reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

No i koniec tygodnia nadszedł prawie weekend a pogoda do d......:zawstydzona/y:
Moje dziecie jeszcze spi a ja siedze na necie i szukam inspiracji kolorystycznych do mieszkania bo czas wziac sie za male odwiezenie chalupki:-)

Mandziula widac ze Kola bardzo zainteresowany jest nowym lokatorem fajnie wyglada jak kuca przy nim:-)
Karlita ale Ci chłopak rosnie moj z tych co Twoj siostrzeniec nigdy mnie plecy nie bolaly od noszenia jak byl maly takie moje pioreczko bylo...taka jego natura...
Antuanet zdrowia dla synia oby rzeczywiscie teraz sie wychorowal a od wrzesnia bil wszystkich na lopatki jesli chodzi o frekwencje w przedszkolu:-)
Maltanka no niektore ceny tych sprzetu sa powalajace...a jaka chcecie kupic taka jak ma Jula???
Senio niestety wszystko co dore szybko sie konczy...miłego powrotu do codziennosci:-)no i szybkiego kolejnego długiego urlopiku

Mateusz chyba juz lepiej juz tak nie kaszle goraczka juz nie wraca no i jeszcze spi...

Dziewczyny chce kupic firanke typu roleta rzymska do kuchni nie chce mi sie jezdzic po tych sklepach moze polecicie mi jakis ciekawy sklep....

reklama
witajcie

u nas słoneczko wychodzi, ale wieje, że nigdzie się nie wybieramy dzisiaj

Maltanka a w decathlonie byliście???
Jeszcze ze sportowych to zawsze dobrze zapatrzony był Irmack na Nałęczowskiej...chyba jeszcze tam jest...przy śmiechu wartej:-D:-D galerii parada

byliśmy w decathlonie tam to w ogóle prawie nic ciekawego nie było, a przy galerii parada nie widziałam żadnego, ale zerknę w czwartek bo tam mam szkolenia ps galerii parada już nie ma tam jest tylko stokrotka:tak:

wiecie co ... normalnie Norb rośnie w oczach ... już nosi rozmiar 68 ... dzisiaj wyciagnełam śpioszki ktore Gabi nosiła już jak siedziała miała 6 miesięcy a na Norba już są dobre .... straszny wielkolud ... ba mój bratanek co go dzisiaj widziałam ma 7 miesięcy i waży 6,5kg a 3 tygodnie temu Norb ważył 6 ;-)

karlita rośnie ci Norb, rośnie

maltanka mówisz, ze tandetne te hulajnogi? mi sie wydawały calkiem ok i miałam nawet taka kupic, bo nie widziałam nigdzie tej Madzieńkowej:blink:

Kasia po promocji po stówke jak były w realu to jeszcze ujdzie za prawie dwie stówy to już nie ma sensu nie warto

a my wczoraj się nie nudziliśmy to nasze wczorajsze dzieło;-):-p edit: nie mogę przekręcić pierwszego obrazka:dry:

edit: marzenka chcieliśmy taką z dwoma kółkami z przodu, wczoraj próbował takiej z jednym to nie bardzo mu szło, ja chciałam taką jak ma Jula, ale ona ciut za droga i obawiam się czy nie pójdzie w kąt, bo wczoraj np. w tesco jak mu dałam to przejechał raz i poszedł oglądać co innego, no nic jutro jadę do rodziców zobaczę może tam coś będzie

Załączniki

• IMG_9574.jpg
    IMG_9574.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_9578.jpg
    IMG_9578.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Witam się rano :-)
siedzę na tym wątku i was czytam od paru dni, ale już nie nadrabiam hehe

życzę miłego dnia wszystkim, pogoda dziś nie za bardzo, ale miejmy nadzieję że słoneczko zawita do nas :cool2:

Witam piątkowo:-)
Dziękuję dziewczynki za wsparcie:tak: Jesteście kochane.:-)
sienio szkoda że urlop już Ci się kończy:baffled: Ale wszystko co dobre szybko umyka...
madzienka super że Jula zadowolona z przedszkola:tak: Nie będzie z nią żadnych problemów we wrześniu.
maltanka ja do Olimpu rzadko jeżdżę bo niektóre tam ceny to "z kosmosu" wzięte.
karlita dzięki za pocieszenie z tymi meblami:nerd: Mój Kuba też jak miał 3 miesiące to miał 68cm śpiochy, na chrzest kupiłam mu na 74 a miał 4 m-ce.
marz21 z duluxa mają fajne kolory farb:tak: I fajnie są one ponazywane...a firanek dużo jest na Bursakach w Anwo:tak:
mandziula ślicznie Mikołaj urósł-dopiero był taki malutki...., a piesek rewelacja:tak:
Wczoraj się nie odzywałam bo już miałam wszystkiego dość. Niedość że mąż mi działa na nerwy to jeszcze Kuba mega-glut i po południu gorączka:confused: Byliśmy u lekarza, płuca,oskrzela, uszy, gardło czyste. Pani doktor twierdzi że jakiś wirus się przypałętał. Nocka w miarę, tylko raz się budził na czyszczenie noska;-) Dzisiaj już nie ma oznak choroby:-) Normalnie się bawi, biega...Chyba po tym wczorajszym ataku lekami dobrze zareagował, aby z nosa mu trochę cieknie... Pogoda beznadziejna, mąż pojechał do Warszawy więc siedzimy sobie w domku:tak: Chyba trzeba jakiś obiad zrobić, tylko pomysłu brak. Miłego dzionka.:-)

oj rośnie ten mój chłop ;-)
ciekawe jaki bedzie duży jak będzie miał rok ;-) hiehiehie

maltanka ale masz zdolniachę w domu piękna ziemia :-)

marz co do rolet nie pomogę wiem ze w Tesco jest stoisko z roletami mają fajny wybór ale nie wiem czy rzymskie mają ....
co do dzieci to cóż moje nigdy nie należały do małych hehhee ;-)

mandziula właśnie słyszałam że coś Ci strzelało w samochodzie dlatego czekałam aż ruszysz ;-)

Anetka mam nadzieję że będzie dobrze :-) przytulam mocno :-)
ja Norbowi kupiłam 68 garnitur ale powinien byc w sam raz ;-) chrzciny za 2 tygodnie :-)

Ostatnia edycja:
Cześć!
Nie było mnie 1 dzień z racji problemów z netem a tu tyle napisane że czytałam i czytałam....

My wszyscy przeziebieni, nic tylko się kurować :no:
Gabi ma jakieś plamki na brzuszku i plecach, wczoraj odwiedziłysmy lekarza niestety nasz na urlopie i nic pediatra nie wyjaśnił jutro idziemy do dermatologa:no:
Gabi jadła wczoraj bardzo ładnie dziś już też jestem zadowolona zobaczymy jak z obiadem będzie ale mam nadzieje ze zacznie nadrabiać.
Wczoraj mimo wiaru było cieplutko i Gabi wyszalała się nieco na placu zabaw dziś siedzimy w domu mimo słoneczka chyba jest zimno:blink:
Marta zdrówka dla starszaków, Tobie duzo siły i energi!
karlita twoje dzieci szybko rosnął, Norbert dogoni Gabi:tak::tak:
mandziula super już radzi sobie Kola, piesio rewelacja. Gabi byłaby w siódmym niebie gdybyśmy psa do domu przyprowadzili, mnie jednak to nie w smak:dry:
Antuanet zdrówka dla Kubusia

Nic Motylla się nie odzywa a wszystkie take ciakwe

witajcie, ale wieje a ja muszę wyjść do sklepu:nerd:po jakiś obiad....
co dzisiaj gotujecie???

maltanka mówisz, ze tandetne te hulajnogi? mi sie wydawały calkiem ok i miałam nawet taka kupic, bo nie widziałam nigdzie tej Madzieńkowej:blink:

Na allegro;-)...przyjeżdżaj z Julą na testowanie na czechów:tak::tak::tak:

Dziewczyny chce kupic firanke typu roleta rzymska do kuchni nie chce mi sie jezdzic po tych sklepach moze polecicie mi jakis ciekawy sklep....

W leclercu jest sklep z roletami i mają całkiem niezły wybór...ale czy rzymskie nie wiem....
Marzenko super że Mati zdrowieje...

byliśmy w decathlonie tam to w ogóle prawie nic ciekawego nie było, a przy galerii parada nie widziałam żadnego, ale zerknę w czwartek bo tam mam szkolenia ps galerii parada już nie ma tam jest tylko stokrotka:tak:

a my wczoraj się nie nudziliśmy to nasze wczorajsze dzieło;-):-p edit: nie mogę przekręcić pierwszego obrazka:dry:

Wiem wiem Kasia ze tej galerii nie ma ja tak mówię na ten budynek bo galeria zyłą tam może pół roku i była jednym wielkim niewypałem ze schodami ruchomymi tylko w górę :szok: w dół schodziło się po klatce schodowej z boku budynku:shocked2:
a Irmack Sport jest...w tym właśnie budynku, na parterze wejście od parkingu

Dzieło cudne.....

Antuanet zdróweczka i dla Twojego kawalera....

I dla Talii i rodzinki też zdróweczka...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry