reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witamy i my. W koncu dotarlismy do domku, ale nic potem nie załatwilismy :-( tylko odebrałam wyniki morfologii Maksa - są dobre, od razu pediatra je obejrzala i mówi,że wszystko w normnie pośrodku poziomów :-) to dobrze,bo w takim razie przed zabiegiem to będzie tylko formalność :tak:
Dziewczyny dziękuje serdecznie za spotkanie!!! ALe było fajnie, i Kasia-sienio ma rację, teraz trzeba umówić się na wypad "samotnych" mam :-)
Muszę się uśmiechnąć do której cioteczki o zdjęcia, najlepiej do wszystkich ktore miały aparat- moge płytki podrzucić kiedyś ;-)
Madziarka jak wypad do Nałeczowa?
karlita cudownego masz syneczka!!!:-) i baaardzo sprytną córeczke ;-)
marz pieknie wyglądasz! :-) moze jesli sie zle czujesz teraz w drugiej ciązy to może bedzie niunia a nie niunio :-)
Antuanet kupiłaś Altacet? Dotarłaś do pracy???? ;-)
anaconda Maja wie że byłaś w BUGI???

Anaconda wielki szcun dal Ciebie :-) tak mi ululałaś Norba że jeszcze dalej śpi to już ponad 4h!!!!!!! szczerze to on tyle nie spal w dzień od urodzenia :D

sunday dobrze że dobre wyniki :-)

zapisałam dzieciaki do ortopedy :-) na kontrolę ... jest nowa przychodnia na magnoliowej nie ma kolejek :-) i przyjmuje dobry lekarz ale swoja opinię wyrażę po wizycie ;-)

Witam i ja :-):-):-)
My już po dentyście - źle nie było no a po trzeba było zajść do reala po nagrodę :-D:-D:-D
Karlita bo ja bardzo lubię takie grzeczne maluszki jak twój Norbuś :tak::tak:;-)
Sunday Maja nic nie wiedziała o wypadzie do Bugi inaczej by mi tego nie darowała :-D:-D
Justyna miło było cię poznać :tak::tak:
Ja również bardzo dziękuję za super spotkanko - oby takich więcej :tak::tak::tak:

o zmienili te głupie lajki na podziękowania ;-)

Norbert buszuje na macie ja przeglądam gazetki bo chyba na zakupy trzeba jakos pojechac ;)

fajnie ze wypad do bugi Wam sie udal, troche Wam zazdroszcze
doczytałam pozniej ze Anaconda sama idzie bez Mai ale i tak musialam czekac na fachure od telewizora i tak skonczylo sie na tym ze go zabral ponoc matryca poszla bo takie zacieki na telewizorze jak sie nagrzeje widac na odpowiednim tle, a jak sie nie da go naprawic to najprawdopodobniej nowy moga dac, zobaczymy poki co sciana pusta bez telewizora dobrze ze mamy drugi w sypialni małz zaraz bedzie z pracy to go przerzuci i podlaczy enke
sunday dobrze ze wyniki w ok
emila zaraz podesle zdjatka na pw

reklama
My pospacerowałyśmy popołudniu...wiosna idzie, place zabaw pełne dzieci....
a widziałyście prognozę pogody na sobotę i niedziele...na zachodzie Polski ma być 21-23stopnie:tak::tak::tak:u nas 19-21;-)tylko może padać:sorry2:

Anaconda wielki szcun dal Ciebie :-) tak mi ululałaś Norba że jeszcze dalej śpi to już ponad 4h!!!!!!! szczerze to on tyle nie spal w dzień od urodzenia :D

:-D:-D:-D:-D

jak będzie płakał w nocy dzwoń po Anacondę:laugh2:

Sienio
Ty masz tydzień czy dwa urlopu???

:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
napisałam:tak::tak::tak::tak:

Do góry