reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie wieczorowa pora...

Motylla chwal sie kto u Ciebie mieszka?????
Aluska ale szalejesz z porzadkami...
Marta jak tam wizyta u lekarza???
Emilia fajny rowerek...

Mateusz znowu zaczal mi kaszlec non stop na wieczor wkoncu go konkretnie oklepałam i sie uspokoilo balam sie dawac mu cokolwiek jesc, chociaz tym to i tak on dzisiaj nie zainteresowany, bo kaszlac mial odruchy wymiotne:no::no:Zoacze jak bedzie jutro jak nie bedzie poprawy to pojde z ni do lekarza chociaz jak znam zycie to numerkow nie bedzie i wylecze go sama:zawstydzona/y:
A ja juz gotowa do lozeczka czekam na YCD:-)
Milej nocki

reklama
Aluśka a robicie chrzciny w niedzielę...bo chyba takie były plany???
były ale sie przez choróbsko zmieniły:confused: bo w niedzielę na 12.30 za dużo ludzi przychodzi i na pewno jakieś zdechlaki by też przyszły :no:więc nie chciała bym aż tak z Martyną ryzykować dlatego też przełożyłam je na sobotę :rofl2:
Marzenko trzymam kciuki żeby jednak numerki były:tak:

My już po basenie:-) w jacuzzi to mogłabym siedzieć o siedzieć:-p

misia
ściągnęłam cię dzisiaj;-) kuruj się szybciutko, brawa dla Natalki za samodzielne spanie, oby tak dalej:tak: ps. telefon:-D

gon1a ja nie pomogę z alergologiem-nie znam

karlita dzięki może i ja się wybiorę, przydało by się kilka foremek;-)

emilka puchar i tort super, a na ten rowerek to ona jeszcze nie za mała?

aluśka mała pomocnica ci rośnie:tak:

marzenka zdrówka dla was

witam i ja

ale dałyście wykład o wpinaniu foteika z przodu:szok::szok::szok::szok: u nas KOla jeżdzi z tyłu ale od strony pasażera, bo doradził nam tak pan który sprzedawał fotelik, że niby lepiej dziecko wypiąc jak się stanie na poboczu;-);-), a ponoć najlepsze miejsce to z tyłu ale na środku:confused::confused:

zdrówka wszystkich chorowitkom podsyłam:tak::tak:

dziewczyny super ze basenik udany, ja się może jutro wybiore, ale to zalezy od pogody bo musimu wracać autobusem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

misiasuper że Natalka już ładnie śpi, oby tak dalej:tak::tak:

gon1a jest jakiś alergolog na Hipotecznej ale nie wim jak się azywa, dużo do nieo przychodziło ludzi z małymi dziecmi:tak::tak:

madzienkasuper te batoniki, musze też takie zrobić:tak::tak:

emilia śliczne te twoje dziewczynki, a rowerek extra:tak::tak::tak:

aluśka ale masz pomocnice do porządków:tak::tak::tak:

a my mamy nowego członka rodziny:tak::tak:;-);-) nazywa sie NIKA i ma jakieś 30-40 cm wzrosu, bują fryzuręi wielkie oczyska:-D:-D:-D:-D Kola się w niej zakochał więc zostaje z nami:tak::tak:, jutro wkleję fotkę bo dziś nawet nie zrobiłąm, kundel został wykąpany, nakarmiony i cicho śpi:tak::tak::tak::tak:
ktoś ją zostawił w le=sie nad zalewem, więc dzis z panią z Animalsów pojechaliśmy ją zabrać a my z KOlą urządziliśmy sobie spacer nad zalewem, i zaliczyliśmy pierwszy w zyciu plac zabaw, ale miał radoche:tak::tak::tak::tak::tak:

karlita dotarłaś do domku???? jejku mam nadzieję ze jutro nc mnie nie bedzie bolało:-D:-D:-D:-D

o wow Madzieńka batoniki wyglądają przepysznie :-)

misia racja :-) u nas sie nie da wyłączyć...

Emilka miłego sprzątania :-)

Madzieńka E kupił to lusterko w CMT koło Olimpu - na allegro też są ;-)

od czwartku w Tesco promocyjne ceny na foremki do ciast - musze sobie kupić na muffinki i taka blaszkę na chlebek :-)

gon1a co robiłaś u fryzjera ??
ja się wybieram jakoś przed świętami by na chrzciny jakoś wyglądać ... ;-)

my też kupiliśmy dzięki Wam w CMT tylko, że potem nam się zbiło w garażu, bo ciasno jest:angry::angry:no i drugiego jakoś nie kupiliśmy:confused:ale widzieliśmy w Rampersie dwa razy droższe:confused:

talia np tu :)

a ja właśnie Gabi zamówiłam plecaczek z szelkami ;-)

Akcesoria: Szelki do prowadzenia dziecka z plecaczkiem Littelife

fajowe:tak::tak:
my dostaliśmy szelki od chrzestnego:tak:
Witam wieczorkiem.... w końcu udało mi się dotrzeć:rofl2:
Dzisiaj Amandzią pomagała mi w myciu podłogi i trzepaniu dywanu aby patrzeć jak będzie obiad za mnie gotować:-p a poza tym znów z Krystianem urzędowałam bo Paulina na wizytę pojechała i zna już płeć;-)
Wczoraj miałam w planach że po kąpieli i uspaniu dzieciarni posiedzę trochę ale niestety zasnęłam podczas czytania bajki Amandzi:nerd:
brawa dla Amandzi:tak:
to czekamy na wieści z tej wizyty:tak::tak:chłopiec czy dziewczynka?:confused:obstawiamy?
ja powiedzmy, że ..... chłopak;-)

Witam sie wieczorowa pora...

Mateusz znowu zaczal mi kaszlec non stop na wieczor wkoncu go konkretnie oklepałam i sie uspokoilo balam sie dawac mu cokolwiek jesc, chociaz tym to i tak on dzisiaj nie zainteresowany, bo kaszlac mial odruchy wymiotne:no::no:Zoacze jak bedzie jutro jak nie bedzie poprawy to pojde z ni do lekarza chociaz jak znam zycie to numerkow nie bedzie i wylecze go sama:zawstydzona/y:
A ja juz gotowa do lozeczka czekam na YCD:-)
Milej nocki

zdrówka dla Mateuszka:tak:

były ale sie przez choróbsko zmieniły:confused: bo w niedzielę na 12.30 za dużo ludzi przychodzi i na pewno jakieś zdechlaki by też przyszły :no:więc nie chciała bym aż tak z Martyną ryzykować dlatego też przełożyłam je na sobotę :rofl2:
Marzenko trzymam kciuki żeby jednak numerki były:tak:

słusznie, słusznie:tak::tak::tak:

misia
ściągnęłam cię dzisiaj;-) kuruj się szybciutko, brawa dla Natalki za samodzielne spanie, oby tak dalej:tak: ps. telefon:-D

dokładnie:tak::tak::-D:-D

anaconda27 gratki dla męża za egzamin :tak:, a do alergologa zapisaliśmy się na 10 maja :angry:

Jutro też mnie pewnie nie będzie bo teściowa przyjeżdża.
Emilia czyżbyś na chodźki miała taki "szybki" termin do alergologa...wrrr:baffled:
Spokojnej wizytacji teściowej życzę ;-):tak:
My już po basenie:-) w jacuzzi to mogłabym siedzieć o siedzieć:-p
ja też chce:rofl2:
Mandziula fajnie ze macie nowego członka rodziny:tak::tak:

Witajcie,
ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam od rajskiego batonika... mniam... jakie one pyszne - mówię Wam, próbujcie robić - łatwe a pyszneeeee....

Motylla i kto mieszka w brzuszku - ja też obstawiam chłopaka :-)

Aluśka słuszna decyzja z chrzcinami - zresztą w sobotę będziesz miała kameralniej w kościele... :-) Najważniejsze że Martynka będzie bardziej odsunięta od tych zarazków latających...
A Amandzia - super że Ci tak pomaga... oby tak dalej!!!

Mandziula pokaż nowego członka rodziny... kurcze szkoda że wczoraj nie szłaś na basen - bym ci te buciki przekazała, nie wiem czy nie za małe będą ale byś sobie spokojnie sprawdziła... :-)

Marta jak się mają Twoi muszkieterowie?? co powidział lekarz?

Marzenka, oj nie!!! nie chorujcie!!! Zdrówka tonę podsyłam...

Emilia fajny puchar Wam wyszedł... a jak tato na niego zareagował?

Karlitka dzięki za info o foremkach... mi też się jeszcze kilka przyda :-)

Ale nam się pogoda popsuła... widzę że jak na razie pada jakaś mżawka... bleee... chyba czeka nas zabawa w domku dziś...

Idę robić śniadanko bo dzieciaki się już domagają jedzenia...

Miłego dnia!!!

reklama
Witam z rana

Ale nam się pogoda popsuła, więc czeka nas siedzenie w domu, ale już mam pomysł co będziemy robić.:tak:

Zapomniałam się wczoraj pochwalić że Hubert sam został w przedszkolu, a ja zrobiłam rundkę po sklepach dookoła:tak:, a dzisiaj rano jak P wychodził do pracy, a ten do niego "tata hujajnoge":-D

mandziula
pochwal się nowym członkiem rodziny, fotki, fotki..ps. swoją drogą:wściekła/y:co za ludzie

motylla pochwal się, to ja też obstawiam, że chłopak;-)

misia a ty jak się dzisiaj czujesz?Natalka ładnie spała?

karlita jak po siłowni?;-)

madziara ja zamierzam zrobić batoniki, i widzę, że to z mojego ulubionego bloga kulinarnego;-)

Do góry