reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Marta ma 5 cm rozwarcia ale zero akcji... brak skurczy i szyjka się nie skraca - dali jej teraz czopki, miejmy nadzieję że sie wszystko rozkręci :-)

rozmawiałam też z Alą szykuje się dłuższy pobyt w szpitalu bo to jednak płuca, dziewczyny bardzo dziękują za wszystkie kciuki!!

no i Norb wrzeszczy więc spadam ...

Witajcie,
próbowalam Was nadrobić ale tego nie da się przeczytać żeby Wam poodpisywać, przeczytalam z 20 stron i już nic nie wiem - która była u dentysty, która wyzdrowiała, która się pochorowała :eek::szok: niby wiem o czym pisałyście ale wybaczcie, nie odniosę się do każdej z Was bo bym tylko wszystko pomieszała :-D:-D:-D:-D

wczoraj pisałam z Aluśką - tak jak wiecie, mała ma zapalenie płuc, do tego wyszło jej w wynikach jakieś zakażenie całego organizmu, dostaje antybiotyki - nie wiadomo ile jeszcze będą musiały pozostać w szpitalu :-( :-( trzymajmy mocno kciuki oby wreszcie te wstrętne choroby dziewczynom odpuściły...!!!!!

A macie jakieś nowsze wieści od Marty??? Zmieniło się coś przez nockę? :sorry:

I jeszcze jedno pytanko - Maltanka jak wczoraj była woda na basenie? ciepło było czy chlodno? :sorry::-p i jak się czujecie??? bo ja szczerze współczuję jelitówki i boję się jej jak ognia :-D:-D:-D:-D

uwaga uwaga

dnia 24.03.2011r

godz 00:05
siłami natury przyszedł na świat Pawełek
z dołeczkami w policzkach :-)
ma 57 cm i waży 4150g

Gratulacje
:-)

wstawać piękna pogoda :-)
podobno to ostatni dzień słońca w najbliższym czasie ....

Madziara wyprzedziłaś mnie postem :-)

Ostatnia edycja:
SUPER, moje gratulacje Marta :tak:, ale duży chłopiec :-)

A ja się witam :tak:

Dzisiaj pewnie czasu mieć nie będę, bo koleżanki przyjeżdżają i trzeba chałupkę posprzątać. Jakoś się brzydko zrobiło, a muszę na zakupy wyjść :wściekła/y:, bo nawet marchewki nie mam, a zupkę mam gotować.

I nie śpię od 5 bo Justysi się odechciało :sorry:, a teraz już marudzi, że spać chce, ale ją przetrzymam :tak:.

reklama
MARTUS OGROMNE GRATULACJE NIECH PAWEŁEK ZDROWO ROSNIE I DAJE DUZO RADOSCI SWOIM RODZICOM...

Waga niczego sobie dorodny chłopak...super wkoncu maja to za soba

W weekend ma byc jakies zalamanie pogody jakies sniegi deszcze co to ma byc:no::angry:a od poniedzialku znowu ladnie

Mateusz pojechal do zloka dzisiaj wzial ze soba kredki i malowanke a ja dumam nad obiadem...maly ma ostatnio taki apetyt ze nie pamietam kiedy tyle chcial jesc wiec dostarczam mu jak najwiecej zroznicowanego jedzonka bo zaraz moze przyjsc czas niezainteresowania jedzonkiem to przynajmniej bedzie mial zapasy:-D:-D:-D

Aluska jeszcze raz trzymam za Was mocno kciuki wracajcie szybko do zdrowia i tym samym do domu...

Madzienka Emilia dobrze ze wizyty udane mnie tez czeka za tydzien:zawstydzona/y:
Justyna ogladałam Tako JumperX
Mandziula udanego weekendu
Maltanka dobrze ze chorobsko Wam odpuscilo
Karlita jak wieczor ogarnelas sama swoje pociechy???:-)

Do góry