reklama
już się robi;-)
tylko z komórki do jutra będzie trzeba poczekać bo tel padł a ma 12 godzin się ładować
Boszzzz ci pijani w autobusach...ja tez zawsze mam takie szczęscie ze siadają tacy obok i jeszcze 'zabawiaja' rozmową
A ja wróciłam z Fifim do domu, zjedlismy obiad i jak się połozyłam to wstałam dopiero koło 17 jakies przesilenie chyba.....
aluska dzięki za fotki-cała skrzynka w mailach od ciebie heheheh
A ja wróciłam z Fifim do domu, zjedlismy obiad i jak się połozyłam to wstałam dopiero koło 17 jakies przesilenie chyba.....
aluska dzięki za fotki-cała skrzynka w mailach od ciebie heheheh
współczuję podróży z pijakiemHej, ja już w domu.
Zakupy udały się średnio. W smyku żadnych promocji, troszkę w 5 10 15, w H&M też nic ciekawego więc tylko kupiłam Filipowi zestawy jesienno zimowe czapek, szalików i rękawiczek. Nie wiem co mnie napadło, przecież to dopiero sierpień. ;-);-)
Mieliśmy podróż z przygodami ponieważ kierowca wziął pijanego faceta, który się awanturował i zionął procentami. Niestety siedział obok mnie. Kierowca nie miał zamiaru zareagować więc zadzwoniłam do kierownika busiarzy. To nasz dobry znajomy, od razu wziął kierowcę w obroty ten postraszył pijaczka, że go wysadzi i w końcu było trochę spokoju. Na szczęście Filipek przespał całą drogę i nie musiał wysłuchiwać tych bluzgów.
Martucha jak tam po festynie?
Solange pewnie sie Filipek bardzo zmęczył tym spacerkiem i dlatego tak długo spał;-)
Solange pewnie sie Filipek bardzo zmęczył tym spacerkiem i dlatego tak długo spał;-)
ale to ja spalam a nie Fifi hehehehehhe
Marta1981
Rodzyneczka
Hej laseczki,na odpust do Kościoła nie zdążyliśmy ale gości co nie miara u teściów było,bo syn teścia z pierwszego małżeństwa z rodzinką przyjechał z Łęcznej.Wróciliśmy przed 20-tą.
Jeszcze raz przepraszam,że tak szybko się zmyłam i 13-ta mi uciekła i taksówką pojechałam na PKP.Jutro do pracy i jak skończyli remont przychodni to na bilans z Julem się wybiorę.
Aluśka a do mnie fotek to nie łaska wysłać?
Jeszcze raz przepraszam,że tak szybko się zmyłam i 13-ta mi uciekła i taksówką pojechałam na PKP.Jutro do pracy i jak skończyli remont przychodni to na bilans z Julem się wybiorę.
ups coś nie uważnie czytamale to ja spalam a nie Fifi hehehehehhe
Marta dzisiaj Ci prześlę jak mi e-maila podasz bo gdzieś mi sie zapodział :-(Hej laseczki,na odpust do Kościoła nie zdążyliśmy ale gości co nie miara u teściów było,bo syn teścia z pierwszego małżeństwa z rodzinką przyjechał z Łęcznej.Wróciliśmy przed 20-tą.
Pozwole sobie wkleić
Anaklim , słodki Sasha i trzeci muszkieter w brzucholku oraz uśmiechnięta Martucha:-);-)
od lewej Solange z Filipkiem i brzusiem;-),Fogia również z synkiem Filipkiem, Julianek z Martą oraz ja z Amandziuchą
:-):-)
Anaklim , słodki Sasha i trzeci muszkieter w brzucholku oraz uśmiechnięta Martucha:-);-)
od lewej Solange z Filipkiem i brzusiem;-),Fogia również z synkiem Filipkiem, Julianek z Martą oraz ja z Amandziuchą
Ostatnia edycja:
reklama
Pozwole sobie wkleić
No piekne jeszcze bardziej mi się żal zrobiło:---(ale nastepnym razem już wam nie odpuszczę...spotkacie się ze mną??