reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ostatnia edycja:
witajcie my po wizycie u lekarza osłuchowo Asia czysta jest, stwierdzila ze to infekcja w gardle tez nic nie ma, katar juz mniejszy
a jesli nie infekacja to moze byc alergiczne dała nam clemastinum a potem inny syropek na alergie, wapno i mucosolvan i tyle
aneta awatarek sliczny a Ola widze robi postepy
no to maz sie opchal motocykla he he
dziewczyny drogie takie hulajnogi na dwa kółka z tyłu?? kuplabym Asi niech sie uczy
ostatnio probowalam ja uczyc pedalowac ale kiepsko jej idzie ale mze jak maz podoliwi wszystko to bedzie lzej rowerek chodzil i bedzie jej latwiej
Witam wieczorowo
madzienka również dziękuję Wam za milutkie spotkanie:tak: A Jak Julcia zareagowała na niespodziankę?
maltanka super buciki:-) A jaki rozmiar ma Hubcio? My też na wiosnę mamy z Bartka, tylko inny model.
emilia współczuję tej alergii, a z tymi terminami to naprawdę przegięcie:baffled:
aluśka życzymy szybkiego powrotu do zdrówka Martynki:tak: A Tobie dużo sił...
sunday życzę Tobie dużo sił na to przesilenie wiosenne:tak:
sienio i byłaś w Olimpie? Fajnie że tak długo na placu siedziałyście...Kuba też chciał...
gon1a a gdzie chodzicie do pediatry?Strasznie długie kolejki....
misia2010 dużo zdrówka dla Ciebie i oby Natalka nic nie złapała....
U nas dzionek bardzo szybko zleciał, najpierw spacerek, zakupy w Lidl-u a potem spanie i przedszkole:-) Kuba w sumie niedawno poszedł spać ale może tym sposobem dłużej pośpi jutro... Miłej nocki:tak:
chodzimy na naleczowska do womp-u, jest jedna konkretna pediatra wiec i kolejki a dzieci coraz wiecej

zycze udanego weekendu

aneta robi Ola postępy, robi:tak:

jaka burza?

widać, że weekend się zaczął, bo pustki:-p

madzienka jak buciki, wymienione?

sundey gdzie się podziewasz?

marzenka zmodyfikowałam twoją sałatkę, byłam na zakupach i zapomniałam migdałów, ale w domu miałam ziarna słonecznika i ze słonecznikiem zrobiłam pycha-mniamniuśne:-):tak:

Witam mamuski.
Ja siedze i przeglądam neta, uzupelniam wszystkie zaległości. ;-) W domu euforia,bo Ma kupił nowy telewizor wielkie 40cali stoi na szafce i cieszy oczy-DOSŁOWNIE OCZY!!!! Olbrzymi jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A moj Maż mówie-jakis mały jest!!!!:szok::szok::szok:
Popijamy winko i jest "miło" przy "Czerwonym kapturku" na polsacie :-D:-D:-D

maltankaekstra buciki dla Hubercika!!!!! ja jutro może po szkoleniu pojade na targ-moja kolezanka kupila sobie sliczne pantofle na codzien i podobno są na targu kolo NOVEJ.
aneta cudny avatarek:-) i śliczna foteczka przy suwaczku:-)

Monika winko i te sprawy, :-psuper, też bym się napiła, ale już do sklepu to mi się nie chce, no i czekam, czekam na ten miodek pitny:-poby się nowy nabytek dobrze sprawował

zmykam do łazienki

może zajrzę jeszcze później

emilia jak się czujesz? i Najlepszego dla małża dzisiaj ;)

Ostatnia edycja:
na jakie spotkanie???kiedy??wow...jestem pod wrażeniem...:-)
właśnie wczoraj widziałam na klubie było dwoje takich maluchów jak Gabi

A pamiętacie że dzisiaj Prima Aprilis;-);-);-);-);-)

pamiętamy pamiętamy i dałaś się złapać ;-) :-D:-D

teksty blixniaków powalają ;-)

anetka ślicznie Ola raczkuje :-) BRAWA DLA NIEJ :-)

sunday wow 40 cali ?? to musicie mieć duży pokój :-)

wiecie że Norbert śpi od 20stej :-) normalnie znów mnie ciekawa nocka czeka .... ;-)

reklama
Witam z ranka,
Karlitka i jak nocka???
hehe nieźle nabrałaś Madzieńkę z tym przedszkolem :-)

Madzia a gdzie dziś testujecie hulajnogę - jedziecie do nałęczowa?? i później do papataja na obiadek... co?
Fajnie by było się dołączyć... ja chyba nie idę na to spotkanie... jakoś mi się odechciało...

Aneta gratulacje dla Oli za postępy!!!!

Trzymacie kciuki za Aluśkę i Martynkę... oby dziś wyszły do domu zdrowe... :-)

Ciekawe jaja dziś będzie pogoda - na razie u nas chmury wiszą ale może się jeszcze rozpogodzi...

idę sobie herbatke zrobić...
Miłego dnia!!!

Do góry