reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Mnie dziś z rana czekał przymusowy spacer do przedszkola a na dworze mży :baffled::baffled: zimno nie jest ale zbyt przyjemnie też nie :no::no:
Wczoraj tak kusiłyście tymi batonikami że też je zrobiłam no i trzeba przyznać są super, nawet mąż stwierdził że takie same jak bounti :tak::tak::tak:
Motylla to ja się wyłamuję i obstawiam dziewczynkę :-D:-D
Mandziula fajnego macie nowego członka rodziny :tak::tak::tak: a ludzi za coś takiego to bym kamieniami obrzuciła :angry::angry:
Marz zdrówka wam podsyłam :tak::tak:
Karlita ciekawe czy Gabrysia będzie zachwycona tym plecaczkiem z szelkami ;-);-)
Aluśka dobry pomysł z tym przełożeniem chrzcin na sobotę :tak::tak:
Emilia Maja ma rowerek tej samej firmy co wy :tak::tak: no i super puchar :tak::tak:

reklama
Hej co za pogoda....:szok:

My jemy śniadanko i jedziemy zmieniać opony.....

Maltanka gratulacje dla Hubcia dzielny z niego chłopak...

A nie mówiłam, pyszne batoniki....:-D

Mandziula ja tez chce zobaczyć fotki...:tak:

Karlita zyjesz??;-)

Marzenka jak Wasze zdróweczko dzisaj??

I Antuanet co u Was??Jak Kubus po nocce??

Miłego dzionka

Witam sie porannie...jaka paskudna pogoda dorze ze dzisiaj nigdzie nie musze isc...
Ja dopiero wstałąm z łozka mój kawaler jeszcze spi...no ale jesli robi sobie przerwe w spaniu od 3 do 6 to w sumie nie ma sie co dziwic...
Obudzil sie w nocy i zaczal M meczyc a to zupi, kopa, siusi, bula, mleko itp aby tylko wyjsc z pokoju pozniej sie rozkrecil i juz wogole nie mogl zasnac. A najlepsze bylo to jak po 5 M sie z nim polozyl i on zasnal a ten smyk z lozka i na jezdzik nie wiem ile sobie tak jezdzil bo uslyszalam go jak przyjechal do mnie do pokoju i zaczal bawic sie zabawkami. Pozniej jeszcze kilka rundel po mieszkaniu jezdzikiem i wkoncu sam przyszedł i polozyl sie spac:-)Dzisiaj w dzien juz nie spi

Motylla no jesli u ciebie bedzie chlopak to bedzie to juz 6. w tym roku:-)ale mi sie snilo ze nad suwaczkiem wpisalas czekamy na Julie:-D
Madziarka chyba tez zrobie je w weekend
Maltanka ggratki dla Huberta za samodzielny pobyt w przedszkolu
Aluska chrzciny nie uciekna zdrowie najwazniejsze zaraz okres chorob miniue Martynka sie wzmocni i wtedy zrobicie....

Do lekarza nie ide bo widze ze kaszel sie uspokaja naszczescie zobaczymy co przyniesie dzien....

Ostatnia edycja:
Witajcie
Ależ pogoda:baffled::baffled:
ale Was wzięło na batoniki:-D:-D ostatnio trafiłam na film instruktażowy jak je zrobić, ale do kokosów czuje to co Madzieńka do ananasów:-D:-D
kurcze tyle miałam planów na urlop a tu juz prawie po:dry: niefajnie
poczytałam, ale nic nie pamietam:sorry2::sorry2:
karlita i jak mąz pełen entuzjazmu na piątek?
marz moze to od kataru ? podobno nowa wiosenna moda na katar zapanowała:dry::dry: Julka tez juz ma:baffled::baffled:
antuanet a co Kubus tez cos załapał?
maltanka i jak Hubercik ?podobało mu sie samemu w przedszkolu? pewnie sie dziwnie czułaś:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam

Ja już poranne ploty zaliczyłam u chrzestnej Natalki. Tylko się obudziłam to się ubrałam i wyszłam :tak:

maltanka rowerek akurat, jeździ na nim to raczej dobry. On ma koła 12 to malutki jest. Taki dla dzieci od 2 lat :tak:

Madziara mój mąż był zdziwiony bardzo, chyba się nie spodziewał, że same coś zrobimy. No ale to nasze początki, a on też nie przyzwyczajony, że coś dostaje.

aluśka no w sobotę mniej ludzi będzie na mszy, super, że Amanda Ci w sprzątaniu pomaga :tak:. A zapisaliśmy się na Walenroda, bo na Chodźki to pewnie jeszcze dłużej się czeka.

I tyle zapamiętałam :szok:

mandziula pokaż zdjęcia nowego członka rodziny :tak:

Ostatnia edycja:
melduję sie i ja :-)
i tak zyję nawet bardzo bardzo dobrze :-)
jak mi brakowało takiego wysiłku takiej odskoczni
na siłowni bardzo fajnie chociaż na początku przeraziłyśmy się że tam sami faceci ;-) i poszlysmy na rowerki ale później wzięłyśmy się w garść, poszłyśmy na siłownię, znalazłyśmy trenera i zaczął nas prowadzić :-) naprawdę było super a czas zleciał bardzo szybko :-) mogłabym chodzić codziennie :-) ale E by tego nie przeżył ... podobno Norb sie rozwrzeszczał zaraz po moim wyjściu i dołączyła do niego Gabi i E miał dwójkę płaczącą ;-) cóz no bywa ;-) ale jak przyszlam to Gabi rysowała a Norb spał w kuchni przy pochlaniaczu ;-) więc E dal radę ale musiał sie troszkę pozalić ;-)

wczoraj wieczorem po kąpieli myślałam ze dzisiaj nie wstanę ale powiem wam tak czuje mięśnie ale nic mnie nie boli :-) a jakiego kopa energetycznego dostałam

karlita dotarłaś do domku???? jejku mam nadzieję ze jutro nc mnie nie bedzie bolało:-D:-D:-D:-D

a Ty jak dzisiaj ??

my też kupiliśmy dzięki Wam w CMT tylko, że potem nam się zbiło w garażu, bo ciasno jest:angry::angry:no i drugiego jakoś nie kupiliśmy:confused:ale widzieliśmy w Rampersie dwa razy droższe:confused:

w Rampersie jest wszystko droższe!!!!!

ja dzisiaj zamówiłam szatkę ze świecą - wszystko haftowane - za cenę świecy w Rampersie ;-)

Witajcie

karlita i jak mąz pełen entuzjazmu na piątek?

heheh taaak powiedział ze jak zabiorę sobie Norberta to mogę iść ;-) hehehe

nie no mam mu wszystko naszykować i mogę do was dołączyć ;-)

anaconda czy Gabi będzie zachwycona to nie wiem ... do plecaczka jest przyzwyczajona bo ma swój z Kubusiem :-) gorzej ze "smyczą" i ograniczeniem wolnosci :-)

miała dzisiaj do nas przyjechać koleżanka z córką to sie rozchorowały

swoja drogą wczoraj w piaskownicy poznałam dziewczyne z córką 2 miesiące młodszą od Gabi i wiecie jak ta mała ładnie mówiła ... a Gabi dalej tylko kilkoma słowami operuje .... to dobijające ;-) ja wiem że ona sobie super radzi gestami i wszyscy ją rozumieją ale moglaby juz zacząć mówić

karlita a jak zacznie mówić to będziesz miała dosyć jej gadania :-D . Ja przynajmniej czasami mam dosyć, jak się pyta co to?? po co?? :-p

Moje dzieci wszystkie, włącznie z mężem śpią. Nie wiem co im jest. Chyba taka pogoda :sorry2:

witajcie
pogoda się zepsuła, nieładnie :-(
ja już potrzepałam dywany, buty zimowe wyczyszczone i schowane, więc oby nie było powrotu zimy, Ola śpi, Paweł coś dłubie przy motorze, a ja mam chwilę na internet :tak:

Emilia bardzo ładny rowerek, i jak ładnie spogłądały dziewczynki przez balkon, pucharek super :tak:
mandziula, karlita super, że na siłownie chodzicie, a jak piesek, zaadoptował się u Was? a pooprzednich właścicieli proponuję też do drzewa przywiązać :wściekła/y:
karlita cierpliwości, Twoja Gabi na pewno niedługo zacznie ładnie mówić
maltanka fajnie, że udało Ci się zakupy zrobić, a mały został sam w przedszkolu, i co tata na ten tekst?:-D
aluśka brawa dla małej pomocnicy ;-)
madzienka super wyglądają te batoniki, muszę i ja takie zrobić, Paweł to lubi takie słodkości
misia dobrze,że Natalka przesypia Ci nocki, oby tak zostało
marz zdrówka dla Mateusza, dobrze, że już dzisiaj lepiej

witajcie
fryzurka jak sie patrzy robilam balejarz i podcielam koncówki
emila ądne te Twoje panny, rowerek super i puchar fajniutki
mandziula, karlita jak zakwasy?? ja tez zawsze po cwiczeniach powera dostaje
madzienka fajny przepis ale ja za wiorkami ostatnio nie przepadam, z reszta nigdy z bounty nie przepadalam ale moze zrobie dla dzieci

reklama
Ja już z zakupów wróciłam i biorę się za gotowanie zupy pomidorowej z literkowym makaronem, Maja się wczoraj śmiała ze jak zje literkową zupę to "będzie nawijać jak szalona" jak Marta (kto ma mini mini to wie o czym mówię :-D:-D)
Karlita już niedługo Gabi zacznie mówić, nie masz co się dołować :tak::tak::tak: ja to czasem marzę o chwili spokoju, a nie od rana do wieczora śpiewy i opowiadania :-D:-D;-);-)
Aneta ja też już poprałam i pochowałam zimowe kurtki, czapki i buty :tak::tak:

Do góry