reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

cześć dziewczyny;-);-);-) troszkę Was podczytałam i tak mnie zazdrość wzieła na to Wasze spotkanie w Lublinie:zawstydzona/y:, z Martą znamy się z innego wątku i kiedyś mnie ochraniła, że nie zaglądam na regionalny:eek::eek::eek: :tak::tak::tak: stąd moje pytanie: czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną lubelankę???????
nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie przed kompem ale coś tam czasem napiszę:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
cześć dziewczyny;-);-);-) troszkę Was podczytałam i tak mnie zazdrość wzieła na to Wasze spotkanie w Lublinie:zawstydzona/y:, z Martą znamy się z innego wątku i kiedyś mnie ochraniła, że nie zaglądam na regionalny:eek::eek::eek: :tak::tak::tak: stąd moje pytanie: czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną lubelankę???????
nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie przed kompem ale coś tam czasem napiszę:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Witaj!!!!

agunia-in witamy i do pisania zapraszamy :-):-)

na tym wątku możesz napisać kilka słów o sobie żebyśmy mogły Cię lepiej poznać:
https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/lubelanki-o-sobie-16067/

I ja tam zajrzałam:-D:-D

Madzienka może być wcześniej , bo te suwaczki to z tego ostatniego spotkania:-D:-p

Ufffff bo juz myslalam ze dopiero za rok planujecie spotkanie:sorry::sorry::sorry:

Agunia-in witaj :-)

A ja tak w skrócie:
Po wczorajszej wizycie u gina okazalo sie ze do szpitala isc narazie nie musze-wyniki w miare oki, waga się ustabilizowała-mam prowadzic dzienniczek samokontroli-codziennie wpisywac wage, liczyc ruchy płodu i za tydzień znowu na wizytę:-)
Pani doktor powiedziała równiez że daje mi jeszcze ze 4 tygodnie:tak:

Fifi w przedszkolu-szczęśliwy jak nie wiem co-ma sporo nowych kolegów i kolezanek, w tym kilkoro obcojęzycznych co nie powiem ale bardzo mnie cieszy :tak:

Kurcze rzeczywiscie suwaczki odliczaja do spotkania za rok hehehehhe

Prywatne. Fifi poszedł do przedszkola jak miał 2,5 roku....nie mielismy innego wyjscia, do państwowego nie chcieli przyjąc bo za mały (a już był samodzielny i siusiał do kibelka), więc poszedł do zaprzyjaźnionego prywatnego....i nie żałuję :tak: Teraz po prostu szkoda mi go zabierac i przenosic...tak bardzo się zżył z paniami i dzieciakami....

A ja tak w skrócie:
Po wczorajszej wizycie u gina okazalo sie ze do szpitala isc narazie nie musze-wyniki w miare oki, waga się ustabilizowała-mam prowadzic dzienniczek samokontroli-codziennie wpisywac wage, liczyc ruchy płodu i za tydzień znowu na wizytę:-)
Pani doktor powiedziała równiez że daje mi jeszcze ze 4 tygodnie:tak:

Fifi w przedszkolu-szczęśliwy jak nie wiem co-ma sporo nowych kolegów i kolezanek, w tym kilkoro obcojęzycznych co nie powiem ale bardzo mnie cieszy :tak:
Super że wyniki wyszły w porządku i nie musisz leżeć w szpitalu:-):-):-):-)
jeszcze tylko 4 tygodnie:szok: kurce ale ten czas szybko leci:-)

Fajnie że Filipek ma nowych kolegów w przedszkolu:tak::tak::-):-):-)

Fogia i jak dotarły?;-)
dotarły, dzięki.
Soryy girlsy nie mam weny. Codzienność mnie przygniotła, Fifi i przedszkole to jakaś masakra. Największy problem - gryzie dzieci. Niby rozumie, że nie wolno, że to boli, wie że źle zrobił ale jak przychodzi co do czego to i tak sytuacja się powtarza. Nie będę ukrywać, że jestem załamana.
:-:)-:)-:)-(

dotarły, dzięki.
Soryy girlsy nie mam weny. Codzienność mnie przygniotła, Fifi i przedszkole to jakaś masakra. Największy problem - gryzie dzieci. Niby rozumie, że nie wolno, że to boli, wie że źle zrobił ale jak przychodzi co do czego to i tak sytuacja się powtarza. Nie będę ukrywać, że jestem załamana.
o kurce :-( może chce po prostu zwrócić tak swoją uwagę:eek:

mam nadzieję że szybko zrozumie że tak nie powinien robić:confused::confused:

reklama
Witam,bez natchnienia niedospana i wogóle do niczego:-(.

Justyś,miałam taki sam problem z Olkiem:tak: a to gryzienie spowodowane było tym,że nie mówił i w ten sposób wyrażał swoje negatywne emocje ale wystarczyły 3 wizyty u logopedy i jak zaczął mówić to skończyło się gryzienie:tak:.Jak chcesz to mam materiały do pracy od logopedy;-) do pracy w domu.

Do góry