsza,pa:tak:;-):-)

Ps,Sto latek Anaconda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Madzieńka a co maja mówic jak nie wiedzą o co chodzi ;-) chociaż te pylki teraz to zmutowane sa jakieś ... aż się boje jak zacznie pylic topola .... :nerd: i leszczyna :dry:

anet zdróweczka dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!

Aluśka życze duzo wytrwałosci!!! 21 zl za łóżko ?? za to powinna byc oddzielna sala z tv i klima ... zdzierstwo!!

Anaconda kochana :* wszystkiego co Najlepsze :-) oby każdy dzień był lepszy od poprzedniego :-)
happy_gay_birthday.jpg

maltanka pytałas o okulistę zapisałam się z E do vision express w Plazie
zawsze chodziłam do Dr Kawy do sanitasu polecam go bardzo ale straszne kolejki do niego a z dwójką dzieciakow to i czasowo kiepsko sie umówić tu mamy wizyte na 19stą :-)

madzienka prasujesz jeszcze ??? moze coś Ci podrzuce coooo ?? ;-)

goscie pojechali, dzieciaki śpia co za rozkosz ;-)

spokojnej nocki a jutro słoneczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps widze że we czwartek ma byc 25 stopni łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

banana-dance.gif

Ostatnia edycja:
Do góry