reklama
aneta82
Fanka BB :)
witajcie
sunday o kurcze, 40 cali, to teraz kino macie w domu ;-)
karlita i jak tam nocka minęła, dał Norbercik pospać?
Madziara u Was chmuey a u mnie słoneczko, więc zbieramy się na spacerek i zakupy Biedronkowe
puściłam Oli wczoraj filmik o bliźniakach, cieszyła się od ucha do ucha i próbowała nawiązać z nimi kontakt
nie wiem co się ostatnio z nią dzieje, zrobiła się jakaś nerwowa :-(
karlita bardzo miło jest to słyszeć
sunday o kurcze, 40 cali, to teraz kino macie w domu ;-)
karlita i jak tam nocka minęła, dał Norbercik pospać?
Madziara u Was chmuey a u mnie słoneczko, więc zbieramy się na spacerek i zakupy Biedronkowe
puściłam Oli wczoraj filmik o bliźniakach, cieszyła się od ucha do ucha i próbowała nawiązać z nimi kontakt
nie wiem co się ostatnio z nią dzieje, zrobiła się jakaś nerwowa :-(
karlita bardzo miło jest to słyszeć
Nocka całkiem całkiem jak już mały usnął ;-) heheh teraz własnie też usypia
zobaczcie zobaczcie jakie dzieło Gabi trzymajcie kciuki może ją docenią ;-)
https://narysujwroclaw.wordpress.com/2011/03/31/wroclaw-narysowany-przez-dzieci/
https://narysujwroclaw.wordpress.com/2011/03/31/wroclaw-narysowany-przez-dzieci/
aneta82
Fanka BB :)
karlita ja już trzymam kciuki, bardzo ładny rysunek
Dzień dobry, my już dawno po śniadanku czekamy na troszeczkę wyższą temperaturę i idziemy jeździć na hulajnodze
oj Ty niedobra Kobieto....
nie widziałam w tym nic podejrzanego bo na KM były pierwszy raz takie maluszki jeszcze niemówiące...i nawet pani dyr przyszła zapytać jak się im podoba
a jak nocka??
może też nie powinnyśmy pytać bo to prima aprilis z tym spniem;-);-);-);-)
Madzia bardzo chętnie pojechałybyśmy na testy do Nałęczowa...ale P pojechał na działkęcos tam jeszcze pomagać tacie wiec zostaniemy pod blokiem ale na następna sobotę jesli tylko będzie pogoda...bardzo chętnie wybierzemy się..... i do patataja...ja chcę
super....
powodzenia, trzymamy kciuki
Maltanka buciki oddane...czekamy na ciepło i sandałki
Cisza i spokój tutaj....widac że weekend
Miłej soboty
pamiętamy pamiętamy i dałaś się złapać ;-)
oj Ty niedobra Kobieto....
nie widziałam w tym nic podejrzanego bo na KM były pierwszy raz takie maluszki jeszcze niemówiące...i nawet pani dyr przyszła zapytać jak się im podoba
a jak nocka??
może też nie powinnyśmy pytać bo to prima aprilis z tym spniem;-);-);-);-)
Madzia a gdzie dziś testujecie hulajnogę - jedziecie do nałęczowa?? i później do papataja na obiadek... co?
Fajnie by było się dołączyć... ja chyba nie idę na to spotkanie... jakoś mi się odechciało...
Madzia bardzo chętnie pojechałybyśmy na testy do Nałęczowa...ale P pojechał na działkęcos tam jeszcze pomagać tacie wiec zostaniemy pod blokiem ale na następna sobotę jesli tylko będzie pogoda...bardzo chętnie wybierzemy się..... i do patataja...ja chcę
i mam dobre wieści Marti czysta osłuchowo :-) WYCHODZĄ DO DOMU :-)
super....
powodzenia, trzymamy kciuki
madzienka jak buciki, wymienione?
Maltanka buciki oddane...czekamy na ciepło i sandałki
Cisza i spokój tutaj....widac że weekend
Miłej soboty
Ostatnia edycja:
Madzia no co no co :-) komuś musiałam jakiegoś psikusa zrobić ;-)
swoją drogą Gabi mogłaby juz zacząć mówić ;-) wygodna jest strasznie ;-)
nocka bardzo dobrze i nie z nocką nie było żartu ;-)
dziewczyny to ja mam propozycję może w przyszłą niedzielę wybierzemy się z rodzinkami do Nałęczowa na spacer :-) i do patataj na obiad ??
też czekamy na słoneczko na placu zabaw i idziemy siedzieć ile się da niech dzieciaki się dotlenią ;-)
swoją drogą Gabi mogłaby juz zacząć mówić ;-) wygodna jest strasznie ;-)
nocka bardzo dobrze i nie z nocką nie było żartu ;-)
dziewczyny to ja mam propozycję może w przyszłą niedzielę wybierzemy się z rodzinkami do Nałęczowa na spacer :-) i do patataj na obiad ??
też czekamy na słoneczko na placu zabaw i idziemy siedzieć ile się da niech dzieciaki się dotlenią ;-)
Witam
ależ pięknie na dworze..mąż z Natalka spacerują a ja się tu kiszęno ale poprawy zdrowia nie widać...gorączka wciąż cały czas trzyma w okolicach 38 stopni, więc wybaczcie, że nie czytam nawet co u Was
Króliczek mój dzielnie znosi rozstanie z cysiem (pewnie lepiej niż mama), zasypia przytulony do mamy no i robi postępyzaczął sam stawać:-):-):-)niebawem więc chyba zacznie chodzić
ależ pięknie na dworze..mąż z Natalka spacerują a ja się tu kiszęno ale poprawy zdrowia nie widać...gorączka wciąż cały czas trzyma w okolicach 38 stopni, więc wybaczcie, że nie czytam nawet co u Was
Króliczek mój dzielnie znosi rozstanie z cysiem (pewnie lepiej niż mama), zasypia przytulony do mamy no i robi postępyzaczął sam stawać:-):-):-)niebawem więc chyba zacznie chodzić
Witamy witamy :-) nawet nie wiecie jak za Wami tęskniłam;-)
Dziękuje za wszystkie trzymane kciukasy i slowa otuchy jesteście kochane:-)
Trochę mieszkanie ogarnęłam, pranie nastawiłam i skoczyłam na zakupy do biedronki o jak fajnie byc już w domku
Dziękuje za wszystkie trzymane kciukasy i slowa otuchy jesteście kochane:-)
Trochę mieszkanie ogarnęłam, pranie nastawiłam i skoczyłam na zakupy do biedronki o jak fajnie byc już w domku
reklama