reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Pawełku witaj na świecie!!! Marta ogromne gratulacje, byłaś bardzo dzielna!

Witam się i ja.:tak:
madzienka super że spotkanie z sadystą udane;-)
Emilia robiliśmy morfologię, żelazo i OB małemu bo ciągle choruje i pediatra chciała sprawdzić przyczynę. Emilia masz rację że dentysta to skarbonka bez dna, już nawet nie wiem ile moje zęby już pochłonęły.
Karlita super wiadomość od Marty! A na targi może pójdziemy, tylko nie wiem kiedy bo sobota i niedziela już zaplanowana.
maltanka super że problemy żołądkowe sobie poszły od Was.
Aluśka zdróweczka dla Was!
Wyniki wyszły w miarę dobre, żelazo w dolnej granicy normy, morfologia też całkiem całkiem tylko wskaźnik OB wyszedł niski. Pediatra twierdzi że to przez te wszystkie antybiotyki co do tej pory brał, narazie mam małemu dawać immunoaron i dicoflor żeby go wzmocnić. Teraz się bawi więc była chwila na nadrobienie BB. Wczoraj poszedł spać o 23 a dziś o 7 już był wyspany:szok: Dobra lecę gotować obiad, miłego dzionka:-)

Marz jakoś udało mi się ogarnąć ... na początku nakarmiłam Norba zaczęłam go usypiać ale z bawiącą się jeszcze Gabi nie dało rady więc ogarnełam gabi i zaczelam ich usypiac współnie Norb usnął to Gabi zaczęła podśpiewywać i Go obudziła ... w końcu padło i jedno i drugie ;-) o 23 ;-)

Martuśka GRATULACJE!!!!!!

Nareszcie;-)....kawał chłopa z tego Pawcia!!!!

Witajcie, moja śpiąca królewna 5 minut temu przebudziła się ale jeszcze odpoczywa oglądając bajkę i wcale nie ma zamiaru wstawać:tak::tak:

Karlita brawo wiedziałam że dasz radę....

Ale u nas wichura dzisiaj...u Was też tak wieje???

antuanet:-D ja mam to samo ze spaniem i wstawaniem

karlita brawo:tak:

widziałyście:szok: Dramat młodej Polki. Podróż życia zamieniła się w koszmar! - Nasygnale.pl

jak tak się zastanawiam to dochodzę do wniosku, że kiedyś było spokojniej, chodziło się do szkoły, po szkole siedziało się pod blokiem, grało się w gumę, albo jeździło na rowerze, a teraz:szok: zgroza co się dzieje powymyślali jakieś facebooki czy jak to się pisze i proszę niech się dzieje co chce:eek:

MARCIU GRATULACJE, WITAMY PAWEŁKU

karlita super że dałaś sobie radę

Ola też obudziła się dziś po 5 i myślałam że już nie zaśnie, ale chwile pogadała i zasnęła
a mój małżonek wziął się za zmywanie :-D i zaraz będzie przemeblowanie robił

Maltanka szok:szok:tylko wspolczuc tej mlodej dziewczynie ale tak to wlasnie jest dzisiejszy interenet...swoja droga w zyciu ym tak nie poleciala

No nic wygoncie mnie musze po zakupy isc a ruszyc sie nie chce...

Madzienka nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, choć raz chciałabym się obudzić o 9 :sorry:. Już się zaczęłam zastanawiać czy może za mało jedzą na kolację. Ale Natalka to na wieczór nie bardzo chce jeść. No a Justysi to mleko daje tylko, ale może dzisiaj zakupię jakieś bardziej sycące :tak:, choć wątpię, żeby pomogło :confused2:

maltanka ojej ale szok, biedna dziewczyna :szok:

marz mi się też nic nie chce, no ale ty masz wytłumaczenie :-D

aneta a co Twój tak się nudzi na urlopie??

U nas też wieje strasznie, a ja jak Justysia się obudzi muszę wyjść koniecznie, bo Natalia zjadła mi kiełbasę do zupy :-p i tylko kawałek zostawiła.

Trochę ogarnęłam mieszkanko, jeszcze trzeba odkurzyć i podłogi pomyć.

O i Justyś się obudziła :-), idę do niej bo słychać, że gada sobie w łóżeczku :-D

reklama
Maltanka szok, współczuję tej kobiecie
marz musisz iść po zakupy :tak:;-)
Emilka on się nigdy nie nudzi, :tak: chyba że jest chory to leży,

właśnie muszę iść mu pomóc w przenoszeniui, a Ola też się wzięła za porządki na swój sposób, wyciąga wszystkie bodziaki i śpiochy na środek pokoju :-D podpowiedzcie mi co mogę zrobić na obiad z kawałak zamrożonej szynki :eek:

Do góry