reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-)
Pogoda piękna się zapowiada więc zapewne jakiś wypad na miasto wykombinuję albo może do Plazy się wybiorę :confused::confused:
Marz jeszcze 2 wizyty u stomatologa nas czekają ale Maja wybiera prezenty po 10zł więc nie jest źle :-D:-D:-D teraz płyty WINX są na fali :-D:-D
A Madzia ma rację - nie dźwigaj Mateuszka tylko poczekaj w aucie aż się wyśpi :tak::tak:

reklama
Anaconda co dzis masz w zamrazarniku na obiad?????:-D:-D:-D
Maltanka srody macie bardzo zorganizowane...
Senio dobrze ze masz dwa tygodnia moze jeszcze uda nam sie gdzies razem wyskoczyc na tygodniu

Uciekam chalupke ogarnac bo az sie prosi o porzadki no i jakas zupine nastawic takze milego dnia....

Witajcie. Za tydzień ma wizytę u gina i już nie mogę się doczekać,muszę jeszcze podjechać do laboratorium na badania ale to nie dzisiaj tylko najpierw musi mój W wziąść wolne albo mojego brata zatrudnię do pilnowania siostrzeńca.:-):rolleyes:
sunday: dobrze że wyniki są ok:tak:
Fajnie, że wczorajsze spotkanko udane tylko pozazdrościć:yes::yes: takiego wypadu.

Witajcie...ja tylko na chwilke, później Was doczytam....

pogoda piękna więc jedziemy nad zalew na spacerek...ktoś chętny??....

zmykam bo jeszcze torbę musze spakowac....

Hej!

Marz uważaj z dźwiganiem Mateuszka:tak:
Madziara super że wypad do Nałęczowa udany:-)
Anet zdrówka dziewczynkom życzę:tak:
Maltanka życzę miłych chwil spędzonych w przedszkolu i na basenie:tak:
Sienio udanych zakupów w Olimpie:-)
Anaconda i Tobie też życzę udanego wypadu na miasto
Madzienka fajnie że jedziecie nad zalew:-) A ten ciuchland jest przy Biedronce na Lwowskiej, dokładnie pod pizzerią Da Grasso:tak:
Anetko jak tam Twój mąż po przejażdżce?
Emilko byłaś dzisiaj u dentysty?

Obiad już mam naszykowany wystarczy tylko ziemniaki ugotować i można już jeść:-)
Pogoda ładna to zrobię kilka prań i na balkon wywieszę:tak:
Wczoraj dowiedziałam się że tato jednej z moich koleżanek powiesił się:-(, dla mnie to jest straszny szok nie mogę po prostu w to uwierzyć, ciągle myślę o tej rodzinie o jego żonie o dzieciach, a jest ich dziewięcioro, tragedia

Cześć!!
Niby już południe ale my mamy za sobą pobuy na placu kupno chleba, zakupy w Carrefourze. W promocji jest Bebilon (od dziś) a w sklepie zostały tylko 2 opakowana:szok:Działo się a Gabi jakoś spać nie chciała ale wreszcie poległa.
My mamy problem z jedzeniem, nie mogę doczekac się tego zeba bo już kombinuję ze hej zeby jadła. Wczoraj kupiliśmy wózek parasolkę i mam juz w samochodzie i w razie czego mam łateiwj z podjazdem:-)
Plamka na rączce Gab okazała się grzybem i smarujemy pimafukortem, całe szcęście że poszłam z ia bo ja myslałam ze to jakieś uczulenie.

Misia ja zakładałabym że to ta Humana raczej sądze ze sztucznosci są w takim smakowym mleku. Moze przyzwyczajaj ja do normalnego smaku.
Madzienka udanego spaceru nad zalewem
Anet dobrze ze dziewczynki juz niemalże zdrowe
Anaconda udanych zakupów
Marzenko nie dzwigaj bo zawsze mozna przeczekać ten czas snu:no:

Ja zaczęłam robić porządki z ubraniami i butami zimowymi, już zimy nie zamierzam widziec za oknem a potem mam jeszcze dokumanty aplikacyjne koleżance zrobic, a potem pewnie znowu na dwór z Gabi pójdziemy:-)

reklama
położyłam małego spać,

pogoda taka ładna, że mam ochotę wziąc wózek i na piechotę do przedszkola przejść, ale pojedziemy autobusem będzie miał H większą frajdę:tak:

anacondy nie ma czyżby się wybrała do miasta:-D

madzienka ale nad zalewem mimo wszystko będzie sporo chłodniej:sorry2:

talia a skąd jej się to wzięło na rączce:eek:

Do góry