maltanka
Fanka BB :)
A pamiętacie że dzisiaj Prima Aprilis;-);-);-);-);-)
wiemy, wiemy;-)
anaconda no ja też mam nadzieję, że jutro to ładnie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka no widzisz, tylko wrzuciłaś lubelskie słoneczko i u mnie wyszło
anaconda no ja też mam nadzieję, że jutro to ładnie będzie
chodzimy na naleczowska do womp-u, jest jedna konkretna pediatra wiec i kolejki a dzieci coraz wiecejWitam wieczorowo
madzienka również dziękuję Wam za milutkie spotkanie A Jak Julcia zareagowała na niespodziankę?
maltanka super buciki:-) A jaki rozmiar ma Hubcio? My też na wiosnę mamy z Bartka, tylko inny model.
emilia współczuję tej alergii, a z tymi terminami to naprawdę przegięcie
aluśka życzymy szybkiego powrotu do zdrówka Martynki A Tobie dużo sił...
sunday życzę Tobie dużo sił na to przesilenie wiosenne
sienio i byłaś w Olimpie? Fajnie że tak długo na placu siedziałyście...Kuba też chciał...
gon1a a gdzie chodzicie do pediatry?Strasznie długie kolejki....
misia2010 dużo zdrówka dla Ciebie i oby Natalka nic nie złapała....
U nas dzionek bardzo szybko zleciał, najpierw spacerek, zakupy w Lidl-u a potem spanie i przedszkole:-) Kuba w sumie niedawno poszedł spać ale może tym sposobem dłużej pośpi jutro... Miłej nocki
na jakie spotkanie???kiedy??wow...jestem pod wrażeniem...:-)
właśnie wczoraj widziałam na klubie było dwoje takich maluchów jak Gabi