reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Gon1a ale miałaś dzisiaj pracowity dzień:tak:
Madzienka super że dzisiejsze zajęcia podobały się Wam:-). Tej Biostyminy mam podawać po 0,5 ml raz dziennie przez 10 dni. A te kąpiele mają rozruszać Michała:-D
Emilka pochwal się bucikami i rowerkiem:tak:

reklama
Sunday zapraszamy wstepnie chyba umowione jestesmy na po 10...
Maltanka nizły Twoj H...te dzieciaki sa takie sprytne tak potrafia kojarzyc fakty...
Emilia bylam dzisiaj w Plazie z kolezanka na deserku i wstapilam do CCC i wiesz ze teraz sobie mysle ze chyba ciebie widzialam...nie moglam sobie skojarzyc gdzie widzialam Twoja twarz a teraz wiem na zdjeciach z Bugi...nie denerwuj sie na M:-)
Karlita Goni1a ale mialyscie pracowity dzien
Anaconda witaj w klubie ja tez ucielam soie drzemke tylko z ta roznica ze obiad mialam...

Witam sie wieczorowo...maluch spi M wypyl do mojego brata na pogaduchy a ja jakas kolacyjke zaraz bede kombinowac...kupilam Mateuszowi dzisiaj butki dwie pary adidaski do pilki i polbutki na codzien ale kurcze nad adidaskami sie zastanawiam bo wzielam rozm 24 i jakos dla mnie male a 25 zaczynaja sie juz z innego modelu to jiuz jest jednak przepasc no nic jutro mu naloze i niech kopie w domu pilke jak bedzie narzekal to sie z nimi pozegnamy...

my jutro też wybieramy się z wami do Bugi cieszycie się:-)
będziemy po 10 pewnie:tak:

marta jak tak u was?

już poprałam firanki i zasłony, suszą się na dworze,

oj mi też by się przydało, ale już dzisiaj dałam sobie spokój

Chciałam dzis kupicJulii książeczke z wierszykami, bo mamy tylko takie współczesne,alejakos nie bylo okazji a teraz weszłamna allegro i widze,ze sa bardzotanie takie książeczki i wyglądaja na fajne Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro macie moze cos takiego?

ooo fajne:tak:

puchy bo np ja dzisiaj przekopałam Gabi szafe i się załamałam bo połowa rzeczy za mała ....

mam pytanie może któraś z Was ma ochotę na wieczorny aerobik w mieście kobiet ?? maja fajne zajęcia :-)

o ja też przejrzałam ostatnio szafę i wywiozłam już siatę za małych rzeczy

a ochotę to ja bym miała, ale z czasem gorzej:sorry2:

To kto się wybiera jutro do BUGI? i o której, bo my najprawdobniej (jeśli M nie rozmysli się z samochodem) bedziemy najwczesniej ok 11 ;-)

myyyy:-)

Jeżeli pozwolicie to my z Justyną dołączymy do Was z dzieciaczkami :tak:, tzn ja tylko z Natalką.

odpoczywaj, odpoczywaj

super, że wybieracie się do Bugi

witam wieczorkiem

madzienka super że pluskanie udane i woda cieplutka, oby jutro taka byla;-);-)

Justyna oby ta kuracja pomogła Michałkowi;-);-)

gon1a rzeczywiście pracowity dzień miałas:tak::tak:

karlita ja myślałam o takich zajęciach ale u nas na UP na głębokiej:tak::tak: podobno mtez tam fajne są:tak::tak: noale nie maiłąm z kim sie zpisac i tak jakoś zleciało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

piszecie o porzadkchw szafie, jasie muszę za swoją wziac:tak::tak::tak: bo az woła o przebranie ciuchów:-D:-D:-D

a u nas dziś dzień spaerkowy, bo po obiadku zabrałąm Kolę na spacerek, nałazilismy sie ze hej, dobrze, że mau chodnik to i samochody mozna pooglądać:-D:-D potem yliśmy w PEPCO na małych zakupach i tym sposobem KOla ma nową kurteczkę na wiosnę:tak::tak::tak: wieczorkiem zonowu wyszliśmy na dwór bo małaz samochód mył to też było na co popatrzeć:tak::tak::tak: a w końcu odwiedziłą nas sąsiadka i tak nam dzień zleciał:tak::tak::tak::tak:

dzewczyny, udanego spotkania w BUGI życzę:tak::tak::tak: nammże uda się nastepnym razem dołączyć:tak::tak::tak:

marz to Mateuszek przygotowany na zmianę pory roku?
mandziula super ze zakupy udane, bylismy jakis czas temu w pepco i rzeczywiscie swietne a ubranka ;-)

Ja jutro muszę jeszcze podjechac ze zmiana telefonu o przedluzenie umow bo juz mi sie skonczyly pakiety i moge przedluzac i musze to zalatwic jak najszybciej poniewaz juz mam 25zl ponad abonament a tu jeszcze caly mc przede mna :zawstydzona/y: wiec chyba wpadniemy jak po ogien do BUGI na pół godziny :-( jeszcze kumplece musze podrzucic nosidelko-oby tylko ladna pogoda była.....
Wiecie co zrobilam ciasto marchewkowe wstawiłam do piekarnika i mysle sobie a jak mi nie wyjdzie... bo @ mam i jakos mama mnie przekonala ze jak sie ma @ to moga wypieki nie wychodzic.... no ale juz było za poźno.... ciasto pyszne tylko troszke się spiekło,ale odkroiłam i moze nie wygląda ładnie ale smakuje :-)

SPadam jjuz spac, moi panowie juz chrapią a ja nocny marek klikam....:zawstydzona/y:
Spokojnej nocki!!!

ahahahah dobre :) najbardziej mi sie podoba tekst " jeśli ja nie spie to nikt nie śpi" :E bo bomba ;)

karlita Gabi jaki nosi rozmiar moze cos po Asi mam co mogłoby Wam sie przydac????
w drodze Macius wiec w princeskach ani w sandalkach różowych chodzic nie bedzie
tak to jest tak się w parkę trafi ;-)
to większość ciuszków się nie nadaje ;-)
jakbys miała jakieś fajne spodnie w rozmiarze 98 lub 104 to bardzo chętnie obejrzę :)

karlita ja myślałam o takich zajęciach ale u nas na UP na głębokiej:tak::tak: podobno mtez tam fajne są:tak::tak: noale nie maiłąm z kim sie zpisac i tak jakoś zleciało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

to moze coś pokombinujemy ??? mi głęboka tez odpowiada tylko u mnie wchodzą w grę późne godziny najwcześniej to 19-20 :-( bo E przeważnie tak już jest w domu

my jutro też wybieramy się do bugi ... sami ;-) może jakoś dojadę ;-) mały dopiero usnął ... a Gabi walczy z tatą w sypialni ;-)

Witam się wieczorowo.
Marta super że jesteście już w domku-dopiero doczytuję wczorajsze wieści.
misia2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALKI, dużo zdrówka, radości szczęścia i uśmiechu na każdy dzień!
sunday
masz zdolnego synia, śliczny kwatuszek.
madzienka
super że basenik udany.
motylla super wieści od Aluśki, dobrze, że u Martynki poprawa:tak:
anaconda współczuję tej alergii, biedna się omęczysz z tym katarem...
karlita ale z Ciebie pracowita babka:szok: Jak Ty to wszystko ogarniasz....A kto prowadzi te zajęcia w MK?
justyna2729 tam u Serwinki zawsze tłumy:szok::szok::szok: A ten chlebek to co ma robić na kręgosłup?
Emilia super że udało się rowerek kupić.
Ja dzisiaj pół dnia w pracy, potem jeździłam oglądać płytki ścienne i ledwo zdążyłam na angielski. Prawie cały dzień poza domem:sorry2: Alu jutro dopiero po południu do pracy więc się wyśpię. Miłej nocki:-)

Karolina ale myślałam że wiesz które instruktorki są wieczorem, bo tam chodziłam przez rok na aerobik przed ciążą:sorry2: I różnie mi się podobały, były niektóre fajne a niektóre mniej fajne...

reklama
Witam o poranku!Dzisiaj juz odrobinkę cieplej bo takiego szronu na samochodach nie ma... ale i tak jeszcze trzyma :confused: no ale w koncu to nie lato ;-) Choc mi sie juz marzy to ciepełko, klapeczkowe spacerki ,itp...:tak:
Moje dziecię jeszcze śpi,a ja juz lunatykuje. Kawkę sobie zrobiłam może coś mi pomoże. Nie wiem czy Wam wczoraj pisałam,jak Maksio zajadała żurawinę ;-) mówi do mnie "nie jedz tyle, zostaw mi" i garsciami ja zajadał, a potem surową marchewkę:-) jak milo popatrzeć na co takiego akurat u mojej chudzinki ;-)

Do góry