reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka jak najbardziej jestem na tak...
Karlita nie wiedzialam ze masz bloga pierwsza klasa a fota z Gabi i z Norbem w brzuszku super...
Senio ja ja ja w kazda pogode jestem chetna:-)brawa dla Juli za odciecie pepowiny korzystaj korzystaj;-)
Madziara ja jak klade pozniej Mateusza tpo tez gorzej zasypia...ale czasem trudno trzymac sie tych rytuałów jak za niemowlaka:-)

Chłopaki sie chlapia a ja probuje cos znalezc w tv na wieczor i co i nic...trzeba jakos inaczej zorganizowac piatkowy wieczor...

reklama
sienio ja też się na wypad do Bugi piszę :-)
patrząc na pogodę w poniedziałek ma lać i później od czwartku ma lać przez cały tydzień ....

marz a no mam ;-) widziałaś filmik z kremem ?? ;-)

Talia ja mam sagę Czarnego maga autorstwa Trudi Canavan a utknęłam na książce wprowadzającej ;-)

anetka ja zakrecona jestem wybacz pomyłkę :zawstydzona/y:

Witajcie,

Mam wieści od Aluśki, niestety nie są dobre - u maleńkiej jest dużo zalegającej wydzieliny w płuckach dlatego pewnie zostaną w szpitalu może nawet jeszcze z tydzień. Pocieszeniem jest że Amandzia ma się lepiej - jeszcze jej tylko kaszel został trochę ale ogólnie ma się już dobrze...

A widzicie co się dzieje na dworze - u mnie na balkonie biało :baffled::szok::eek::errr:

Karlitka co ty za pesymistyczną pogodę masz... moja pogodynka w telefonie pokazuje mi że w środę ma być 13 stopni i słoneczko - ja tam tego się trzymam :-D:-D:-D

Natalko Wszytskiego Najlepszeo z Okazji ukończenia 1. roczku!!!!!!

Madziara dzieki za wiesci dobrze ze przynajmniej z Amanda lepiej...aha i w przyszłym tygodniu jedziemy na Kaline na spacer...:-)
Karlita widzialam ale jak w pewnym momencie zrobila sie slodziutka przechylajac glowke bo wiedziala ze nabroila...pamietam te niespodzianki jak sie wychodzilo na chwile chociaz jeszcze dzisiaj mu sie zdarza np wczoraj zostawilam go z bankami przychodze a plym wylany na lozko tak dla zabawy...

Co to ma byc koniec marca czy poczatek stycznia????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam

Ja też chętna na Bugi w przyszłym tygodniu

Madziara u Natalki dla odmiany kupy brak :wściekła/y:, ja już sama nie wiem co robić. Eliminuje dużo rzeczy, które mogą szkodzić, ale jak widzę to i tak nie ma znaczenia :-(.

karlita ja też wyczytałam jak Madziara że ma być ładnie :-)

A ja jadę do reala kupić Natalce rowerek na urodziny, bo są na promocji za 180 zł :tak:, a tylko jeden jest, mam nadzieję, że czeka na mnie :-D.

I do teściów raczej nie pojedziemy, w taką pogodę bez sensu w domu u nich siedzieć, tym bardziej że pewnie napalone strasznie.

Miłego weekendu :-)

marz ja też się zastanawiam czy obu y pory roku się nie pomyliły :sorry2:

Witajcie,

Mam wieści od Aluśki, niestety nie są dobre - u maleńkiej jest dużo zalegającej wydzieliny w płuckach dlatego pewnie zostaną w szpitalu może nawet jeszcze z tydzień. Pocieszeniem jest że Amandzia ma się lepiej - jeszcze jej tylko kaszel został trochę ale ogólnie ma się już dobrze...
bidulka :-( że też sie cholerstwo uczepiło a kysz a kysz ciotka zaraz odtańczy taniec szamana ;-)

Karlitka co ty za pesymistyczną pogodę masz... moja pogodynka w telefonie pokazuje mi że w środę ma być 13 stopni i słoneczko - ja tam tego się trzymam :-D:-D:-D
napisałam ze ma padać w poniedziałek i od czwartku nooo więc wrotek i środa jest pod znakiem słoneczka ;-)

http://www.twojapogoda.pl/polska/lubelskie/lublin

Madziara dzieki za wiesci dobrze ze przynajmniej z Amanda lepiej...aha i w przyszłym tygodniu jedziemy na Kaline na spacer...:-)
Madziara jesteś rozchwytywana ;-) w tym tygodniu same spacery na Kalinie się szykują ;-)

Karlita widzialam ale jak w pewnym momencie zrobila sie slodziutka przechylajac glowke bo wiedziala ze nabroila...pamietam te niespodzianki jak sie wychodzilo na chwile chociaz jeszcze dzisiaj mu sie zdarza np wczoraj zostawilam go z bankami przychodze a plym wylany na lozko tak dla zabawy...
taaak wczoraj mala wyciągnęła mi takie rosołki i zagniotła wszystko w kólke ;-)

Co to ma byc koniec marca czy poczatek stycznia????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
taaaa piekna pogoda dzisiaj :wściekła/y: depresji można się nabawić ..... :wściekła/y:

NATALCIU

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Natalciu
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyłają ciocia Karlitka z dzieciakami :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie...widzicie co za oknem....:szok::szok::szok::szok::szok:masakra...
ja miałam w planach spacer bo P bierze się za porządki i nie chcemy mu przeszkadzać:-p:-p:-pale pogoda do d..y....więc idziemy do jaskini solnej na 12....
KTO DO NAS DOŁĄCZY??????

Sunday jak wypad do kina??

Co do pogody to ja przyjmuję wersję Madziarki...Karlitko swoją schowaj w kieszeń!!!!:tak::tak::tak:

NATALCIA wszystkiego najlepszego Księżniczko!!!!!!
1st_Birthday_Plates_21344.jpg

Zmykam bo nie wyrobię się na tą 12;-)

Miłego dzionka

Madzienka bardzo zaluje ze nie pisalas rano bo teraz mam samochod pod blokiem ale powiedzialam godzine temu M zeby nie przynosil mi kluczyka bo nigdzie jechac nie bede...szkoda:no::no::no:a zchecia bym sie ruszyla bo mnie cos głowa oli tak cisnieniowo ble...

Witam w paskudną sobotę! Ależ fatalny wekend!!!! Ja od rana w ruchu, odkuzrylam cale mieszkanie, pranie zrobilam wywiesiłam, gulasz sie dusi, mam w planie segregować ubrania Maksa,ale nie mam w co pochować, musze skombinować pudełka,tylko skąd.... u stokrotce pudelka od razu "prasują"... :-(
A co do kina to spoko, jednak film w kinie to co innego,chocby film był taki sobie to kino dodaje magii. Film nawet fajny, momentami smieszny-taki angielki humor ale fajny. No i momentami wzruszający...:-) Ma być-lub jest juz najnowsza część Piraci z Karaibów ten film obejrzałabym w kinie ;-)
Maksiomi śniła się dzisiaj pani doktor i krzyknął przez sen "nie lubię" :-D potem opowiadal ze Pani go kuła w paluszek :-(

NATALKO całuski na pierwszy roczek!!! Rośnij zdrowo nam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzienka szkoda ,ze tak pozno odczytałam twoja propozycje z jaskinia :-(

reklama
Marzenko sorki ale my o 10 wstalismy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i szczerze to sami nie wiedzieliśmy co robić....wczoraj jeszcze planowałam spacer no ale dzisiaj....:sorry2::sorry2::sorry2:

ooo i jeszcze Sunday....

Następnym razem idziemy razem....i ustalimy to wcześniej:tak::tak::tak:

A może ktoś jednak da rade i dołączy do nas....??

Do góry