reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się i ja :)
Dziewczynki dziękuję za wspólną kawkę i super spotkanko. Dzieciaki super, i takie wszystkie grzeczne, mądre i przede wszystkim śliczne.
Emilia1983, justyna miło było Was poznać na "żywo"- szkoda że na początku nie wiedziałam że to akurat Wy...:sorry2:
karlita Gabrysia sprytna dziewczynka, moment wyczuła że się na nią nie patrzysz...
mariolciaa witaj. Napisz coś więcej o sobie. Uważaj BB to nałóg jakich mało...
Ja też miałam dość tej "mamusi" tego gryzącego chłopca, beszczelna jakich mało:angry::angry::angry: Rozumie że jej może samej ciężko było to wszystko ogarnąć ale ona wcale nie zwracała uwagi na czyny jej synka... Mam nadzieję że Kubie nie zostanie blizna:confused:
aneta82 szkoda że Was nie było, mam nadzieję że następnym razem poznamy się na żywca:tak:
Kuby nie kładłam wcale bo bez sensu już o tej porze, mam nadzieję że do 18 wytrzyma i pójdzie na noc spać. Miłego popołudnia:-)

reklama
Witajcie, dzięki za spotkanie;-);-);-)było super....ach jak mi tego brakowało...musimy to powtarzać:tak::tak::tak:

Super,ze bedziemy tak liczna ekipą wBugi :-):-):-) tak dawno Was nie widziałam:tak: ide sie zbierać:tak:

to prawda:tak: ekipa jak za dawnych czasów:-D:-D:-D

witam, ale trudno mi się tu ogarnąć, jako nowej w tym wątku :)
no cóż, troszkę was poczytam :)

Witaj!!!!!pisz częściej....

Dzieki dziewczyny za towarzystwo, gdyby nie ten incydent z "gryzącym" to byłoby naprawdę przyjemnie :)

:-D:-D:-D:-D

macie jakiś domowy sposób na mrówki, małe żmije zaplęgły mi się w łązience :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

współczuję lokatorów....

Madziarka jak wypad do Nałęczowa...udany???

dziewczyny super że Wam się udał wypad do Bugi, następnym razem i my przyjdziemy, tylko niech Ola przestanie kasłać, a o co chodzi z "gryzącym" ? :confused:

macie jakiś domowy sposób na mrówki, małe żmije zaplęgły mi się w łązience :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aneta takie wredne dziecko co gryzło innych było:angry:

a na mrówki ja kupowałam to tylko u mnie na balkonie były, a z tym to lepiej uważać przy dzieciach i zwierzętach domowych, ja jeszcze domestosem podłogę myłam tylko takim nierozcieńczonym

Dziewczyny to teraz czas na samotny, wieczorny wypad na kawę:-):-)

aneta 82 ja słyszalam, ze z domowych sposobów na mrówki działa proszek do pieczenia, podobno nie lubia amoniaku

ide,bo mi Julka na kolanach usnęła:baffled:

Antuanet następnym razem na pewno :tak: przykro mi że Twojego Kubę to spotkało,
Maltanka poszukam takiego u mnie w Piaskach

Ola się nauczyła wyjmować szczebelki z łóżeczka, poza tym chyba muszę ją poobklejać poduszkami dookoła głowy, bo co siedzi to się za chwilę huśta w przód i tył i leci na podłogę, już wyłożyłam kilka kocy jeden na drugim ale i tak je rozgrzebuje i leci na panele, poza tym od dziś pięknie prezentuje wszystkim swój język :-D

sienio już idę im podsypię :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry