reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka ja nie czytałam jej żadnej książki, ale jak tak zachwalasz to chętnie zajrzę:tak:

ostatnio to stanełam nad "domem nad rozlewiskiem"- przeczytałam oczywiście;-)

a gardło hmm nawcinałam się czosnku popiłam herbaty z sobiem malinowym i na razie nie jest gorzej

Mi się bardzo podobają...super się czyta...tutaj masz krótkie opisy książeczek empik.com - salon internetowy

trzymam kciuki żeby z gardziołkiem nie było już gorzej tylko lepiej, bo po niedzieli idziemy na spacer;-)

reklama
witajcie
jakos ostatni nie mialam weny do pisania ale czytałam co piszecie
wczoraj udalo nam sie kupic lodówke w euro agd a dzis nam ja przywiezli, niedlugo ja podloczymy i zoabzczymy jak chodzi i jak i co ustawic
emilia zdrówka dla malej oby to nie wirusówka
a propo nrzuszka Asia wczoraj po przedszkolu znow narzekala ze ja boli ale nic nie było, dałam jej priobiotyk, a w przedszkolu jelitówka panuje
marta gratulacje dla Ciebie, no Pawelek duzy bobas
aluśka zdrówka dla MArtynki

Pawełek Marty :tak::tak::tak::tak: widać że synio mamusi;-)

Zdjęcie0138.jpg

Martuś jeszcze raz GRATULACJE!!!!

Marta Ogromne Gratulacje!!! Dorodny chłopak i rzeczywiście podobny do mamusi!!!! Wracaj szybko do domku i na bb czekamy na więcej fotek!!!!:-):-):-)
Aluska duuużo zdrówka dla Martynki, a dla Ciebie duuużo sił!!!Trzymamy cały czas kciuki!!!!
maltanka masakra jakas z ta dziewczyną, no ale sama sobie winna tyle się mowi o takich przypadkach, tylko zawsze się mysli że to nas nie dotyczy....:eek:
anet jakaś masakra z tymi chorobami!!!! Zdrowka dla Was!!!!
Emilia dla Was też zdrówka!!! oby nic powaznego nie było:tak:
karlita dzielna mamusia!!!:tak:
Antuanet dobrze ze u Was lepiej, a te wyniki to napewno przez choroby.

Ja siedzę przy planach miesiecznych- jeden zamknelam teraz drugi tylko brak mi weny:-( Maks ogląda teletubisie, zapatrzony jak zaczarowany :-D
Znajomi mieli do nas przyjechac na wekend ale kumpelce-ciężarówce mama umarła...:-( bidulka tyle stresu szczególnie teraz:-(
A my jutro wieczorkiem idziemy z M do kina, pierwszy raz odkąd byłam w ciązy, no i pierwszy raz tutaj u nas:-D :-D :-D

Emilka jak Natalka, przeszło jej?
Madzienka super że spotkanko udane:-), Julcia była dzisiaj w przedszkolu?
Martusia śliczny chłopczyk:tak: nie widać że waży ponad 4 kg:-D

Byliśmy na basenie. Woda chłodna nadal:no:. Dzisiaj było już dużo dzieci:-)

aneta82 i jak szynka?? Dobra wyszła??

gon1a a jaką lodówkę kupiliście??

sunday cierpliwości do pisania tych planów, my chyba też do kina idziemy, ale za tydzień :tak:

Marta
synek superaśny :-)

A Natalka ma znowu tyłek czerwony jak nie wiem co. Kurna ja już nie wiem co jej jest. Pare dni temu znowu kupy nie mogła zrobić. Wczoraj robiła z 5 razy, a dzisiaj biegunka :wściekła/y:. Z tego wszystkiego zapisze ja na jakieś badanie prądami w bio coś, koleżanka poleciła. Podobno trafiają w choroby, mi w zasadzie chodzi o sprawdzenie czy to nie robaki jakieś. Bo podobno sprawdzają :tak:

No mogę dopisać, musiałam wysłać M na zakupy :tak:

Koleżanki były. Jedna z dzieckiem szybko się zmyła bo coś jej mała kwękała ciągle. Mamy spotkać się w sobotę, same bez dzieci na piwku :-), ale się cieszę na wyjście :tak:. Natalia zachwycona, popisywała się cały czas. Justysia to z tego wszystkiego dopiero poszła spać, a nie spała od 14.30. Jak na nią to bardzo długo wytrzymała.

Teraz Natalcia usypia, a i my nie długo idziemy spać, bo padnięta jestem.

Ostatnia edycja:
Madzienka super że spotkanko udane:-), Julcia była dzisiaj w przedszkolu?

Justyna dzisiaj nie byłyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Jula za późno wstała, w dzien tez późno poszła spać i szkoda było mi jej budzić więc dzisiaj w przedszkolu nie byłyśmy...ale ciiiii Jula nie wie że to dzisiaj jest dzień przedszkola:-p:-p

Antuanet jak zakupy???chwal się co kupiłaś...

Sunday na co idziecie do kina....???

Aneta smacznego....

Oglądałyście reportaż w Uwadze :-:)-:)-:)-(
Uwaga! TVN - Reportaże - Gdy w domu nie ma nawet chleba…
matko to jest dopiero bieda....:-:)-(

Emilia a na co sie wybieracie?
Madzienka idziemy na "Jak zostać królem" mój tata dostał bilety z pracy ;-) więc jak dają to trzeba brać,bo tak to nie wiem kiedy byśmy się wybrali do kina....:confused2:

Ja tez za chwile spadam od kompa, ide po prysznic i do łóżka, jutro idziemy na pobieranie krwi z Maksiem... jejuuuuu az mam gęsią skórkę...:-(

reklama
Madzienka idziemy na "Jak zostać królem" mój tata dostał bilety z pracy ;-) więc jak dają to trzeba brać,bo tak to nie wiem kiedy byśmy się wybrali do kina....:confused2:

Słusznie:-p...udanego wypadu....

jutro idziemy na pobieranie krwi z Maksiem... jejuuuuu az mam gęsią skórkę...:-(

bądź dzielna.....trzymamy kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie;-)

Do góry