reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kalita powodzenia weczorkiem!!!!
Justyna moja Gabi też czasem wujdzie jak pulpet na zdjeciach a w rzeczywistosci jest kruszynką:-) powodzenia na szczepieniu.
Emilia wspólczuję tej wizyty u stomatologa, nie dośc ze cierpisz to jeszcze po kieszeni tak drą:szok:
Ja wysłałąm M na plac z Gabi bo juz mnie denerwowała, jeść nie chce tylko jęczy. Zęby tak jej dokuczają a ona mi:no: Na placu znowu była afera i ogólnie zmęczona dziś jestem, więc zaraz robię kawę i rozkoszuję się ciszą:sorry2:

reklama
mandziula weekendu?? Przecież dzisiaj środa dopiero :-D

maltanka super że Wam przeszło :tak:, my też dzisiaj nie poszliśmy, ja u dentysty a mąż nie chciał sam jechać.

Justynka ja też muszę pomyć okna i firanki zmienić na długie, ale to dopiero jak będzie mniej grzania. I powodzenia na szczepieniu :tak:

Madzienka powodzenia u dentysty :tak:

karlita ja też na początku bałam się zostać sama na wieczór, ale mamy harmonogram, którego się trzymamy i dajemy radę. Teraz to już jest dużo lepiej bo dziewczyny kąpią się razem, Justysia siedzi i mniej kłopotów jest. Ale na pewno dasz radę :tak:

A u dentysty nic się nie działo na szczęście :-D, muszę jeszcze raz pójść bo do końca koronka nie była zrobiona. Ale dzisiaj nic nie płaciłam :-).

A jak wróciłam to byłam w szoku. M ubrał dzieci i wyszli do ogródka. Natalka bawiła się w piaskownicy, Justysia w wózku grzecznie, ale jak ją zobaczyłam to myślałam że padnę. Jak to na faceta przystało nie wiedział M w co ją ubrać. Więc włożył jej buty, kurtkę i spodnie Natalki :-D:sorry2:. No ale ona nie narzekała :cool2:

aneta aż żałowałam, że aparatu nie mam :-p. A dentystyczne problemy finansowe to dopiero początek. Zamierzam zrobić wszystkie zęby. I to jak najszybciej. Ja mam ten problem, że u mnie nie widać, że ząb się psuje, bo od środka się zaczyna. Ale mam zdjęcie szczęki zrobione i wszystko ładnie widać. I gadałam dzisiaj z Panią, to będziemy jeszcze jedną koronkę zakładać. Na zębie, który kilka lat temu miałam leczony kanałowo, ale zaczyna robić się ciemny. Ale to za pół roku bo trzeba kaski odłożyć :tak:.

Jakiś mam dzisiaj niedosyt dworu :-D, wyszłabym jeszcze z Natalką, ale nie chce mi się jej ubierać, a zresztą zaraz leci Ciekawski George, a Natalka tego nie odpuści.

I w ogóle nie wiem co jej odbiło, ale mówi do mnie po imieniu od wczoraj :szok::baffled:

A jak wróciłam to byłam w szoku. M ubrał dzieci i wyszli do ogródka. Natalka bawiła się w piaskownicy, Justysia w wózku grzecznie, ale jak ją zobaczyłam to myślałam że padnę. Jak to na faceta przystało nie wiedział M w co ją ubrać. Więc włożył jej buty, kurtkę i spodnie Natalki :-D:sorry2:. No ale ona nie narzekała :cool2:

:-D:-D:-D hehehe było jej zdjęcie zrobić :-D:-D:-D super musiała wyglądać:tak::tak::tak:

karlita dzielna z Ciebie mamuśka-DASZ RADE!!! będziemy trzymać kciuki!!!!:-)
Aluska zdróweczka podsyłamy!!!!
marz PW!!!;-)
Madzienka powodzenia u dentysty:-)
talia jak Gabi? daje już mamusi troszke spokoju?
aneta pracowity mąż:-)
maltanka dobrze,ze u Was juz lepiej- narobilas smaka na pomidorowke :tak::tak::tak:
Marta CZEKAMY NA WIESCI!!!!

Ja po pracy, usiadlam na chwilke poczytać Was, musze z kompa na kompa pozgrywać wszystkie moje duperele bo jutro M siedzi w domku i bedzie system robił, a mam tego troche :zawstydzona/y:
Pogoda piękna!!! tylko coś mnie słuchy doszły ze na wekend ma sie popsuc- ja w ogole tv nie oglądam i nic nie wiem:baffled:
Dziewczyny pamiętacie jak kiedy dawno temu mowiłysmy o "pikniku" moze jak już będzie prawdziwa wiosna to byśmy go zoorganizowały... tylko pytanie gdzie?Co Wy na to?

Emilia mój właśnie też wpatrzony w tą bajeczkę ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Emilka mi kiedyś usuwali 8, i nie zauważył że 1 robi się martwa, ja myślałam że mi ciemnieje od kawy, dopiero jak trafiłam na inną dentystkę to mi powiedziała, że już nic się nie da zrobić i będzie taka ciemna, byłam tak wściekła na tamtego konowała, że przy pierwszej okazji mu to wygarnęłam,

Sunday on tak zawsze, jak ma urlop to najpierw prace porządkowe a później odpoczynek, chociaż nie zawsze mu czasu starzczy :sorry2: piknik możecie u mnie w ogrodzie zorganizować :tak::-D

Ja po dentyście...nie było tragedii i całkiem przystępna cena.....:tak::tak::tak:

Jula pospacerowała w tym czasie z dziadziem po deptaku a teraz walczy z farbami.....

Emilka :-D:-D:-D:-D ale liczą się chęci...brawo dla mężowego

Karlita dasz radę, wierzymy w Ciebie....

Madziarka odezwij się;-);-);-)

Maltanka jak tam Hubcio po basenie??wyszalał się...ja spokojnie zdążyłabym ale nie wzięłam torby, następnym razem zapakuję ją na pewno:tak::tak::tak:

Sunday super pomysł z piknikiem...
tylko żeby nie było tak jak rok temu że spotkałyśmy się we trzy:sorry2:

Antuanet jak wizyta, co pani doktor powiedziała....

Marta dalej nie odzywa się:baffled::baffled::baffled:

Aneta naprawdę...super.....to miejsce mamy:-)

reklama
Madzienka udanej wizyty u dentysty:tak:
Karlitka dasz radę:-)
Anetka super że Twój mąż ma urlop:tak:
Emilka fajnie że dzisiaj nie płaciłaś u dentysty:tak: a faceci to naprawdę zakręceni są:-D wczoraj Michał został z moim bratem a ja pojechałam na zakupy. Przyjeżdżam patrzę a mały na rajstopach ma zapiętego bodziaka:-D:-D. Wiesz może Natalka słyszy jak mąż do Ciebie po imieniu mówi i ona to podchwyciła

My już po szczepieniu, nie obyło się bez płaczu i żali. Ta pediatra to jakaś dziwna była, taka jakby jej na niczym nie zależało:eek:

Do góry