reklama
Sunday brawa zuch chłopaczka...
Karlita alez on słodki...a jakie nozki mniam mniam:-)
Madzienka Duomox poszedł juz w odstawke bralam go tylko 5dni..czuje sie ok ale caly czas czuje ze nos mam zapchany...nie chce stotowac caly czas areozolu do nosa bo to nie katar tylko sama nie wiem
Karlita alez on słodki...a jakie nozki mniam mniam:-)
Madzienka Duomox poszedł juz w odstawke bralam go tylko 5dni..czuje sie ok ale caly czas czuje ze nos mam zapchany...nie chce stotowac caly czas areozolu do nosa bo to nie katar tylko sama nie wiem
Justyna2729
Fanka BB :)
Madzienka super że książka Cię pochłania:-) też lubię czytać no ale teraz to nie mam czasu
Anet oby bańki postawiły szybko Karolinkę na nogi
Sunday dzielny Maksio
Gon1a powodzenia w prasowaniu ja przed chwilą poprasowałam ręczniki:-)
Karlitka Norbercik powalający i piękny:-):-)
Michał pospał półtorej godziny a ja w tym czasie trochę ogarnęłam mieszkanie:-), jeszcze muszę spakować się na weekend
Anet oby bańki postawiły szybko Karolinkę na nogi
Sunday dzielny Maksio
Gon1a powodzenia w prasowaniu ja przed chwilą poprasowałam ręczniki:-)
Karlitka Norbercik powalający i piękny:-):-)
Michał pospał półtorej godziny a ja w tym czasie trochę ogarnęłam mieszkanie:-), jeszcze muszę spakować się na weekend
heheh tak nóżki Norberta robią się tłuściutkie ale jak ktoś wisi na cycu co 1,5h to nic dziwnego ;-)
marz może tak na wiosnę masz z tym katarem do tego dochodzi obrzęknięta śluzówka z powodu ciąży ;-)
bez zagrożenia możesz stosować euforbium compositum heel
marz może tak na wiosnę masz z tym katarem do tego dochodzi obrzęknięta śluzówka z powodu ciąży ;-)
bez zagrożenia możesz stosować euforbium compositum heel
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Karlita,banki jakos zniosla,nie miala wyjscia kiedys maz mi ja trzymal na rekach a ja szybko stawialam...a wczoraj niestety zasnal juz bo sie biedaczysko w polu napracowal....no i jakos musialam sobie radzic sama,tzn.Gosia mi ja zagadywala...hi,hi....a ona grzecznie sie na brzuszku polozyla ,a ja jej stawialam....najgorzej bylo juz po jakim czasie,bo juz jeczenie sie wlaczylo...ale dalysmy radeanetka jak karolka zniosła bańki ???
ja wczoraj miałam przeboje bo Gabi weszła głęboko drzazga (z małpiego gaju) i musiałam ja "wygrzebywać" igłą... matko jaki był płacz, łzy jak grochy
mała od kilku dni ma fazę i śpiewa eeyyyaaa eeeyyya oooo - ze starego mcdonalda
a teraz uśmiech dla cioteczekZobacz załącznik 339572 niech rozjaśni tą szarówkę
A Norbus slicznosci...jak ja lubie takie nozki u maluszkow.....
a teraz zasnela u tesciow na dole a ja spokojnie sobie posprzatalam troszke....kurcze a prasowac to ja tak nie lubie ze szok....zawsze mi sie nazbiera...ehhhh...a potem prasuje jak mi cos trzeba wlozyc,czyli na ostatnia chwile....teraz mam jeden pokoj znow zawalony praniem z calego tygodnia....a musze sie z tym uporac do jutra,bo przyjedzza meza brejdak z W-awy(pracuje tam) a tu ma jeszcze pokoj(tzn,czasem wpada tylo na wekend,albo na Swieta to juz wtedu na dluzej) a tak stoi pusty,wiec tam zawsze suszarke sobie rozstawiam i maszyny do szycia....;-):-)
PS. Kariltka podawalas gdzies przepis na te slimaczki i serduszka,bo kurcze albo gdzies przeoczylam,albo go nie ma....a mialabym na nie ochote
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam piątkowo
Karlita słodziutki Norbercik, ale szybko rośnie:-)
madzienka i o której poszłaś spać? A koszule możesz podrzucić, lubię prasować.
misia2010 jak tam nocka? Spała Natalka sama?
madziara78 super że choróbska sobie poszły i Julek może normalnie chodzić do przedszkola.
Emilia fajnie że teściowie Was odwiedzą, dziewczynki pewnie zadowolone.
justyna oby Michałkowi się humor poprawił...Może przesilenie wiosenne przechodzi?
anaconda dobrze, że wirus sobie poszedł...
sunday brawa dla dzielnego Maksa. Dobrze że tylko z paluszka mu pobierali, Kuba miał z żyły...
Ja już po maratonie porannym po sklepach. Na chwilę byłam aby w US, później na targu i innych sklepach. ;-) Byłam z siostrą tylko więc pełen relaksik. Poza tym pokazała mi fajny sklep z firankami, obrusami na Bursakach:-) Oczywiście nakupiłam pierdół świątecznych, że chyba małż mi kartę zabierze jak zobaczy to wszystko Kuba śpi więc chwila na odpoczynek
Karlita słodziutki Norbercik, ale szybko rośnie:-)
madzienka i o której poszłaś spać? A koszule możesz podrzucić, lubię prasować.
misia2010 jak tam nocka? Spała Natalka sama?
madziara78 super że choróbska sobie poszły i Julek może normalnie chodzić do przedszkola.
Emilia fajnie że teściowie Was odwiedzą, dziewczynki pewnie zadowolone.
justyna oby Michałkowi się humor poprawił...Może przesilenie wiosenne przechodzi?
anaconda dobrze, że wirus sobie poszedł...
sunday brawa dla dzielnego Maksa. Dobrze że tylko z paluszka mu pobierali, Kuba miał z żyły...
Ja już po maratonie porannym po sklepach. Na chwilę byłam aby w US, później na targu i innych sklepach. ;-) Byłam z siostrą tylko więc pełen relaksik. Poza tym pokazała mi fajny sklep z firankami, obrusami na Bursakach:-) Oczywiście nakupiłam pierdół świątecznych, że chyba małż mi kartę zabierze jak zobaczy to wszystko Kuba śpi więc chwila na odpoczynek
Hej!
Ja dziś wstałam po 8 Gabi dała popalić w nocy i przez to spała tak długo, całe szczęscie bo ja ledwo zyłam. Taki był ryk w nocy ze szok Misia jak u Was chyba nie dało się uspokoić. Nie wiedziałam o co chodzi. Pomyślałam ze zęby, ale M potem zajrzał ze kupę zrobiła więc to moze to jej przeszkadzało. Potem ja wstałysmy to taką kupę zrobiła że włącznie z włosami byłą upaciana wiec szybkie kapanie miała:-) Niedawno poszła od nas koleżanka z takim maluchem jak Gabi, no i wreszcie maruda zasnęła.
Madziara u nas też trzeba mieć Gabi ciagle na oku straszne te pomysły niekiedy
Sunday udanego seansu, a takie bilety trzeba koniecznie dobrze spożytkować.
Kalrita szkoda ze Gabi się tak spłakała ale drzazgi potrafią byc groźne. Słodziak ten Norbercik śliczny jest a te nóżki moja Gabi nigdy takich nie miała.
Madzienka koszul współczuję bo nienawidzę ich prasować. a co do książki to ja mam coś pożyczonego i fajna ta książka czasem coś lekkiego trzeba przeczytać...
Marz euforbium i ja polecam,
Ja dziś wstałam po 8 Gabi dała popalić w nocy i przez to spała tak długo, całe szczęscie bo ja ledwo zyłam. Taki był ryk w nocy ze szok Misia jak u Was chyba nie dało się uspokoić. Nie wiedziałam o co chodzi. Pomyślałam ze zęby, ale M potem zajrzał ze kupę zrobiła więc to moze to jej przeszkadzało. Potem ja wstałysmy to taką kupę zrobiła że włącznie z włosami byłą upaciana wiec szybkie kapanie miała:-) Niedawno poszła od nas koleżanka z takim maluchem jak Gabi, no i wreszcie maruda zasnęła.
Madziara u nas też trzeba mieć Gabi ciagle na oku straszne te pomysły niekiedy
Sunday udanego seansu, a takie bilety trzeba koniecznie dobrze spożytkować.
Kalrita szkoda ze Gabi się tak spłakała ale drzazgi potrafią byc groźne. Słodziak ten Norbercik śliczny jest a te nóżki moja Gabi nigdy takich nie miała.
Madzienka koszul współczuję bo nienawidzę ich prasować. a co do książki to ja mam coś pożyczonego i fajna ta książka czasem coś lekkiego trzeba przeczytać...
Marz euforbium i ja polecam,
A Norbus slicznosci...jak ja lubie takie nozki u maluszkow.....
PS. Kariltka podawalas gdzies przepis na te slimaczki i serduszka,bo kurcze albo gdzies przeoczylam,albo go nie ma....a mialabym na nie ochote
pw kochana pw
co do nóżek to Norb był chudziuteńki wcześniej a teraz już nabiera ciałka
bo Gabi urodziła sie z fałdkami
Tali, misia jaki rozmiar noszą wasze dziewczyny ????
Justyna2729
Antuanet super że zakupy z siostrą udane:-) czy ten sklep z obrusami to Anwo?
Talia współczuję nockimoże Gabrysię brzuszek bolał
Michał ucina sobie drugą drzemeczkę:-), a ja zasiadam przed kompem z cieplusią herbatką- zielona z żurawiną, pycha
Talia współczuję nockimoże Gabrysię brzuszek bolał
Michał ucina sobie drugą drzemeczkę:-), a ja zasiadam przed kompem z cieplusią herbatką- zielona z żurawiną, pycha
reklama
maltanka
Maltanka jak gardełko???
A mnie znowu sprzatanie czeka
a dziękuje lepiej już
mnie też czeka sprzątanie i miałam dzisiaj się zabrać za to, ale jakoś mi się nie chce
maltanka jak masz ochotę to możesz iść z nami, to będą dwie koleżanki, i takie luźne spotkanie ;-)
;-);-);-);-);-)
No i już się nabyła piękna pogoda, Madzienka jak dopiero wstanie to nawet nie będzie wiedziała że piękne słonko świeciło ;-);-)
I gdzie to słoneczko dziewczynycoś mnie oszukujecie...szaro, buro na dodatek mega wichura
Maltanka jak gardziołko??wypiłaś grzańca??
1. było, było i się zbyło...
2. lepiej, czosnek pomógł, i rutinoscorbin aplikuje sobie na wiosnę
Witam, my juz po przychodni. Jestem dumna z mojego dziecka, zapłakał chwile jak go zakuła w paluszek i potem tylko zrobił dziubek z ust ze złości i cały czas dopoki Pani go nie puscila :-) ale zuch chłopak mnie to az brzuch bolal jak czekalismy w kolejce.
brawa dla Maksia
Kasia jak tam zdrówko ??? dziewczyny nie rozkładać sie!!!!
a teraz uśmiech dla cioteczekZobacz załącznik 339572 niech rozjaśni tą szarówkę
1. dzięki lepiej, dzisiaj już zmykam na angielski:-)
2. Norbuś boski, czadowy bodziak
Poza tym pokazała mi fajny sklep z firankami, obrusami na Bursakach:-)
a co to za sklep?