reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja :-):-)
Maja w przedszkolu a ja biorę się za szykowanie bo też wybieram się do Bugi - będę na trampolinie skakać :-D:-D:-D
Karlita ja chętna na aerobik bo kondycja u mnie zerowa, ale wyczytałam że też będziesz w Bugi więc o szczegóły dopytam na miejscu :tak::tak:
Miłego dnia życzę i spadam :tak::tak::tak:

reklama
witajcie
karlita ostatnio Asi kupilam spodnie na 110 bo powyrastala z tych co ma
chcialam Asie namowic na Bugi ale sie nei udalo bo zaczela plakac ze ona do przedszkola chce isc, nawet pokazalam jej z jakimi dziecki bedzie sie bawic na BB ale nie pomoglo i juz jest w drodze do przedszkola, a do tego maja przyjechac panowie do telewizota bo jakies zacieki na ekranie sie porobily, dobrze ze M przedluzyl gwarancje na 5 lat
co do aerobiku to ja chodzilam rok temu na wojciechowska bardzo mi sie podobalo chodzilam z sistra albo sama w zaleznosci jak nam pasowalo
tu macie stronke
FIT KLUB - aerobic
była tak jedna co dawala niezły wycisk ale było super, mialam karnet miesieczny i chodzilam kiedy chcialam, zwykle zostawalam na 2 godziny wiecej juz nei dalam rady
mandziula musimy sie styknac na spacerku
sunday fajnie ze ciasto udane nie nalezy do trudnych
gdzies mi umknelo, Misia wszystkiego naj najlepszego dla Natalki

Witajcie. Syn mi włazi na nasze łóżko i bawi się ze mną złap mnie jeśli potrafisz:-D.
Motylla to trzymamy kciuki żeby dziewczyny wyszły do domu...a jak Amandzia wyzdowiała???

My spakowane...jemy obiadek i wybywamy na basen...

miłego popołudnia
Amanda jest już zdrowa

Witam i ja :-):-)
Maja w przedszkolu a ja biorę się za szykowanie bo też wybieram się do Bugi - będę na trampolinie skakać :-D:-D:-D
:tak::tak::-D:-D:-D

My już w domku,
Antuanet dzieki za zabranie nas i wspólny wypad :)
Dzieki dziewczyny za towarzystwo, gdyby nie ten incydent z "gryzącym" to byłoby naprawdę przyjemnie :)

my też już w domku

dziękujemy za miłe towarzystwo, fajnie tak poplotkować przy kawce:tak:

Hubert śpi, a ja niedługo zbieram się na angielski

marzenka Hubert chciał jechać waszym samochodem:-D:-D:-D

mariolciaa pisz jak najwięcej, a wciągniesz się, każda z nas była tu kiedyś pierwsza;-)

sienio no fakt:angry: skąd tacy ludzie się biorą

Mariolciaa witamy :-) tak tak chodzimy do Bugi w Gali :-)

dziewczynki dziękuje za superaste spotkanko :-) gdyby nie Wy to bym zginęła ... z tym moim małym uciekinierem ;-)

reklama
Mariolcia witamy, witamy

dziewczyny super że Wam się udał wypad do Bugi, następnym razem i my przyjdziemy, tylko niech Ola przestanie kasłać, a o co chodzi z "gryzącym" ? :confused:

macie jakiś domowy sposób na mrówki, małe żmije zaplęgły mi się w łązience :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a co u Marty?

Do góry