reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie

no faktycznie śnieg na dzisiaj zapowiadali, a tu ładne słoneczko:tak:
my na razie nie mamy planów na dzisiejszy dzień, oglądamy bajki póki co i jemy śniadanie:-p

madzienka
dzięki za fotkę od Marty, śliczny Pawełek:tak:
sundey trzymam kciuki za dzisiejsze badania? jak poszło?
anaconda miałam wczoraj pisać do ciebie, gdzie się podziewasz?
antuanet ja jaka biorę jak jadę na wieś do babci, od babci sąsiadki:tak:
misia oj to widzę, że nocki nieciekawe, oby się szybko poprawiły
emilka my od 6.00 nie śþimy:-D na piwko, ale ci fajnie
anaconda dobrze, że kaszelek Maji odpuścił

reklama
Witam sie i ja...
Anaconda tez sie zastanawialam gdzie sie podziewasz...
Maltanka jak gardełko???
Madzienka widzialam ten program az trudno uwierzyc ze taka bieda jeszcze gdzies istnieje ale niestety...
Madziara wcale sie dzieciakom nie dziwie ze uciekaja z domu:-Dja nawet nie zabieram Mateusza za wczesnie bo on jest zawiedzony ze inne dzieci zostaja a on juz idzie...
Marta Pawełek rzeczywiscie do mamy podobny...
Sunday jak wizyta w przychodni...zyjecie????:-)

A mnie znowu sprzatanie czeka i jakies zakupy na obiad moze jakis barszczyk...oby prognozy sie nie sprawdzily i weekend byl sloneczny

No i po słoneczku nad "czubami" juz ciemne chmury:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
anaconda a Panie w przedszkolu nie pomagają się ubrać?? Ja to się nie znam, dlatego pytam :tak:

maltanka jak masz ochotę to możesz iść z nami, to będą dwie koleżanki, i takie luźne spotkanie ;-)

marz ja wczoraj zrobiłam barszczyk, na dzisiaj troszkę zostało, ale to M pewnie zje, a my mamy rybkę :-)

I chyba się brzydko na dworze robi :confused2:, u mnie już chmury są :wściekła/y:. A ja pościel na balkon wyrzuciłam. Oj chociaż trochę się przewietrzy.

Wysprzątałam już łazienkę, kibelek, i klatkę umyłam. Najwięcej sprzątanie w kuchni, ale to jak już Justyś pójdzie spać, i tak już marudzi i oczy trze.

No i już się nabyła piękna pogoda, Madzienka jak dopiero wstanie to nawet nie będzie wiedziała że piękne słonko świeciło ;-);-):-p:-p:-D:-D
Emilia niby pomagają ale zbytnio nie wierzę żeby pilnowały czy dziecku czapka nie spadnie albo czy ma cały czas zasuniętą kurtkę, zresztą jak w tamtym roku jeszcze spali i przebierali się w piżamki to widziałam jak to jest gdy Maję odbierałam a ona miała spodnie tył do przodu albo bluzkę, albo skarpety z piętką na przegubie u góry, ja rozumiem że trzeba uczyć samodzielności ale troszkę zainteresowania też by się przydało :confused2::confused2:
Madziarka moja też do dzieci ciągnie i dlatego po wczorajszym siedzeniu w domu dzisiaj już chciała iść do przedszkola no i codziennie mi mówi żeby za wcześnie po nią nie przychodzić, a u niej za wcześnie to np.15.30 :szok::szok::szok:

Karlitka u nas dziś pięknie świeci słonko... a jak u Was????
może nie sprawdzą im się prognozy że miał padać deszcz ze śniegiem - jak na razie u nas nie ma żadnej chmurki!!!! więc w planach mam spacerek....

No i już się nabyła piękna pogoda, Madzienka jak dopiero wstanie to nawet nie będzie wiedziała że piękne słonko świeciło ;-);-):-p:-p:-D:-D

I gdzie to słoneczko dziewczyny:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:coś mnie oszukujecie...szaro, buro na dodatek mega wichura:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Dzień dobry....:-D

Mnie wczoraj pochłonęła książka...Madziarka super...polecam!!!!

Maltanka jak gardziołko??wypiłaś grzańca??
Marzenko a jak Twoje zdróweczko, duomox już odstawiony???
Anaconda oby Mai nic nie brało
Sunday i jak udało się pobrać krew??

Miłego dzionka

Mi się bardzo podobają...super się czyta...tutaj masz krótkie opisy książeczek empik.com - salon internetowy

trzymam kciuki żeby z gardziołkiem nie było już gorzej tylko lepiej, bo po niedzieli idziemy na spacer;-)
Kurcze,ja lubie czytac,a wczoraj bylam w Biedronce,ale tak na szybko z Karolcia i nie zwrocilam uwagi na ksiazki.....moze w poniedzialek jeszcze beda:sorry:
Pawełek Marty :tak::tak::tak::tak: widać że synio mamusi;-)

Zobacz załącznik 339354

Martuś jeszcze raz GRATULACJE!!!!
Ale sliczny.....Martus gratki jeszcze raz....i ucaluj go od nas:tak:;-)

Witam.....jak wstalam to piekne sloneczko swiecilo,a teraz juz sie szaro zrobilo,chyba bedzie padac....ehhhhh...ale tak zapowiadali wczoraj:cool:
Karolcia dzis juz w nocy lepiej spala,ale kaszel to ma taki straszny,ze gorszy niz jak miala ostatnio to zapalenie pluc:szok:.....wczoraj banki jej jeszcze stawialam(zalecenie pani doktor) mam nadzieje ze jej przejdze to chorobsko....po niedzieli mamy jeszcze na kontrol isc,wiec zobaczymy czy jest poprawa

A tak wogole to moja Karolcie chyba juz na letni czas sie sama przestawila,bo jak zawsze spala do 7 to ostatnimi dniami wstaje o 6 :-p...a dzis ja ubralam i jeszcze sobie polezalam do 7.30,bo dzis Gosia wolne ma w szkole,wiec nie musialam jej szykowac i zawozic

Milego dzionka zycze.....lec sprzatac troszke,bo widze ze co niektore to juz maja wysprzatane chalupki...tylko ja sie lenie....ehhhhhhhhhhhhhhh

Witam, my juz po przychodni. Jestem dumna z mojego dziecka, zapłakał chwile jak go zakuła w paluszek i potem tylko zrobił dziubek z ust ze złości i cały czas dopoki Pani go nie puscila :-) ale zuch chłopak mnie to az brzuch bolal jak czekalismy w kolejce.:zawstydzona/y:

Musze spadac pojechac po samochod bo chyba do kina pojdziemy z bratem i bartowa sami bez M bo Wojtek musi do Wawy pojechac z pracy i watpie szczerze mowiac zeby zdazyl choc mam nadzieje,ze na 18 uda mu sie wrocic:-(

witajcie
tak ładnie swiecilo słonko o 7 ze mysllam ze okna sobie pomyje w duzym pokoju a M powiesi firanki a tu teraz tak paskudnie nawet nie wiem kiedy te chmury naszły i wieje strasznie
madzienka o 7 byo piekne słoneczka na prawde a teraz .... :-(
anaconda u koleznki w przedszkolu pani miala pretensje kiedys ze 3-latki nie ubieraja sie same i nie wiaza sobie butów tylko jej pod nos poddtykaja
mnie czasami wkurza jak Asia biega w rajstopkach a krok prawie w kolanach, bo sama nie podciagnie odbrze a juz sama w wizycie w ubikacji sie ubiera
no cóz nie przeskoczymy tego
a mnie czeka sterta prasowania i moe ulubione poszwy, brrr:wściekła/y:

Sunday brawo, gratulacje dla Maksa:tak:

Anet zdróweczka dla Was...

My już po śniadanku....Jula cos gotuje a ja wracam do książeczki...wczoraj na szczęście trochę poprasowałam, jeszcze tylko koszule P na mnie czekają:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie z ranka,

Karlitka u nas dziś pięknie świeci słonko... a jak u Was????
może nie sprawdzą im się prognozy że miał padać deszcz ze śniegiem - jak na razie u nas nie ma żadnej chmurki!!!! więc w planach mam spacerek....

u nas też było ślicznie rano :-) i miałam nadzieję ze tak zostanie ...

Nela też mi rozrabia, wszędzie włazi - oczy trzeba mieć dookoła głowy bo ma 1000 pomysłów na minutę... no i w domu nie może wysiedzieć - przynosi mi ciągle buty i chce na dwór wychodzić...
witaj w klubie ;-)

I gdzie to słoneczko dziewczyny:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:coś mnie oszukujecie...szaro, buro na dodatek mega wichura:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
poszło sobie ....

Mnie wczoraj pochłonęła książka...Madziarka super...polecam!!!!

wczoraj czytałam trochę o tej autorce ma takie bardzo życiowe realne książki ;)
jak bede miała juz czas na czytanie to pewnie skorzystam ;)

Kasia jak tam zdrówko ??? dziewczyny nie rozkładać sie!!!!

gon1a ja właśnie prasowałam koszule mężowi bo 3 dni targów przed nim ...

sunday dzielny Maksio brawo i tulaski :-)

anetka jak karolka zniosła bańki ???

ja wczoraj miałam przeboje bo Gabi weszła głęboko drzazga (z małpiego gaju) i musiałam ja "wygrzebywać" igłą... matko jaki był płacz, łzy jak grochy

mała od kilku dni ma fazę i śpiewa eeyyyaaa eeeyyya oooo - ze starego mcdonalda ;)

a teraz uśmiech dla cioteczek norb.jpg niech rozjaśni tą szarówkę

Do góry