reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Karlita Gabi nosi 86
Justyna być moze to był brzuszek
Maltanka super ze lepiej już u Ciebie ja też rano odkurzyłam i chyba jeszcze zrobię z łazienkami porządek a M jutro zatrudnie do podłóg on się spacjalizuje w odkurzaniu i myciu ich;-)
Moja rodzinka z Poznania namawia nas na wyjazd w czrwcu do kotliny kłodzkiej, oj bywało się tam często kiedyś a stad to kawał drogi i to z Gabi w górach nie wiem co robić. obaczymy co zdecydujemy

talia super, pojechałabym w góry, a kotlina to nie są wysokie góry także z Gabi spokojnie dacie sobie radę:tak: ale fakt od nas to kawał drogi

zmykam robić sernik, bo mały już wstał, przed spaniem sam zmielił mi ser, ja mu tylko pokroiłam:tak: a teraz idziemy kończyć:tak::-)

madzienka i o której poszłaś spać? A koszule możesz podrzucić, lubię prasować.

Oj późno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....a koszule mogę....juz jadę:-D:-D:-D:-D
Super że zakupy udane,pokaż ubranko i buciki!!!!!

a co do książki to ja mam coś pożyczonego i fajna ta książka czasem coś lekkiego trzeba przeczytać...

Polecam później Coś niebieskiego-inne spojrzenie na tą samą sytuację;-);-);-)

Marzenko to super że już pyszniutki:-p duomox odstawiony....zdróweczka...może po niedzieli na jakąś kawke umówimy się;-);-);-)

Maltanka super że gardło nie boli i niech tak zostanie...masz jutro szkolenie???

Talia jedź!!!!

Moja padła...a ja biorę się za obiadek....

Madziarka dziękuję;-);-);-)

Witajcie juz prawie urloowo:-):-) jeszcze tylko 2 dni szkolenia i 14 dni wolnego:-):-) mmmm....bosko:-)

Marta
gratulacje dla dzielnej mamy:tak: Witaj Pawełk una świecie!:-)
Przeczytałam wczoraj o Ali i Martynce i jest mi strasznie ich żal:-:)-( Takie maleństwo i ciagle ma "pod górkę":no::no: Trzymam kciuki,obyto byla ostatnia taka przygoda...:no:
Moja Julka nadal siedzi w domu,ale juz raczej profilaktycznie niż z konieczności i pochwale sie ze jedna noc spędziła sama u teściów:-), ależ mialam stracha, ze bede musiała w środku nocy ja zabierac, ale wszystko bylo ok i tylko raz zapytała czy przyjdę. Oj teraz trzeba bedzie czesciej z tego korzystac :-D:-D

Idziecie moze w przyszłym tyg do Bugi? bo jak tak to ja pierwsza chętna:-):-)

reklama
Witajcie,
kurcze napisałam długaśnego posta i mi go wcięło.... przez moją głupotę :zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No nic, chciałam tylko napisać że pisałam smska do Aluśki ale jak na razie nie mam nowych wieści - miałam zadzwonić ale balam się że może jakieś dzieciaki pobudzę, że może Aluśka nie będzie mogła rozmawiać... więc napisałam tylko smska :sorry:

Nela właśnie się moczy a ja siedzę z lapikiem i jej pilnuję :tak:;-)
dziś zamierzamy iść wcześniej spać - bo ostatnio mała mi nie może usnąć wieczorem - wierci się i kręci po 2-3 godziny, popłakuje... sama nie wiem o co chodzi - może za późno ją kładę i przechodzi jej pora spania? :eek::sorry:
Sprawdzę czy dziś łatwiej pójdzie jak wcześniej się położymy...

Madzieńka to ja dziękuję!!!!

Sienio myślę że wszystko będzie zależało od pogody - jak będzie pochmurno to szybko wszystkie się do bugi wybiorą a jak bedzie słonko to pewnie ciężej będzie bo kazdej będzie szkoda marnować tak pięknego dnia :-D:-D:-D

Sunday no widzisz - nie ma co się za wcześnie stresować, masz mądrego synka!!!

Talia ja już sobie książeczkę zakupiłam - i też polecam wszystkie jej książki - mam dwie po ang - jak chcesz to mogę użyczyć do przeczytania :tak:

Mandziula jak u was? coś dawno się nie odzywałaś...

Maltanka dobrze że z gardziołkiem lepiej...

Emilia jak się mała ma? bo nie wiem czy nie doczytałam czy dziś nie pisałaś... :eek:;-)

coś jeszcze miałam napisać... ale już wszystko mi z głowy wypadło!!! :crazy::rofl2::wściekła/y:

Do góry