reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie wiosennie:-)niedawno zawitalam do domu bylam zlozyc podania do czesci przedszkoli w jednym mamy w przyszlym tygodniu nawet dni otwarte ze wspolna zabawa, pozniej wstapilam do Rampersa luknac na jeden wozek i fotelik dla Mateusza, pozniej poszlam na obiadek i kupilam sobie bezy ktore wlasnie skonczylam jest...a ylo ich nie wiem ile ale ledwo siedze.
Madzienka super ze uporalyscie sie z balkonikiem swoja droga na lato tez musze pomyslec o jakiejs piaskownicy na balkon...ja czuje sie juz lepiej chociaz plecy mi troche dokuczaja
Emilia jedzies z ztatem do dentysty i to z takim pytaniem???:zawstydzona/y:zycze powodzenia
Anaconda super dzielna Maja...a w nagrode byla kolejna Barbie:-)?????
Antuanet oby w wynikach bylo wszytsko ok
Anet zdrowka dla Oli

Marta czekamy na wiesci oby poszlo juz szybciutko i bezbolesnie...
Aluska trzymam kciuki za Twoje dziewczyny biedactwa....

reklama
marz ja wcale nie chcę z nim jechać, i nie mogę mu przetłumaczyć, że ma się nie wtrącać. Dobrze, że go tam znają. Ale on na pewno nie będzie krzyczeć, tylko jakieś głupawe teksty będzie gadać. I pewnie tylko chwilkę pobędzie bo się boi dentysty bardziej ode mnie. A jedzie dlatego, że się dorzuca do tego. W zasadzie sam to zaproponował i nie powinien teraz narzekać.
A zresztą jak go dentystka zobaczy to się spyta czy chce usiąść na fotelu, to od razu myknie :-D
A z której części Lublina jesteś?? Bo kurcze u nas na Kalinie ciotka chodziła żeby złożyć podania to powiedzieli że marne szanse. A koleżance, która nie ma ślubu, że teraz to wszystkie samotne matki i też szans raczej brak :szok:

Moje jednak zdecydowały się pójść spać :-) A ja na spokojnie obiadek sobie robię :tak:

Emilia ja mieszkam na Czubach zobaczymy mi nic takiego nikt nie powiedzial wiadomo ze zawsze prob lem z tym tematem byl wiec zobaczymy pod koniec kwietnia...

witam i ja

aluśka mocno trzymam kciuki za Martynkę:tak::tak:

ciekawe czy Marta już urodziła????

a ja właśnie zdecydowałam, że jedziemy z Kolą do mojej mamy, mam urlop i siedzieibyśmy sami bo małż pracuje wiec jedziemy:tak::tak::tak:

życzę wieć miłego weekendu

Witajcie

U nas dzisiaj już wszystko w porzątku. Ale przedszkole sobie dzisiaj darujemy.

Właśnie gotuje się zupka pomidorowa, a mały poszedł spać,

byliśmy na dworze trochę, ale fajnie ciepło

karlitka
dzięki za tel.;-)
madzienka dzięki za smska;-)
justyna jak po basenie? jak wczorajsze sprzątanie?
emilia co do zespołu to nie polecę bo nie znam, mogę tylko ci powiedzieć, że ostatnio u szwagra na weselu grał "Czaban" wykonanie muzyki super, czysto itp., ale wesela to nie umieli poprowadzić:no: a taką kasę skosili za to:no:
mandziula dzięki, u nas już lepiej;-)
emilia Ty powinnaś koło mnie mieszkać, rano byłaby kawka, a po 9.00 na dwór:tak::-) my też tak wstajemy
anaconda to brawa dla Maji, ja jak idę do dentysty to się stresuje, a co mówić dziecko
talia mój ostatnio też mleka nie, ja dodawałam mu jeszcze kakao do tego to wypijał
aneta82 niech śpi, szybciej ją puści

Witam popołudniowo:-)

Anaconda super że Majeczka taka dzielna dziewczynka i buźkę otwierała u dentysty, brawa:-):-). Teściowa nic nie mówi że wyjeżdżacie na święta??
Sunday super że Maksio wstał z dobrym humorkiem, chyba porządnie się wyspał :-D
Talia dobrze chociaż że Gabrysia cokolwiek innego zje niż mleczko, fajnie że wyspałaś się:tak::tak:, a zabawa z butelką śmiechowa:-D. Michał na zdjęciach rzeczywiście wychodzi duży, w realu to taki wielki nie jest;-). Tydzień temu mierzył 71 cm i 7100 wagi:-D
Anetko super że Oleńka ładnie pospała, może dzięki temu szybciej wyzdrowieje:tak: cieszę się że te zabiegi rehabilitacyjne przynoszą Ci ulgę:tak:
Antuanet daj znać co pediatra powiedział na wyniki Kubusia, współczuję wydatków dentystycznych, no ale cóż nie ma innego wyjścia:tak:
Emilka udanego spacerowania z dziewczynkami:tak: i trzymam kciuki za dentystę
Marz ho ho to dzisiaj miałaś pracowity dzień:tak:jaki wózek oglądałaś?
Mandziula życzę Wam udanego weekendu u mamy:-)
Maltanka dobrze że choróbsko uciekło od Was:tak: Wczorajszy basen udany, Michał zadowolony, ale ja mam jedno ale, dla mnie woda była za zimna:no:
Aluśka trzymaj się i życzę żeby Martynka szybko poradziła sobie z zapaleniem płuc
Motylla fajnie że spacerki z Krystkiem udane:tak:
Anet odezwij się jak już wrócisz do domu, jak po wizycie u lekarza i czy zakupy udane?
Madzienki dzisiaj znowu nie ma???
Madziarka też już dawno nie zaglądała do nas:no::-(
Martusia trzymam kciuki za szybki i lekki poród:tak:, a może już jesteś po?

U nas dzisiaj kolejny dzień sprzątania. Już mam pomyte okna i poprane firanki a w domu ładnie pachnie świeżością:-D
Zaraz szykujemy się na szczepienie

Witajcie, my dzisiaj odwiedziłyśmy Madziarkę i Nelinkę..troszkę pospacerowałyśmy i Jula wkońcu pobawiła się teletubisiami Nelci:tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj wizytę o 17 u dentysty więc trzymajcie kciukaski;-)

Madzienka a my wczoraj przechodziłyśmy koło was ale to była godz.15 więc pewnie Jula smacznie spała :tak::tak:

Ale ja nie spałam:-D:-D:-D...było dzwonić
Brawo dla Mai dzielna dziewczyna z niej:-)

ja już 3 dzień zabiegów na kręgosłup zaliczyłam i czuję ulgę :tak:

super...oby było jeszcze lepiej

madzienka a co u Was? Idziecie na basenik?

A dziękuję u nas wszystko ok....miałam w planach ale chyba nie wyrobię się:sorry2:

U Aluśki nie za fajnie:-( rozwinęło się zapalenie płuc u Martynki.

O rany...biedna Martynka i Aluśka, trzymamy kciuki i przesyłamy zdróweczkai wytrwałości!!!!!

Justyna jestem jestem:tak:powodzenia na szczepieniu

Maltanka udanego pluskania i ciepłej wody!!!!:tak:

Marzenko trzymam kciuki żeby Mateuszek znalazł się na listach pod koniec kwietnia

Napisałam do Marty smska ale cisza:-(może rodzi;-)

Budze Julę, jemy obiadek i zmykam do dentysty:blink:

czy ktoś wie co u Marty ??? :-)

Madzieńka i Madziarka
fajnie tak razem pospacerować :-)

my dzisiaj zaliczyliśmy dwa spacery rano i teraz :-) super pogoda :-)

Talia fajnie ze sie wysypiasz ;-)

mój mąż dzisiaj wychodząc o 5 obudził Gabi niechcący i juz nie było spania ....
spała mi godzinę koło 12stej teraz muszę ja przetrzymać przynajmniej do 20stej ;-) może padnie jak mucha ... ja dzisiaj sama - mam nadzieję ze uda mi się jakos zorganizować wieczór ;-)

Madzieńka, Emilka oby u dentysty nic nie bolało

justynko powodzenia na szczepieniu by było bezbolesne

anetka spoko spoko :-) wybieracie sie na targi w ten weekend ???

reklama
Justyna powodzenia na szczepieniu
Madzienka bezbolesnej wizyty u dentysty
Karlita tak całkiem sama nawet wieczorem? na pewno Ci się uda

moja panna popspała 1,5 godzinki i wstała marudna, ale Paweł ma od dzisiaj urlop to mnie trochę odciąży, wziął się za taras i stuka, wali, wierci

Do góry