reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam kofane:-D...znow nic was nie poczytalam...:no:..ale czasu brak:tak:
nie dawalam znaku zycia od rana,bo u lekarza bylam z Karolcia....ale na szczescie osluchowo czysto,gardlo tez ok,ale gile po pas i to zolte juz...ehhhh....kaszel tez meczy:-(...dostalysmy syropki i mamy nadzieje ze przejdzie,jak nie to mamy sie pokazac u kontroli....
Znow Aneta kolo ciebie szlam:happy:

Jutro znow mnie nie bedzi,jade do kardiologa i biore Gosie ze soba,moze kurtke jej kupie,a i sobie przy okazji.....:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
a dzis Karolci kupilam sliczna kurteczke,niby zimowa,ale taka cienka,wiec na teraz w sam raz bedzie,bo taka ciensza mam kuzynka mi zdarowala:happy:

U nas pogoda tez niby ladna,ale ten wiatr strasznie wieje...kurcze a na piatek snieg z deszczem znow nadaja....szlag,szlag :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam... Aluśka z Martynką w szpitalu są i będą jeszcze jakiś czas bo Martynka bierze antybiotyki, kaszle i ma zapalenie oskrzeli... Amanda też chora:-(

A ja jeszcze w dwupaku :tak: oj to już tak blisko bbbrrr... boję się :szok: w tym tygodniu musze dużżżżoooo leżeć trzymajcie kciuki za mnie i za dzidzię.... pozdrawiam papa

witam i ja

anaconda zazdroszczę wyjazdu:tak::tak::tak: oj tak:tak::tak::tak:

madzianka
to widze że sezon woisna-lato rozpoczełyści z Julą:tak::tak::tak:

talia śliczne buciki:tak::tak: i fajnie ze zakupy sopkojne były, u nas narazie Kola grzeczny w sklepie, narazie;-);-);-)

sunday Maksiowe buciki też super:tak::tak:, mam nadzieję zę z pracą wszystko ułozy się po twojej myśli:tak::tak::tak: trzymam kciuki:tak::tak:

maltanka a t jak się czujesz???? mam nadzieję ze już lepiej:tak::tak::tak:

anet zdrówka Karolci podsyłam:tak::tak:

justyna
rzeczywiście pracowity dzień miałaś:tak::tak::tak: a fryzura ładna;-);-);-);-)

a nam oani doktor pozwoliła na basenik iśc bo Kolcia już całkiem dobrze się ma, a katarek to od zębów, wiec można było go mięzy ludzi wyprowadzić:-D:-D:-D ale woda zimna była, bo pokazywał ze mu zimno:tak::tak:
ja mam ciągle zatoki przytkane ale już pomału mi to mija:tak::tak:

a macie jakieś wieści od Marty??????

hej wieczorową pora:tak:

Mandziula super że Kola grzeczny, niech chce Cię straszyć ale Gabi też na początku była grzeczniutka dopóki nie odkryła jak superowe jest samodzielne pokonywanie wszelkich tras :baffled:
Sunday dobrze ze po rozmowach z dyr jesteś zadowolona a co do kwietnia to jakoś dasz radę / Wakacje juz niebawem...... Adidaski bardzo łądne!

Justyna podziwiam zapału żeby mi się tak chciało:laugh2: ja czekam na ciepljsze dni z tym myciem okien

Anet Karolcia już będzie zdrowa zbaczysz:happy:

Madzienka Julcia to ma fajnie z tą pisakownicą. ja muszę kiedyś gabi ubrac i na balkon wziąć bo jeszcze nie była na tym w tym mieszkaniu

Karlita ja już część ciuszków upchnęłam w szafie.

A co robicie z ciuszkami z których dzieci powyrastały a które chcecie zachomikować?

Witam:cool::cool:
w końcu dotarłam, a podobno mam urlop:-D:-Dtak to jest jak się nadrabia czas w pracy:-Du nas Natalka jeszcze śpi z nami, ale już prawie jej pokoik gotowy:tak::tak:była u nas dziś pani krawcowa i na święta w całym domu w końcu będą porządne firany i zasłony:-):-):-):-)
Królewna jeszcze szaleje, ale nic dziwnego, bo spała od 16 do 18,30:szok:a wstała w mega dobrym nastroju, dawno jej takiej rozkosznej nie widziałam:no:a na spacerze raptem pospała 4o minut:crazy:
ja dziś zrobiłam wypas obiadek na jutro - canneloni, a że zostało wina które było do mięsa, to poszaleliśmy;-);-);-)
Witam z rana :-):-):-)
Ta moja Maja to jest niemożliwa, obudziła się dzisiaj o godz.6 już wyspana :angry::angry::angry: no myślałam że ją zabiję :crazy::crazy::crazy: i oto tym sposobem jestem mega niewyspana :crazy::crazy:
Dzisiaj czeka nas wizyta u stomatologa i to jeszcze pół godzinny spacer w jedną i drugą stronę bo mąż w pracy :cool::cool:
Poza tym już ustaliliśmy że 16 kwietnia wyjeżdżamy do siorki do Włoch na święta a wracamy dopiero w weekend majowy :tak::tak::-):-)
Aluśka strasznie mi przykro, że znowu w szpitalu wylądowałyście :-:)-( oby szybko was wypuścili biedulki wy nasze :-:)-(
Marz i jak brzusio? Mam nadzieję że dzisiaj już uspokoił się na dobre, a jeździć wynieś do piwnicy skoro tyle stresu ci zafundował :tak::tak:
Sunday oby u Maksia była to tylko jednorazowa alergia bo inaczej współczucia i to ogromne :tak::tak: trzymam kciuki :tak::tak: no i za twoje omawianie wczorajszych zajęć z dyrektorką też trzymam kciuki :tak::tak:
Maltanka a wy jak się czujecie? Oby to nie była jelitówka :no::no:
Mandziula no to wreszcie możesz odpocząć spokojnie, gratulacje :tak::tak::tak: i oby Kola pozbył się już tego katarku na dobre :tak::tak::tak:
Karlita ciasteczka pyszne, przypominają mi Włochy bo tam takich pełno, daj przepis :tak::tak::tak:
Marta trzymam kciuki żeby udało się dzisiaj urodzić :tak::tak: szybko i bezboleśnie :tak::tak::tak:
Madzienka aj to męża wczoraj jeszcze miałaś? Stąd ta nieobecność ;-);-)
Piękny dzień nam się zapowiada, trzeba korzystać :tak::tak::tak:

współczuję pobudki:no:
zazdroszczę wypadu do Włoch,....my mieliśmy jechać nad Bałtyk ale zrezygnowaliśmy i został nam Marynin Resort (czyli wizyty u rodziców:sorry:)

Mam prośbę do Was...macie jakieś ulubione utwory, piosenki...podpowiedzcie mi coś...potrzebuję trochę muzyki do pokazu fotek a sama już nie mam pomysłów i czasami mam wrażenie że cały czas te same wklejam....POMOŻECIE???

hmm...u nas ostatnio na tapecie Jovanotti:sorry:a jakiego rodzaju muzyki szukasz?:sorry:

polecam nasz zespół :) świetnie się spisali mieliśmy dwie sale a orkiestra potrafiła zabawić 200 osób ;-)

http://www.bravis.webd.pl

u nas grali z Mayday
MAYDAY - grupa muzyczna - zespo

Aluśka biedna Martynka tyle się nacierpi przez ten szpital:-(
Emilko super że spacerek udany:-)
Mandziula dla mnie też woda w basenie była za zimna:confused2:, super że Mikołaj jest już zdrowy:tak:
Misia fajnie że niebawem będziesz miała nowe zasłony i firanki:tak:
Sunday super butki:-)

Pochlapaliśmy się w basenie, Michał zadowolony:-), jakby mógł to by z wody nie wychodził:-D. Dzisiaj były przedostatnie zajęcia i do 8 kwietnia trzeba zapłacić za kolejny semestr:tak:
A tu obiecana fotka
IMG_0100.jpg

Sunday super buciki
Anet powodzenia jutro u lekarzy, Ty to nachodzisz się po nich:confused2:
Mandziula zimna woda była???:szok:a wczoraj jak zupa...
Justyna super fotka, tez myśle o takiej skośnej grzyweczce
Marzenka jak samopoczucie???
Maltanka a co u was jak minął dzionek??jedliście coś???
Talia ja chowam w takie worki próżniowe, ale już nawet na nie miejsca mi brakuje:confused:

Mam wieści od Marty "o 20-ej rozwarcie na 3-4cm ale szyjka długa, nie skraca się i położna ledwo co końcem palca dostaje do główki.Boli okropnie, skurczy brak."
więc TRZYMAMY KCIUKI!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sunday super buciki
Anet powodzenia jutro u lekarzy, Ty to nachodzisz się po nich:confused2:
Mandziula zimna woda była???:szok:a wczoraj jak zupa...
Justyna super fotka, tez myśle o takiej skośnej grzyweczce
Marzenka jak samopoczucie???
Maltanka a co u was jak minął dzionek??jedliście coś???
Talia ja chowam w takie worki próżniowe, ale już nawet na nie miejsca mi brakuje:confused:

Mam wieści od Marty "o 20-ej rozwarcie na 3-4cm ale szyjka długa, nie skraca się i położna ledwo co końcem palca dostaje do główki.Boli okropnie, skurczy brak."
więc TRZYMAMY KCIUKI!!!!

oj, biedna Marta się namęczy :-( trzymam kciuki by szybko jednak poszło!!!!

http://www.soleluna.com/ ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry