reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
karlita no super :tak: Gabi pewnie się wyszalała a Norbert dotlenił ;-) rozmawiałam z Pawłem na temat wyjazdu do Nałęczowa i my jesteśmy chętni :-) trochę marudził jak to facet, ale poprosiłam żeby to był mój prezent urodzinowy :-p

witam i ja

wczoraj zasnęlam razem z Mikołajem o 20:szok::szok::szok: nieiwem co mi się stało i spałam przez 12 gdzin:-D:-D:-D:-Dnormalnie masakra, padłam jak mucha:-D:-D:-D

aluśka super że już w domku jesteście iże Martnka już zdrowa:tak::tak:

karlita śłiczny rysunek i trzymam kciuki za Gabi:tak::tak:

aneta brawa dla Oli za postępy w przemieszczaniu się:tak::tak::tak:

misia
zdrówka podsyłam i brawo za odcysiowanie:tak::tak::tak:

a my dziś większość dnia spędziliśmy na dworze:tak::tak::tak:, Kola szlifował chodzenie w butkach po trawie a ja ogarnęlam podwórko, w końcu wiosna przyszła i porządki czas zrobić:tak::tak::tak:

Witajcie sobotnio, ja dzisiaj na szkoleniu, i w końcu zaczęły mi się kadrowe rzeczy, płace itp. i powiem wam, że super to jest:tak:i czuję się w tym dobrze, ciekawe tylko jak to wpłynie na moje dalsze szukanie pracy:sorry2:, ale zobaczymy, a Hubert dzisiaj z tatą urzęduje i nawet byli na dworze bez pampersa:szok:

karlita
:-D nie mogę dobra jesteś z tym przedszkolem:-D a my tu z Madzienką poważną dyskusję prowadziłyśmy na temat przedszkoli i wolnych miejsc:-D Madzienka;-)

madziarka a na jakie to spotkanie nie chce ci się iśc co? zdradzisz?

sundey jak szkolenie?

karlita super, dzieło, trzymam kciuki:tak: ps. propozycja niedzielna super, ale nie wiem czy nam się uda dotrzeć do LBN, bo w sobotę teściowa mięsko ma dać więc trzeba po nie pojechać...:sorry2:ale zobaczymy co da się zrobić;-)

misia bo to już duża dziewczynka jest;-) zdrówka życzę

mandziula
to pospałaś

aluśka witajcie w domu, trzymam kciuki aby wszystko było już ok u was ze zdrówkiem:tak:

Aluśka witajcie w domku!!!! :-) odpędzamy od Was wszelkie choroby!!! A kysz :-)

Maltanka miałam iść na spotkanie scraperek (dziewczyn co robią ręcznie albumy kartki itd) ale nie dość że nie czułam się najlepiej to jeszcze spotkanie tym razem było w miejscu gdzie utrudnione było wchodzenie/wychodzenie przez inne warsztaty - i głupio mi było jakoś tak łazić i komuś przeszkadzać...
Ale już się umówiłam na kolejne spotkanko :-)

Gratki dla Hubcia i pierwszego spaceru bez pampka :-)

Mandziula ja ostatnio codziennie usypiam przy usypianiu dzieci - a później nie chce mi się już wstawać i dlatego budzę się sama o 6... :-D Dobrze że odpoczęłaś - widocznie tego trzeba było twojemu organizmowi...

i zazdroszczę sprzątania ogródka - ja w zamian pojechałam do mamy sprzątać u nich hehe :-) też byliśmy cały dzień na dworze - ale później na wieczór zimno normalnie się zrobiło... a miało być coraz cieplej ...

Karlitka trzymam kciuki za dzieło Gabi!!! Ma szanse dziewczyna - mówię ci... :-D

a Madzieńka chyba o nas zapomniała hehhehe no nic dziwnego jak męża ma w domu ;)

aneta super ze mąz się zgodził - na razie to propozycja bo ja ze swoim jeszcze nie rozmawiałam ;-) :blink:

maltanka gratki dla Huberta - spacer bez pampka to naprawdę wielki krok do odpieluchowania :-)

mandziula to ładnie pospałaś :-)

odnośmnie spania to wczoraj po tak długim spacerze Gabi jak padła przed 17sta dopiero to spała do 20stej ;-) a Norbert jak wstał po spacerze to nie spal do 21 usnął na 20 min i się znów obudził rozbawiony i padł dopiero o północy!!!! a teraz od 7 się bawimy Gabi z tata na basenie ;-)

misia jak tam Wasze zdrówko ???

aaaa własnie Norbert łapie za taką kostkę funkcyjną co zawiesiłam mu na macie :cool::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mandziula oj jak ja Ci zazdroszczę tego spania, u mnie pobudki o 7 i w nocy po kilka razy
maltanka gratulacje dla Huberta,
karlita super że Ci tak dzieci pospały wczoraj,
Madziara a Ty tak lubisz prace ogródkowe? jakby co to ja mam spory ogród niezagospodarowany, tzn nie mam pomysłu co i gdzie tam posiać, więc zapraszam ;-)

oczy mi się same zamykają, oj dałaby Ola pospać dłużej chociaż w niedzielę, zaraz zrobię kawkę, napijemy się z mężusiem i jedziemy do Lublina do rodziców, i może jeszcze do brata pożyczyć mu łóżeczko, bo w maju będzie miał syna,

miłej niedzieli dla wszystkich

Witajcie niedzielnie. My dopiero w trakcie sniadania. Zupa się gotuje,pewnie wybedziemy na dworek... bo śliczna pogoda się szykuje na dzisiajeszy wolny dzien.
Ja wczoraj byłam na szkoleniu bardzo fajnie było, troche pospiewalismy i potanczylismy :-) Potem odebralismy Maska od brata-ale mial ubaw :-) kupilam sobie w koncu buty na teraz :-) a ciezko było bo mam za małą nogę :-( i co bylo fajniejsze to oczywiscie rozmiaru brak. W koncu kupilam w CCC :-)
aneta juz pozyczacie łożeczko?A malutka gdzie śpi?????
aluska WITAJ!!! super ze juz jestescie!!!!!!:-):-)
maltanka fajnie ze szkolenie Ci sie podoba-gorzej by było jakbys siedziala tam z musu :tak: No i brawa dla Twoich chłopaków!!!!
mandziula ale miałaś sen!!!!:-):tak:

reklama
Do góry