reklama
Kochana wlasciwie to wyboru nie masz.Mnie sie zapytali jakie chce wybralam ogolne a oni w smiech ze ogolnego i tak nie bedzie bo sie pokonczyly jakies tam srodki Ale w kregoslup i tak pozniej niewiele czaisz.Jestes oslonieta takim parawanikiem i niczego nie widzisz.Gadasz sobie z anestezjologiem i tyle.I tak jest sie troszke otumanionym.A samo wklucie jest moze troszke mniej przyjemne ale to tez zalezy od Twoich gabarytow.Ja przytylam ponad 20kg i koles musial 4 razy probowac.Generalnie jestem zadowolona.Calosc trwala ok 40min.Jesli masz jakies jeszce pytania to z checia odpowiem
Juz mi sie sprawa z wyborem szpitala wyjasnila ... nieoczekiwanie wyskoczyla mi cesarka i kladzie mnie gin w przyszlym tyg na jaczewskiego ... no i teraz moje pytanie .. Wiecie jak tam cesarka wyglada?? jakie znieczulenie robia??
Ja mialam cesarke na Jaczewskiego i mialam do wyboru znieczulenie, wybralam ogolne i nie bylo z tym problemu....
Po tym w kregoslup wiele dziewczyn ma pozniej problemy, czyt. bole kregslupa podobno
A jak wyglada, przyjmuja cie na trakt porodowy tam zakladaja ci cewnik, jesli trzeba gola co niecoi jazda na ginekologe na sale operacyjna, budzisz sie juz na poloznictwie;-);-);-)
Mi gin powiedzial ze znieczulenie ogolne a po chwili ciszy dodal albo miejscowe dlatego juz nie wiem moja bratowa lezala to miala tez ogolne. jakos mnie to wszystko przeraza i boje sie jak cholera. nie wiem tez czemu mam sie klasc 3 dni przed az tyle potrzeba na jakies badania przygotowania?? bo slyszalam ze dzien przed wystarczy
Mi gin powiedzial ze znieczulenie ogolne a po chwili ciszy dodal albo miejscowe dlatego juz nie wiem moja bratowa lezala to miala tez ogolne. jakos mnie to wszystko przeraza i boje sie jak cholera. nie wiem tez czemu mam sie klasc 3 dni przed az tyle potrzeba na jakies badania przygotowania?? bo slyszalam ze dzien przed wystarczy
Liiiviia nie wiem jak jest u Ciebie, ale leżąc widzialam ze pacjentki przychodzily wtedy do szpitala gdy ich lekarz mial dyzur na trakcie...moze i u Ciebie tak jest....nic sie nie martw i nie boj sie wszystko bedzie dobrze...
A gdzie masz polozyc sie??na ginekologii czy na trakcie???A jesli moge spytac jak nazywa sie twoj lekarz??
Polozne na trakcie sa bardzo fajne....w szczegolności wszystie Anie
Co do znieczulenia to mi powiedziala moja ginka ze szybciej dojde do siebie po ogolnym..posluchalm jej i nie zaluje
I wlasnie z tym znieczuleniem mnie dziwi bo niby po ogolnym po prostu powinno byc gorzej dluzej tzreba lezec z glowa plasko w plucach masz wydzieline bol gardla itp a po tym czesciowym po kilku godz mozna stanac ... a nie jedna osoba wlasnei zachwalala tez i to ogolne i badz madry i pisz wiersze kazdy mi wlasnie inaczej mowi a jak bede miec wybor to sie chyba tam rozplacze juz lepiej by bylo jakby sami zdecydowali ... Moj gin nie ma chyba dyzuru w szpitalu bo ma w przychodni teraz przez 2 tyg i nie mam pojecia gdzie bede lezec czy na dole czy na gorze ale chyba najpierw na dole klada w pon mam dzwonic potwierdzic miejsca i we wtorek mam sie klasc
agunia-ln
Fanka BB :)
cześć;-)
ja rodziłam na Lubatrowskiej przez cc i w znieczuleniu ogólnym ale raczej z konieczności niż z wyboru:-(bo chodziło o czas (dzidzia nie mogła wyjść i mogłaby się zaklinować bo była ogromna 4860g) poczłapałam boso na salę operacyjną z cewnikiem pod pachą na stole złapał mnie skurcz i szybko się nawdychałam usypiacza chwila moment i po wszystkim, pielęgniarki nie mogły mnie przeżucić na łóżko i m przyszedł z odsieczą ale wszystko skończyło się prawie dobrze
ja rodziłam na Lubatrowskiej przez cc i w znieczuleniu ogólnym ale raczej z konieczności niż z wyboru:-(bo chodziło o czas (dzidzia nie mogła wyjść i mogłaby się zaklinować bo była ogromna 4860g) poczłapałam boso na salę operacyjną z cewnikiem pod pachą na stole złapał mnie skurcz i szybko się nawdychałam usypiacza chwila moment i po wszystkim, pielęgniarki nie mogły mnie przeżucić na łóżko i m przyszedł z odsieczą ale wszystko skończyło się prawie dobrze
reklama