reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
ja położyłam małego spać, a wyszalał się z Julą, że padł w pięć minut:tak::-)

ciocia Madzia i Jula dziękujemy za odwiedziny:-) i ploty;-)

Paweł udał się wczoraj na przejazdzkę motorkiem, patrzę a on wraca i pcha przed sobą tego kolosa, zabrakło mu benzyny :-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Dziewczyny - mam pytanie - macie może namiary na kogoś kto układa płytki?? musze ułożyć u nas na balkonie - i nie mam do kogo zadzwonić - jak macie jakieś sprawdzone namiary to poprosze... i jak wiecie ile mniej więcej biorą tacy fachowcy to też proszę napiszcie... bo nie wiem z jaką ceną mam się liczyć... :-/

ja nie pomogę niestety

Wiecie co, właśnie dostałam smka od Aluśki - wreszcie mamy lepsze wieści - dziś na obchodzie pani dr stwierdziła że od wczoraj jest znaczna poprawa, że mała osłuchowo jest prawie czysta i jak tak dalej pójdzie to może dziewczyny jutro wyjdą do domu!!!! Trzymamy mocno za to kciuki a Aluśka bierze się za dalsze oklepywanie małej - bo od wczoraj przyłożyła się do tego i klepie ją non stop - a jak widać to małej Martynce najlepiej pomaga... :-D;-)

dzięki za wieści od Aluśki oby już było lepiej

a Madzieńka to gdzie ?????

a Madzienka to u nas:tak:;-):-p

Witajcie...my już w domu:tak::tak::tak:jak wiecie usiedziec w miejscu nie możemy to dzisiaj odwiedziliśmy Maltankę i Hubercika....
Jak patrzę jak ślicznie bawią się razem Jula i Hubcio to az mi się miło robi:tak::tak::tak:
Dziękujemy za zaproszenie i gościnę;-);-);-)

Fajowe...

madzienka również dziękuję Wam za milutkie spotkanie:tak: A Jak Julcia zareagowała na niespodziankę?

Ciężko to opisać....Jula jeździ na niej non stop:-D:-D:-D

uwielbiam takie które mają gumę na szubach :tak::tak: bo inaczej bucik szybko wygląda na zniszczony :baffled::baffled:

No właśnie nasze już pozdzierane:baffled::baffled::baffled:

Kupiłas juz? i jak lepiej sie jeżdzi niz na tamtej? jaką macie?

Tak kupiona...niż na której???różową:-D:-D:-D

MAgda z JUlka napewno jeszcze spią :tak:
a pewnie że śpałyśmy;-)

Madzienka Maltanka chyba spacerek Wam nie wyjdzie chyba ze w kaloszach i parasolem:-)

Jula marzy o takim spacerku:-D:-D:-D

a no zdecydowaliśmy na zabudowane tak się wachałam czy jeszcze kupować czy już nie, ale następne to sandałki kupię, a takie poł zakryte już nie

Lato idzie więc rozglądaj się za sandałkami:-D:-D:-D

Madzieńka dzwonili do mnie dzisiaj z Motylka ;-) zaprosili nas na przyszły tydzień na spotkanie indywidualne :-)

na jakie spotkanie???kiedy??wow...jestem pod wrażeniem...:-)
właśnie wczoraj widziałam na klubie było dwoje takich maluchów jak Gabi

Ola szaleje na czworaka, tak jej się spodobało, że wszędzie jej pełno :tak:

super, jeszcze raz gratulacje...
Aneta super awatarek!!!!

U nas wychodzi słonko- chyba niedługo pójdziemy na dworek na hulanie :-)

U nas też:tak::tak::tak:

Wiecie co, właśnie dostałam smka od Aluśki - wreszcie mamy lepsze wieści - dziś na obchodzie pani dr stwierdziła że od wczoraj jest znaczna poprawa, że mała osłuchowo jest prawie czysta i jak tak dalej pójdzie to może dziewczyny jutro wyjdą do domu!!!! Trzymamy mocno za to kciuki a Aluśka bierze się za dalsze oklepywanie małej - bo od wczoraj przyłożyła się do tego i klepie ją non stop - a jak widać to małej Martynce najlepiej pomaga... :-D;-)

super trzymamy kciukaski żeb jutro wróciły do domku

a Madzieńka to gdzie ?????

jestem jestem......

karlita a może Madzienka jeszcze śpi? :-) taka pogoda senna

Bardzo śmieszne:-p

U nas nieśmaiło słoneczko przebija się...może jutro będzie ładnie:-):-):-)

Madzienka gdzie Wy macie to słoneczko? dajcie trochę do Piask, chociaż ociupinkę :tak: pamiętamy, pamiętamy

U mnie naprawdę słoneczko...proszę bardzo...
sorki widoki mało-imponujące ale jak zazieleni się bezie ładnie:tak::tak::tak:

IMG_9534.jpgIMG_9535.jpg

Ja też już jestem, ale tylko na chwilkę bo zaraz po Maję zmykam. Testy oczywiście wyszły mi kiepsko, znowu okazało się że na dużo rzeczy jestem uczulona, już mnie to zaczyna denerwować, rozmawiałam z dziewczyną która się odczula i różowo to wszystko nie wygląda :-:)-:)-( no nic już lepiej że ja uczulona niż jakby Maja miała być :sorry2::sorry2:
Ja zamawiam na jutro super piękną pogodę bo chcę całą sobotę i niedzielę spędzić na dworku u teściowej na podwórku - innej opcji nie biorę pod uwagę :no::no::no:

reklama
Madzienka no widzisz, tylko wrzuciłaś lubelskie słoneczko i u mnie wyszło :tak::-D
anaconda na pewno będzie jutro słoneczko, też mam zamiar spędzić cały dzień z Olą w ogrodzie

Do góry