reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam i ja

super że spotkanie w BUGI udane:tak::tak:

Karlita na Głęboką można kupić karnety i wchodzisz kiedy chcesz, mi tez by tak bardziej o 20 pasowało, jak byś była zainteresiowana tyo popytam i te karnety i dam ci znać:tak::tak: super że Norb pospał;-);-) oby w nocy też spał ładnie:tak::tak:

Gon1a ja na spacerki chetna tylko tak po 15;-);-) tylko ja znowu nie doczytałam w której częsci Dąbrowicy mieszkasz:no::no:

sunday super że wyniki dobre:tak::tak:

anaconda i co nagroda warta była cierpień u dentysty??:-D:-D:-D brawa dla Majeczki, dzielna z niej dziweczynka:tak::tak:

aneta może spróbuj zrobic Oli takie koło z kołdry, ja to się nawet zastanawiałm nad kupnem takiego dużego dmuchanego żeby Kola w nim siedział, albo małego pontonu ale zanim się zdecydowałam tro sie nauczył siedzieć:-D:-D:-D

a my wybawieni w baseniku:tak::tak: super było, ale Kla ma awersję do nurkowania, jak tylko mówołam ze bedziemy nurkowac to łapał mnie za szyje i zaczynał krzyczeć nie,nie:no::no::no: teraz spi to mam chwilkę wolnego , małż na meczyk pojechał:tak::tak: tylko mi się naleweczka skończyła i nie mam co popijac:-D:-D:-D

Ja tylko na chwilkę

Bardzo fajnie było w BUGI :tak:, Natalcia zachwycona i zmęczona. Do tego przyszły do nas po 15 moje koleżanki z dziećmi to się dzisiaj wybawiła na maxa.

Mąż mnie mile zaskoczył, bo jak podjechałam pod dom to on spacerował z Justysią i do tego normalnie ją ubrał. Ale odkupuje swoje winy teraz to się stara :-D

mandziula, madzienka, karlita fajnie Wam z tym aerobikiem :tak:. Ja miałam ochotę iść, blisko nas jest K1, ale teraz okazało się że mąż wraca na stałe do pizzeri, bo mu właściciel zaproponował umowę na pełny etat :-) i jeździ ile chce i kiedy chce :-). Więc będzie pracować do 22 lub 24. A rano to mi się nie chce wcale. Tym bardziej że z kimś zawsze raźniej.

sunday super, że wyniki dobre :tak:

Justynka jak Michałek?? Bo się jakoś nie odzywasz??

gon1a zdjęcia wyślę, jak mi się akumulatorki chociaż trochę podładują, bo nawet podłączyć na chwilę do kompa nie dało rady aparatu.

Co do basenu, ja też uważam że jest to super sprawa. Sama pływałam kilkanaście lat. Bardzo pomaga na kręgosłup i rozwija super :tak:

A co do tego chłopca gryzącego, to myślałam że on tylko mi Natalkę ugryzł. Jakiś dziwny. Moją ugryzł w tyłek i się cieszył, dobrze, że ona nie poczuła.

Ostatnia edycja:
ja już w domu, rozerwałam się jeszcze na angielskim

zajrzałam na chwilkę i zmykam spać:tak:

Witamy i my. W koncu dotarlismy do domku, ale nic potem nie załatwilismy :-( tylko odebrałam wyniki morfologii Maksa - są dobre, od razu pediatra je obejrzala i mówi,że wszystko w normnie pośrodku poziomów :-) to dobrze,bo w takim razie przed zabiegiem to będzie tylko formalność :tak:

super, że wyniki dobre:tak:

Paweł idzie odpalić swoją hondę, pierwszy raz jedzie po zrobieniu prawka, zobaczymy czy wróci w jednym kawałku :dry:

i jak przejażdżka?

ide zrobic sobie grzańca :tak:

ja też poproszę:-p

My pospacerowałyśmy popołudniu...wiosna idzie, place zabaw pełne dzieci...

to idziemy w czwartek na plac jak pogoda dopisze:tak:;-)

a my wybawieni w baseniku:tak::tak: super było, ale Kla ma awersję do nurkowania, jak tylko mówołam ze bedziemy nurkowac to łapał mnie za szyje i zaczynał krzyczeć nie,nie:no::no::no:

mandziula u nas to samo, nawet się zaczęłam w pewnym momencie zastanawiać czy ten basen ma sens u nas jak tylko jest nie i nie, nie zmuszaj go, jak będziesz go niespodziewanie zanurzać to będzie odwrotny skutek

Mi też powiecie???:zawstydzona/y:może i ja do Was dołączę

a już wszystkie by chciały wiedzieć:-p:-D

Mąż mnie mile zaskoczył, bo jak podjechałam pod dom to on spacerował z Justysią i do tego normalnie ją ubrał. Ale odkupuje swoje winy teraz to się stara :-D

A co do tego chłopca gryzącego, to myślałam że on tylko mi Natalkę ugryzł. Jakiś dziwny. Moją ugryzł w tyłek i się cieszył, dobrze, że ona nie poczuła.

1. :-Dprzypomniałam sobie ostatnie jego ubieranie:-D
2. :szok: ej ja nie wiedziałam że on tyle dzieci pogryzł:szok:

Witam wieczorkiem:cool2:
nie nadrabiam, bo zdrzemnęłam się pół godzinki po pracy i wstałam w gorszym stanie niż przed snem...jakaś otumaniona:confused::dry::dry: przesilenie wiosenne czy co:confused::confused:
pochwalę się tylko, że moja Królewna w niedzielę wieczorem wypiła 130 ml mleka modyfikowanego, co wcześniej graniczyło z cudem by wypiła 20 ml:tak:z tym, że teraz dostała waniliowo - bananową Humanę:-D ale dla odmiany ma wysypkę na buzi:angry:jakieś uczulenie i teraz nie wiem, czy to cielęcina, czy Humana:confused:czy też fakt, że ja też jem więcej nabiału:dry: no bo wciąż się cysiuje:tak:zwłaszcza w nocy:dry:choć już do pracy przestałam w końcu brać laktatator:tak::tak::-):-):-)

aaa... i przyszły z netu dziś moje perfumki:-):-)bo w perfumeriach nigdzie ich nie ma:no:
zmykam na razie umyć głowę...może potem zajrzę jeszcze;-)

Hej!
Fajnie dzisiaj było w Bugi:tak:, dziękuję za spotkanie:-)
Antuanet, Sunday, Anaconda miło mi było Was poznać:-):-):tak::tak:
Sunday super że Maksio ma dobre wyniki:tak:
Anaconda dzielna Majeczka:tak::tak:
Madzienka dziękuję za zdjęcia:-)
Mandziula mało które dziecko lubi nurkowanie, u nas wszystkie płaczą po takiej zabawie. może Mikołaj wyrośnie z tej awersji:tak:
Emilka fajnie że mąż zabrał Justysię na spacerek, a Natalka wybawiona z dzieciaczkami:-). Michał oprócz tego kataru to jest zdrowy i wesoły. Posmarowałam mu pod noskiem maścią majerankową żeby lepiej oddychał

Byliśmy na basenie, spotkaliśmy Mandziulę z Mikołajkiem:-):-). Po drodze z basenu wstąpiłam do nowego ciuchlandu na Lwowskiej i upatrzyłam sobie kurteczkę ze sztruksu firmy Next za jedyne 2,5:szok::-D:-D. Szukałam teź kurteczki dla Michała ale nic takiego nie było, jeszcze w czwartek tam zajrzę:tak:.
Dzisiaj przed przyjściem do Bugi byliśmy u lekarza z małym bo nam w nocy dusił się od spływającego kataru. Pediatra po zbadaniu stwierdziła, że jest zdrowy a ten katarek to od suchego powietrza, i teraz przy łóżeczku stoi miska z rumiankiem:tak:. Jeszcze dla pewności spytałam czy dzisiaj możemy spotkać się z dziećmi i czy możemy pójść na basen:tak:.
Jeszcze dogotuję sos na jutro i zmykam spać
Dobranoc:-)

reklama
Madzieńka jak najbardziej jestem za :) ja lubię siłownie i aerobik tylko muszę chodzić z kimś bo samemu to tak drętwo ;-) i brak mobilizacji ;-) trzeba będzie sobie strój kupić ;-)

misia a jakie perfumki ???

Norb dopiero usnął ;-) a Gabi dalej walczy ;-)

Do góry