reklama
aneta82
Fanka BB :)
to i ja się skuszę, już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz na piwku byłam
sunday_
Witamy i my. W koncu dotarlismy do domku, ale nic potem nie załatwilismy :-( tylko odebrałam wyniki morfologii Maksa - są dobre, od razu pediatra je obejrzala i mówi,że wszystko w normnie pośrodku poziomów :-) to dobrze,bo w takim razie przed zabiegiem to będzie tylko formalność
Dziewczyny dziękuje serdecznie za spotkanie!!! ALe było fajnie, i Kasia-sienio ma rację, teraz trzeba umówić się na wypad "samotnych" mam :-)
Muszę się uśmiechnąć do której cioteczki o zdjęcia, najlepiej do wszystkich ktore miały aparat- moge płytki podrzucić kiedyś ;-)
Madziarka jak wypad do Nałeczowa?
karlita cudownego masz syneczka!!!:-) i baaardzo sprytną córeczke ;-)
marz pieknie wyglądasz! :-) moze jesli sie zle czujesz teraz w drugiej ciązy to może bedzie niunia a nie niunio :-)
Antuanet kupiłaś Altacet? Dotarłaś do pracy???? ;-)
anaconda Maja wie że byłaś w BUGI???
Dziewczyny dziękuje serdecznie za spotkanie!!! ALe było fajnie, i Kasia-sienio ma rację, teraz trzeba umówić się na wypad "samotnych" mam :-)
Muszę się uśmiechnąć do której cioteczki o zdjęcia, najlepiej do wszystkich ktore miały aparat- moge płytki podrzucić kiedyś ;-)
Madziarka jak wypad do Nałeczowa?
karlita cudownego masz syneczka!!!:-) i baaardzo sprytną córeczke ;-)
marz pieknie wyglądasz! :-) moze jesli sie zle czujesz teraz w drugiej ciązy to może bedzie niunia a nie niunio :-)
Antuanet kupiłaś Altacet? Dotarłaś do pracy???? ;-)
anaconda Maja wie że byłaś w BUGI???
aneta82
sunday super że wyniki dobre
Paweł idzie odpalić swoją hondę, pierwszy raz jedzie po zrobieniu prawka, zobaczymy czy wróci w jednym kawałku
Paweł idzie odpalić swoją hondę, pierwszy raz jedzie po zrobieniu prawka, zobaczymy czy wróci w jednym kawałku
Anaconda wielki szcun dal Ciebie :-) tak mi ululałaś Norba że jeszcze dalej śpi to już ponad 4h!!!!!!! szczerze to on tyle nie spal w dzień od urodzenia
sunday dobrze że dobre wyniki :-)
zapisałam dzieciaki do ortopedy :-) na kontrolę ... jest nowa przychodnia na magnoliowej nie ma kolejek :-) i przyjmuje dobry lekarz ale swoja opinię wyrażę po wizycie ;-)
sunday dobrze że dobre wyniki :-)
zapisałam dzieciaki do ortopedy :-) na kontrolę ... jest nowa przychodnia na magnoliowej nie ma kolejek :-) i przyjmuje dobry lekarz ale swoja opinię wyrażę po wizycie ;-)
anaconda27
styczniówka2006
Witam i ja :-):-):-)
My już po dentyście - źle nie było no a po trzeba było zajść do reala po nagrodę
Karlita bo ja bardzo lubię takie grzeczne maluszki jak twój Norbuś ;-)
Sunday Maja nic nie wiedziała o wypadzie do Bugi inaczej by mi tego nie darowała
Justyna miło było cię poznać
Ja również bardzo dziękuję za super spotkanko - oby takich więcej
My już po dentyście - źle nie było no a po trzeba było zajść do reala po nagrodę
Karlita bo ja bardzo lubię takie grzeczne maluszki jak twój Norbuś ;-)
Sunday Maja nic nie wiedziała o wypadzie do Bugi inaczej by mi tego nie darowała
Justyna miło było cię poznać
Ja również bardzo dziękuję za super spotkanko - oby takich więcej
gon1a
fajnie ze wypad do bugi Wam sie udal, troche Wam zazdroszcze
doczytałam pozniej ze Anaconda sama idzie bez Mai ale i tak musialam czekac na fachure od telewizora i tak skonczylo sie na tym ze go zabral ponoc matryca poszla bo takie zacieki na telewizorze jak sie nagrzeje widac na odpowiednim tle, a jak sie nie da go naprawic to najprawdopodobniej nowy moga dac, zobaczymy poki co sciana pusta bez telewizora dobrze ze mamy drugi w sypialni małz zaraz bedzie z pracy to go przerzuci i podlaczy enke
sunday dobrze ze wyniki w ok
emila zaraz podesle zdjatka na pw
doczytałam pozniej ze Anaconda sama idzie bez Mai ale i tak musialam czekac na fachure od telewizora i tak skonczylo sie na tym ze go zabral ponoc matryca poszla bo takie zacieki na telewizorze jak sie nagrzeje widac na odpowiednim tle, a jak sie nie da go naprawic to najprawdopodobniej nowy moga dac, zobaczymy poki co sciana pusta bez telewizora dobrze ze mamy drugi w sypialni małz zaraz bedzie z pracy to go przerzuci i podlaczy enke
sunday dobrze ze wyniki w ok
emila zaraz podesle zdjatka na pw
reklama
My pospacerowałyśmy popołudniu...wiosna idzie, place zabaw pełne dzieci....
a widziałyście prognozę pogody na sobotę i niedziele...na zachodzie Polski ma być 21-23stopnieu nas 19-21;-)tylko może padać
jak będzie płakał w nocy dzwoń po Anacondę
Sienio Ty masz tydzień czy dwa urlopu???
napisałam
a widziałyście prognozę pogody na sobotę i niedziele...na zachodzie Polski ma być 21-23stopnieu nas 19-21;-)tylko może padać
Anaconda wielki szcun dal Ciebie :-) tak mi ululałaś Norba że jeszcze dalej śpi to już ponad 4h!!!!!!! szczerze to on tyle nie spal w dzień od urodzenia
jak będzie płakał w nocy dzwoń po Anacondę
Sienio Ty masz tydzień czy dwa urlopu???
napisałam