reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Aluśka super,ze juz jestescie w domku :) mam nadzieję,ze juz zadne paskudztwo sie do was nie przypałęta:dry::dry:
maltanka super,ze jestes zadowolona, jesli dobrze sie w tym czyjesz to i praca na pewno sie znajdzie:tak:a znajdzie sie na 100%:tak:
Miłego weekendu dziewczynki,dzispiękne słoneczko świeci:-)

reklama
Witajcie niedzielnie

Ładne słoneczko świeci, ale w cieniu jak wiaterek powieje to taki chłodnawy

Chłopaki dzisiaj pierwszy raz na rower poszli, P wygrzebał w piwnicy swój rower i testują fotelik:tak:

a ja siedzę z obiadem... no ale wiecie musiałam zajrzeć:-p;-)

zmykam i miłego popołudnia wszystkim

madziara
to oby następne spotkanie było w bardziej dogodnym miejscu:tak:

karlita jak Gabi po basenie? wyszalała się?

sundey ja też muszę się w końcu wybrać po buty takie na teraz, bo niedługo nie będę miała w czym wyjść:sorry2:

sienio dzięki;-)

Witajcie jeszcze weekendowo...

moja śpi po szaleństwach na hulajnodze....
a pogoda dzisiaj trochę zdradziecka niby ciepło...ale jak zawieje:sorry2::sorry2::sorry2:

Karlita jak Gabi katarek???

Maltanka super że z szkolenia zadowolona...czyli warto było pochodzić w sobotę??
no i sezon rowerowy rozpoczęty...rozumiem że teraz autko będzie częściej do twojej dyspozycji:-p:-p:-p
A jak Hubert, podobało mu się jazda w foteliku???

Aluśka witajcie w domu dziewczyny!!!! i wszelkie choroby a kysz od Was!!!

Misia jak samopoczucie???

Miłego popołudnia

Witam w piękną niedzielę :-) (tylko szkoda że wiatr się pojawia)
My dzisiaj bylismy na frytkach a McD i Maks ma nową zabawkę :-) Teraz siedzimy i ogladamy Ojca Mateusza- kurcze juz doceniam technologię-zupełnie inaczej się ogląda ;-):zawstydzona/y:
Ja już przygotowana na jutro do pracy- zaraz biorę się (mam nadzieje) za prasowanie, ALE MAM GÓRĘ!!! :baffled:
maltanka fajnie,ze sezon rowerowy otwarty- dzisiaj widziałam mase ludzi na rowerach :tak:
Madzienka pokaz foteczki Julci na hulajnodze!;-)

łoho ho jakie pustki:-p

my dzisiaj nie spaliśmy w dzień, ale za to po obiedzie i słuchaniu bajki poszliśmy jeszcze na dwór, H się wyszalał na placu zabaw z sąsiadem :tak:

a teraz już śpi:tak: no ale po tylu szaleństwach nie dziwie się padł w 15 minut;-)

a nie zgadniecie co Hubert dzisiaj wymyślił...

wołał kulki do jedzenia te takie na mleko co się robi (ale on czasami woła parę na sucho) wsypałam mu do miseczki, usiadł sobie na podłodze i jadł, nagle słyszę chrupanie psa, myślę sobie zaraz mi psa napasie czekoladowymi chrupkami, odwracam się jego miska stoi na podłodze i pies z niej je, a Hubert trzyma w rękach miskę psią:szok: ale przyglądam się pies z Huberta miski je swoje jedzenie:szok:a Hubert w psiej misce trzyma swoje chrupki:szok: ...ale tylko zamienił i trzymał, no tak zamienianie się jest fajne

Maltanka super że z szkolenia zadowolona...czyli warto było pochodzić w sobotę??
no i sezon rowerowy rozpoczęty...rozumiem że teraz autko będzie częściej do twojej dyspozycji:-p:-p:-p
A jak Hubert, podobało mu się jazda w foteliku???

1. warto, warto
2. jeszcze nie do końca bo rano za zimno jeszcze jest żeby P wsiadał na rower, ale mam nadzieję, że już niedługo;-) a Hubertowi fotelik jak najbardziej się spodobał i mało mu było

to widzę, że hulajnoga Julci jak najbardziej podpasowała:tak:

Ostatnia edycja:
witam wieczorową porą

maltanka oj fajnie tak rowerkami pojeżdzić, my musimy sobie drugi rower sprawić i też bedziemy śmigać:tak::tak:, super że H się podobało:tak::tak::tak:

madzianka
czekamy na fotki z hulania;-);-);-)

sunday
napewno różnica jest w oglądaniu:tak::tak:

a my dziś mimo wiatru prawie cały dzięn na dworze byliśmy:tak::tak::tak:, nawet trochę Kola na nogał poczłapał, coraz mniej się przewraca:tak::tak::tak::tak: od wczoraj zaczął nam strasznie marudzić:no::no: bezmyślni rodzice nic nie reagowali aż dziś pokazał o co mu chodzi:tak::tak:, wsadzał paluszki do buzi a potem kucał się w głowę (co oznacza, że się udezył i że boli) więc wydedukowaliśmy że chodzi o zęby, dał nawet pozaglądać i czwórki już prawie widac:tak::tak:

Witam

Ale udany weekend :tak:. W sobotę rodzice zabrali Natalkę ze sobą na działkę o 8 rano i wrócili po 17 :-), ale się wybawiła na dworze. Ja zostałam z Justysią, trochę pochodziłyśmy po dworze i posprzątałam. Dzisiaj moi rodzice przyjechali do nas na obiadek :tak:. Byliśmy pod Olimpem, a tam kulki do skakania, trampolina i takie dmuchane pajace dla starszych dzieci. Oczywiście Natalka skorzystała i się wyskakała.

Byłyśmy dzisiaj w kościele. Znaczy ja z dziewczynkami. Aż byłam w szoku jakie mam grzeczne dzieci :-D. Justynka całą mszę przesiedziała grzecznie w wózeczku a Natalka polatała w koło niego.

A padły dzisiaj obie o po 19 :szok:, ciekawe o której wstaną :sorry2:

anaconda Pani w rejestracji mnie przeprosiła, i kazała jechać na Walenroda lub Chodźki :dry:

sunday ale super taki duży telewizor :tak:.

mandziula to teraz Kola nie da Ci odpocząć na spacerkach :-D

maltanka napisałam PW, fajna taka dostawka do roweru, nawet o czymś takim nie pomyślałam :baffled:

Madzienka super, że hulajnoga się sprawdziła :tak:

karlita a same chodzicie na spacerki, czy z mężem??

Aluśka super, że już w domku :-), oby już nigdy nie trzeba było wracać do szpitala

Tyle spamiętałam :zawstydzona/y:

A nie wiecie co u fogi i Marty??

Witam poweekendowo choć u mnie weekend się przedłużył:tak:
emilia super Wam minął weekendzik:tak:
sunday macie mini-kino w domu-ale fajnie:-)
mandziula gratulacje dla Koli za kolejne ząbki:tak:
aluśka super że już w domku jesteście! Mam nadzieję że Martynka szybciutko wróci do pełni zdrówka.
madzienka super że hulajnoga się podoba, teraz to już całkiem będziecie mieszkać na dworze;-)
maltanka fajnie że się doczekałaś na szkoleniu tego co Cię naprawdę interesuje.
karlita super praca plastyczna Gabi, mam nadzieję że docenią małą artystkę:tak:
My od piątku jesteśmy w Warszawie. Kupiłam trochę ubranek Kubusiowi na lato, w sobotę byliśmy prawie cały dzień w parku-były takie super animacje robione dla dzieci w wieku przedszkolnym. A wczoraj byliśmy w ZOO:-) Ale Kuba miał radochę, zwłaszcza "śmieldzące słonie":-D Jak wrócę do domu to pokażę zdjęcia. Dzisiaj jeszcze wybieramy się do Ikei i na wieczór planujemy do domu wrócić. Miłego dzionka:-)

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Czekał mnie poranny spacer z Mają do przedszkola więc z rana zbytnio czasu nie było na komputer ale teraz już jestem :tak::tak:
Weekend bardzo udany, wczoraj na rowery ruszyłyśmy ale moje dziecko z tych bardzo leniwych i zbytnio nie chce jej się pedałować :baffled::baffled:
Aneta super Ola ci raczkuje :tak::tak:
Sunday mój mąż marzy o takim dużym tv ale karze mu sobie wybić go z głowy :-D:-D
Maltanka no to Hubcio już duży chłopak jak na spacery nie zakładasz mu pieluchy, gratulacje :tak::tak::tak:
Madzienka pochwal sie jakąś focią Juli na hulajnodze :tak::tak:
Emilia chociaż tyle że cie przeprosiła :angry::angry: a zapisywałaś się już tam do tego dziecięcego alergologa? Ja znowu w piątek mam iść na testy - tym razem pokarmowe :confused::confused:
Antuanet to zabalowałaś w tej Wa-wie :szok::szok:
Aluśka super że już w domku jesteście :tak::tak::tak: zapewne Amandzia bardzo stęskniona za mamusią :tak::tak:

Do góry