reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

wkońcu i ja mam chwilkę zeby was poczytać usiłowała od rana ale jakiś mały skrzat ciągle mi przeszkadzał:-D:-D:-D, dziś zimno więc ze spacerku nici, ale na basenik jednak pojechaliśmy:tak::tak::tak:, małż tak sobie dzięn ułozył że nas odebrał i nie musieliśmy (naszczęście ) autobusem wracać:no::no:

karlita pyszna ta szarlotka musiała być:-D:-D:-D:-D:-D a wczoraj dojechałam bez problemu, trochę tylko autko pogrymasiło, ale udało się:-D:-D:-D a mięsnie tez czuję ale zakwasów narazie nie mam:no::no::-D:-D:-D

madzienkaskoro dużo dzieci było to może się juz te choróbska pokończyły:tak::tak: Jula zostaje już sama?????

aneta u nas tez mis był karmiony kaszką:tak::tak:

u was pomidorówka na obiad a u mnie.... też pomidorówka:-D:-D:-D:-D a do tego wymyśliłam naleśniki zapiekane z mięsem mielonym:tak::tak::tak: pycha:tak::tak:

i dorzucam fotki spacerkowe i psiaka:tak::tak:

Załączniki

• Obraz 2183.jpg
    Obraz 2183.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 2208.jpg
    Obraz 2208.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 28
  • Obraz 2234.jpg
    Obraz 2234.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 26
  • Obraz 2190.jpg
    Obraz 2190.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Mandziula jaka fajna psiunia.....a Mikołaj-jak bosko wygląda w pionie:-)on dla mnie zawsze zostanie takim małym czołgającym się brzdącem....:-D

a naleśniki mniam mniam;-)

karlita filmik superaśny :tak: i pozwoliłam sobie obejrzeć inne Wasze :-), a Natalka jak oglądała Gabi to mówiła, że chce tam :-D

mandziula słodziak piesek :tak: a Kola to widać że super sobie radzi na nóżkach :tak:
A te naleśniki to w jakimś sosie zapiekałaś??

Moje śpią a ja się obżeram szarlotką mojej mamy i trociniakiem :-)

Marta dziękuję za przepis. Ciasto super :tak:. Mój mąż nie lubi ciast jabłkami a to mu bardzo posmakowała i tym sposobem został kawałeczek ciasta na jutro dla mojego taty.

gon1a u nas też cieplutko było :tak:. Nawet okna pootwierałam wszędzie. Ale jak w pewnym momencie zaczęło wiać i padać...:szok::angry:

Ostatnia edycja:
Emilia zapiekłam je w sosie pomidorowym z cebulą i ziłami, bo mi z zupy przecieru zstało i nie chiałam żeby się popsuł:no:

madzienkaKola zawsze bedzie malutki bo jak go poznałyśie to taki był:-D:-Ddla mnie za to inne dzieciaki od razu chodziły:-D:-D:-D z wyjatkiem karlitowej Gabrysi:-D:-D:-D

ale u mnie wieje, nawet pies nie chciał na dwór wyjść:no::no::no::no:

a my byliśmy dzisiaj w olimpie za hulajnogą, ale niestety nic nie było:no:, potem mieliśmy odebrać części do samochodu ale P pomylił godziny, a na końcu się i tak okazało, że będą dopiero jutro, to przy okazji wyciągnęlam go do tesco i kupiłam sobie foremki do pieczenia, i parę innych pierdółek. Oglądaliśmy w tesco też hulajnogi takie co ostatnio w realu była promocja, ale jakieś one tandetne trochę i do tego prawie po 2 stówy:szok:

ale wichura na dworze, czekam na seriala i idę do łózia... a co tam jeszcze batonikiem się poczęstuje:-p

aneta
:-D:-D:-D
karlita:-D
madzienka u nas też wczoraj było dużo dzieci:szok:
mandziula pomidorówka:-D...fajny przyjaciel:tak:...Kolcia chodzi:shocked2:kiedy to zleciało
emilka miałam ci pw odpisać, ale już jutro to zrobię;-)

Wszystkie już śpią????:-:)-:)-:)-(tylko ja zostalam???

Maltanka a w decathlonie byliście???
Jeszcze ze sportowych to zawsze dobrze zapatrzony był Irmack na Nałęczowskiej...chyba jeszcze tam jest...przy śmiechu wartej:-D:-D galerii parada

Madziarka jak udał się wieczór???chwal się, fajnie było wyrwać się z domu bez dzieci??
Widziałaś nową stronkę Motylka jak dla mnie o niebo lepsza niż poprzednia i nawet Twojego małego skarbka wypatrzyłam na fotkach:-):-):-)

Antuanet zdróweczka dla Twojego chorowitka a Tobie wytrwałości...Kuba trenuje twoją wytrwałość przed pójściem do przedszkola???:sorry2::sorry2::sorry2:...mam nadzieję że tam juz choroby będa go omijały!!!!

Anaconda będziesz jutro(czyt. piątek) wychodziła na jakieś zakupy????mam do Ciebie sprawę:-p:-p:-p

ale zawieja ..... ble ....

właśnie wróciliśmy od mojej prababci był zjazd rodzinny na kolacji :-) fajnie było się z braćmi spotkać :-)

rzeczywiście strona MoTYLKA o wiele lepsza niz poprzednia :-)

wiecie co ... normalnie Norb rośnie w oczach ... już nosi rozmiar 68 ... dzisiaj wyciagnełam śpioszki ktore Gabi nosiła już jak siedziała miała 6 miesięcy a na Norba już są dobre .... straszny wielkolud ... ba mój bratanek co go dzisiaj widziałam ma 7 miesięcy i waży 6,5kg a 3 tygodnie temu Norb ważył 6 ;-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-):-)
Wstawać śpiochy, szkoda dnia ;-);-):-D:-D
Faktycznie wczoraj na wieczór strasznie wiało, myślałam ze jakąś ulewę nam przywieje ale nie było tak źle :-D:-D
Madzienka już odpisałam co i jak :tak::tak:
Mandziula faktycznie twój Kola to już duży chłopak a ja też go zapamiętałam jako małego dzidziusia ale ten czas leci :szok::szok:
Karlita a twój Norbuś to chyba Gabrysię chce dogonić i dlatego tak szybko rośnie :-D:-D;-);-)
Maltanka widzę że do hulajnogi i ty się przekonałaś :-D:-D

reklama
witajcie
maltanka mówisz, ze tandetne te hulajnogi? mi sie wydawały calkiem ok i miałam nawet taka kupic, bo nie widziałam nigdzie tej Madzieńkowej:blink:
anaconda ach zazdroszczę Ci tych świąt:sorry2::sorry2:
mandziula racja dla mnie tez Mikołaj jest małym bobasem leżącym w Bugi na macie:-D:tak:
i juz po moim urlopie:baffled::baffled: ale to szybkozleciało a ja nic nie zrobiłam:confused:
karlita Julka tez późno zaczęła chodzic i mówić,az mi niektórzy zwracali uwaga czy nie trzeba czasem z nia isc do lekarza, ale rozumiała, słyszala i potrafiła sie porozumiec,wiec jakos sie specjalnie nie martwiłam. Na dobre zaczeła mówic po 3 miesiacach chodzenie do przedszkola. Niech sobie ludzie zostawia swoje dobre rady dla siebie, sama wiesz czego Gabi potrzebuje:tak:;-)
antuanet zdrówka dla Kubulka!
ide wykorzystac ostatni wolny dzień:tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry