reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie
zaganiana jestem ostatnio to tez nie zagladam za czesto
dzis bylam u fryzjera, obiad sie konczy gotowac i po Asie
musze z nia do alergologa pojsc jeszcze raz, bo ten katar sie utrzymuje i charczy nadal tyle ze mniej
gdzie dziewczyny najlepszy alergolog jest dla dzieci??
widze ze dyskusja na temat przewozenia dzieci sie rozwinela, my wozimy z tyłu ale jak jade sama z Asia to chetnie bym ja na przod przesadziła, jak na razie sie nie odwazyłam
co do poduszek z przodu to nie ma 100 gwarancji ze mimo ze ja wylaczysz
MArta zdrówka dla OLka
Emila podrzuc kawalek trociniaka, mniam pychotka... ja bede piec na swieta
chorowitkom zycze zdrówka, pozdrawiam i zmykam
potem pewnie bedziemy na dworze puki pogoda moze zajrze wieczorekim

reklama
o wow Madzieńka batoniki wyglądają przepysznie :-)

misia racja :-) u nas sie nie da wyłączyć...

Emilka miłego sprzątania :-)

Madzieńka E kupił to lusterko w CMT koło Olimpu - na allegro też są ;-)

od czwartku w Tesco promocyjne ceny na foremki do ciast - musze sobie kupić na muffinki i taka blaszkę na chlebek :-)

gon1a co robiłaś u fryzjera ??
ja się wybieram jakoś przed świętami by na chrzciny jakoś wyglądać ... ;-)

Witajcie!!!!
Super ze mamy to forum, z fotelika i jazdy z nim mam już pełną wiedzę;-):-D Wiem też juz że podaruję sobie jazde z nią na przodzie.
Dajcie jakieś namiary na to lusterko

Gabi nie chce iśc spać a marudzi że hej! dzis niezbyt ciepło tyle że nie pada.

Madzenka
super te Bounty:-pSmaka narobiłaś
Gon jak nowa fryzurka!?
marta zdrówka dla chłopców! żeby Olkowi przeszło i nikogo już nie dopadło
Misia gratulacje za ładne i samodzielne spanie Natalki!!
Karlita ja też chcę kupić te foremki na muffinki:laugh2:
Motylla trzymam kciuki:tak:

Wrzucam zaległe zdjęcia rowerka który kupiliśmy Natalce, pucharu dla M na urodziny, prawie cały robiła Natalka :tak:, tortu dla M (nawet na świeczki się załapał :-D) oraz w gratisie moje panienki na balkonie oglądające świat :tak:

100_1030.jpg100_1025.jpg100_1020.jpg100_1021.jpg

Trociniak w lodówce dochodzi, jeszcze trzeba będzie budyń na wierzch i wiórki położyć, ale to jak zastygnie dobrze. Zaraz zabieram się za nadrabianie czytania. Pewnie kilka stron się uzbierało :confused:

Załączniki

• 100_1025.jpg
    100_1025.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 26
karlita fajnie mieć taką babcię lekarza :tak:
Wiem o czym piszesz z uciekającą Gai. Dzisiaj na placu zabaw Natalia mi uciekała, a ja z Justynką na rękach musiałam ją gonić, bo chciała sama włazić na dużą zjeżdżalnie :baffled:

aneta82 haha nieźle wyszło z tym znakiem :tak:, dobrze, że się zjawiłaś, bo byś manadat dostała za szybą nie słusznie zresztą :baffled: .
Mój też się boi dentysty strasznie :tak:

talia ja też myślę, że ten brak apetytu może być spowodowany ząbkami :tak:, pewnie ją dziąsełka bolą :-(

fogia życzę powodzenia w karmieniu piersią, nie słuchaj innych :tak:

anaconda27 gratki dla męża za egzamin :tak:, a do alergologa zapisaliśmy się na 10 maja :angry:

misia2010 zdrówka :tak:

Antuanet24 jej jak mi się marzy pójść do Ikei :tak:, fajnie że mogłaś sobie tak poszaleć :-)

Marta1981 zdrówka dla Was. I jak po wizycie??

Justyna2729 to masz uczulenie na jajko?? I tak Ci plamy wyskakują po nim?? Ojej :szok:

Madzienka super Julka wygląda na hulajnodze i jak sobie dobrze radzi :tak:
Ale super te Bounty :tak:, zapisałam sobie przepis do ulubionych :-)

aluśka :) widzę że nadrabiasz swoją nieobecność w domu :-D

mandziula moja Natalka też uwielbia autobusy, zawsze jak nas jakiś mija to chce do niego wsiąść :-D

marz21 oby Wam choróbsko szybko przeszło :tak:

gon1a sama muszę wybrać się do fryzjera, bo urosły mi włosy bardzo :szok:

maltanka ale wykład dałaś :-D, ja to też sadzam dzieci z tyłu :tak:, nawet się nigdy nie zastanawiałam nad posadzeniem z przodu. Chyba to nawet nie wiedziałam że wolno tak.

No doczytałam :-D, ale mi się tego nazbierało :szok:.

Jutro też mnie pewnie nie będzie bo teściowa przyjeżdża.

Ale dzisiaj wyspacerowałyśmy się. Aż byłam w szoku, że Natalka dała radę tyle chodzić. I na placu pobyłyśmy trochę, a ile dzieci było :szok:.

Muszę kończyć, bo dzieci wzywają:tak:, może później jeszcze zajrzę.

Witam wieczorkiem.... w końcu udało mi się dotrzeć:rofl2:
Dzisiaj Amandzią pomagała mi w myciu podłogi i trzepaniu dywanu aby patrzeć jak będzie obiad za mnie gotować:-p a poza tym znów z Krystianem urzędowałam bo Paulina na wizytę pojechała i zna już płeć;-)
Wczoraj miałam w planach że po kąpieli i uspaniu dzieciarni posiedzę trochę ale niestety zasnęłam podczas czytania bajki Amandzi:nerd:

Dajcie jakieś namiary na to lusterko

My mamy takie
DREAMBABY LUSTERKO WSTECZNE DO OBSERWACJI DZIECKA (1548258563) - Aukcje internetowe Allegro

A Gabrysia będzie chętnie nosiła plecaczek???
ale wynalazek...:-p:-p:-p

My po basenie, Jula, Nela i Hubert pochlapali sie a mamuśki zrelaksowały się i poplotkowały w jacuzzi:-):-):-)

Karlita fajny ten plecaczek:tak::tak: a takie lusterko to i mi by sie przydało:tak:
Emilia dziewczynki oglądające świat przeurocze:tak::tak: a puchar superaśny:tak::tak:
zaległości domowe trza nadrobić ;-)
Madzienka smakowicie wyglądają te Twoje batoniki:tak::tak:
Misia to dobrze że ze zdrówkiem Twoim już coraz lepiej:confused:
Brawa dla Natalci za samodzielne zasypianie i za przesypianie całych nocek:tak::tak:Zuch dziewczynka:tak::tak:
Marta oby te choróbska szybko Twoich chłopców puściło:confused::confused:
Marzenko dużo zdrówka Mateuszkowi podsyłam:confused:
Madziara dziękuję że pytasz mała królewna ma się dobrze tfu tfu:tak:
trochę marudzi ale wszystko wskazuje na to że lada moment pokażą się ząbki:rofl2:
sienio oby problemy związane z Julcią szybko minęły:confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry