reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Marta zdróweczka dla chłopców
madzienka nie słuchajmy takiej pogody, ma być słoneczko :-D:tak:
karlita ach te koty :-D:-D:-D;-)

zrobiłam Oli soczek z marchwi i jabłka i już zdążyła poplamić wszystko dookoła, a krzywi się jakby cytrynę jadła, tygrysek też cały na pomarańczowo, chyba go poi soczkiem :sorry2:

Wraca żona do domu i widzi kartkę na drzwiach:
- "Sprzedam żonę za 360 zł". I Mówi do męża:
- Czyś Ty zwariował, mnie sprzedasz i to za 360 zł, skąd to wziąłeś?
Mąż na to:
- Wiesz, 80 kilo wagi razy 2zł, kilo żywca plus 200 zł obrączka.
Na drugi dzień mąż wraca i widzi kartkę:
- "Sprzedam męża za 1,10zł". Mąż zdenerwowany mówi:
- Ja wszystko rozumiem ale za 1,10? Skąd to wzięłaś? A żona mówi:
- 2 jajka po 0,30 groszy i rurka bez kremu po 0,50 groszy!

Ostatnia edycja:
no dziewczynki, u mnie już pada, pranie zdejmujcie jak macie za oknem :-D
karlita baterie do aparatu mi się ładują, następnym razem nagram :zawstydzona/y: no pięknie je tą szarlotkę :tak:

reklama
my ogladamy waybaluu z Asia
niestety na dwor nie wyszłysmy po przzedszkolu bo zaczelo padac, a taki wiatr ze zacinal deszczyk niezle, za to poukladalismy puzzle z Joanna i było fajnie
pranie zdazyłam na szczescie zabrac ze dworu, wszystko suchutkie
wiecie ile u mnie dzis na termometrze było?? - 19 stopni, fakt cieplo było tylko wiaterek ale tez cieplutki

Do góry