co do majtek to kupilam wczesniej takie jednorazowe ale one sa dosc plytkie wiec podejrzewam ze mnie beda akurat na szwie urazaly
a wiekszych rozmiarow juz nie ma :-( kupilam dzis zwykle bawelniane ale .. rany jakie majciochy
warszawe przez nie mozna zobaczyc :-) ale wzielam najwieksze zeby jak najwyzej siegaly i nie urazaly tylko teraz powiedzcie mi czy ja moge wogole po porodzie miec zwykle bawelniane majtki czy musze te jednorazowe albo bez z sama wkladka ???
Kurcze mnie to zawsze cos nastraszy .. jak na zlosc teraz w wiadomosciach mowili ze dziewczyny z cesarki nie wybudzili
i to miejscowe miala i zasnela im
Oj juz by mnie mogli polozyc bo tak bede siedziec w tym domu i wymyslac problemy
co do znieczulenia to chyba zdam sie na gina bo ja juz calkiem jestem rozbita wiadomo kazdy inaczej przechodzi i dla jednych takie dobre dla innych takie ... takze oddam swoj los w ich rece... ciagle myslalam ze po ogolnym to dlugo sie lezy i wstawac nei mozna a tu dzis mi kolezanka mowi ze po kilku godz juz jej chodzic kazali
nie bede juz wam tym glowy zawracac bo tak to bym miala 100 pytan az mi nikt nie bedzie odpisywal ;-)