reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
a taki kupiłam sobie, tylko w kolorze ciemnego różu....
ale polujemy z Beatą na inny...no nie???

hmprod.jpg

:szok::szok::szok::szok: Więcej nie mogłyście naprodukować :baffled::baffled:???

anet15 ja to już nie wiem co polecić, ale sąsiadki córka też nic nie chce jeść w domu, a jak pójdzie w gości to zjada bardzo dużo. Może ją do sąsiadów podrzucaj :-D:-D:-D
Ha,ha...dobre,moze zaczne podrzucac,to i dla was bede miec wiecej czasu...ciekawe co na to sasiedzi?:-D:-D:-D:-D

Witam
Matko,tez czytam i czytam skonczyc nie moge,ile wy piszecie.....ja jak raz czy dwa na dzien zajze to i tak dobrze.....ehhhhh....:tak::-)
Nie zrobilam cytatow i teraz juz nie wiem co ktorej odpisac....ehhhh
Fajnie ze wypad do Bugi udany,moze kiedys i ja dolacze:happy2:
Dzieki za porady co do karmienia Karolci....dzis zjadla pol jajeczka smazonego i 5 lyzek zupki warzywnej...aaaa i calego rogalika z czekolada:szok: co dla niej to bardzo duzo.....teraz czekamy do kolacji
A ja mam nastroj do kitu,najpierw wnerwili mnie w szkole(ale o tym to na :elvis:)...a i ta pogoda mnie dziwnie nastraja,glowa mnie cos pobolewa,ale tak jakos z tylu,jakby cisnienie mi skoczylo:confused: ale z drugiej strony spiaca jestem,to moze mi spadlo,sama juz nie wiem,pojde do tescia na dol niech mi zmierzy

witam
widze ze wypad do Bugi udany
madzienka stroj fajny niestety nie na moja figure
aluska jak z małą??

ja dzis przegladalam zdjecia Asi jak miala pol roku, rok , dwa, filmiki przejrzalam co niektóre fajnie tak az mi sie lezka zakrecila w oku, powybieralam troche do wywolania z ostatnich miesiecy bo musze porzadek zrobic w koncu niewiele czasu mi zostało

reklama
:cool2: hello:cool2:

Ja się byczę bo nie chce zabierac mi sie za stertę prasowania:-pal
Gabi dziś pojechała z nami na halę i wyszła z niej z wózkiem tak sie do jednego przykleiła że balismy się co będzie jak się jej go zabierze:sorry2: miałam a palnach kupić jej go na dzień dziecka ale wysło wczesniej:tak:;-) Po czopku w nocy był spokój:-)
Tyle napisałyscie że ledwo coś pamietam...

madziarka to spoko ze takie macie wrazenie po tych nowych zajeciach
Anet moze ruszy sie coś z apetytem u karolinki, a czy Ty dajesz jej ten Bioaron?
Aluśka szkoda ze nie na swoja lekarkę trafiłaś życzę Ci zeby Amanda juz się wykaraskała z tych temeratur!

Madzienka strój super:-)
Anaconda chyba teraz w radomiu mozna wiecej znależć ciekawych rzeczy kiegy otworzyli tę nową galerie niż w lubelskiej Plazie
Sunday życzę Ci zeby twoje rozmowy z dyrką zakończyły sie tak jak sobie życzysz a i dobrze że Maks juz dziś jest w dobrej formie:tak:
Marta może Pawełek polubi spanie w chuście:happy2:

Do góry