reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Boszzzz ci pijani w autobusach...ja tez zawsze mam takie szczęscie ze siadają tacy obok i jeszcze 'zabawiaja' rozmową:baffled:

A ja wróciłam z Fifim do domu, zjedlismy obiad i jak się połozyłam to wstałam dopiero koło 17:szok: jakies przesilenie chyba.....

aluska dzięki za fotki-cała skrzynka w mailach od ciebie heheheh

Hej, ja już w domu.
Zakupy udały się średnio. W smyku żadnych promocji, troszkę w 5 10 15, w H&M też nic ciekawego więc tylko kupiłam Filipowi zestawy jesienno zimowe czapek, szalików i rękawiczek. Nie wiem co mnie napadło, przecież to dopiero sierpień. :dry::dry:;-);-)
Mieliśmy podróż z przygodami ponieważ kierowca wziął pijanego faceta, który się awanturował i zionął procentami. Niestety siedział obok mnie. :baffled::baffled: Kierowca nie miał zamiaru zareagować więc zadzwoniłam do kierownika busiarzy. To nasz dobry znajomy, od razu wziął kierowcę w obroty ten postraszył pijaczka, że go wysadzi i w końcu było trochę spokoju. Na szczęście Filipek przespał całą drogę i nie musiał wysłuchiwać tych bluzgów.
współczuję podróży z pijakiem:no::no:
Martucha jak tam po festynie?:happy2:
Solange pewnie sie Filipek bardzo zmęczył tym spacerkiem i dlatego tak długo spał:tak::tak:;-)

Hej laseczki,na odpust do Kościoła nie zdążyliśmy ale gości co nie miara u teściów było:tak::szok::szok:,bo syn teścia z pierwszego małżeństwa z rodzinką przyjechał z Łęcznej:szok:.Wróciliśmy przed 20-tą.
Jeszcze raz przepraszam,że tak szybko się zmyłam:sorry: i 13-ta mi uciekła :wściekła/y::wściekła/y: i taksówką pojechałam na PKP:-p:tak::cool2:.Jutro do pracy i jak skończyli remont przychodni to na bilans z Julem się wybiorę.:tak:
Aluśka a do mnie fotek to nie łaska wysłać?

ale to ja spalam a nie Fifi hehehehehhe
ups:zawstydzona/y: coś nie uważnie czytam:zawstydzona/y:
Hej laseczki,na odpust do Kościoła nie zdążyliśmy ale gości co nie miara u teściów było:tak::szok::szok:,bo syn teścia z pierwszego małżeństwa z rodzinką przyjechał z Łęcznej:szok:.Wróciliśmy przed 20-tą.
Jeszcze raz przepraszam,że tak szybko się zmyłam:sorry: i 13-ta mi uciekła :wściekła/y::wściekła/y: i taksówką pojechałam na PKP:-p:tak::cool2:.Jutro do pracy i jak skończyli remont przychodni to na bilans z Julem się wybiorę.:tak:
Aluśka a do mnie fotek to nie łaska wysłać?
Marta dzisiaj Ci prześlę jak mi e-maila podasz bo gdzieś mi sie zapodział :-(

Witajcie mamuski pochwalcie sie jakimis fotkami...ja też chce zobaczyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tak żałuje ze nie moglam Was poznać:-:)-(, dużo Was było...kiedy nastepny zlot planujecie???

Pozwole sobie wkleić:-p
Anaklim , słodki Sasha i trzeci muszkieter w brzucholku oraz uśmiechnięta Martucha:-);-)
2edcdfl.jpg

od lewej Solange z Filipkiem i brzusiem;-),Fogia również z synkiem Filipkiem, Julianek z Martą oraz ja z Amandziuchą:tak:
nc0faf.jpg

:-):-)
mvlxdg.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Pozwole sobie wkleić:-p
Anaklim , słodki Sasha i trzeci muszkieter w brzucholku oraz uśmiechnięta Martucha:-);-)
2edcdfl.jpg

od lewej Solange z Filipkiem i brzusiem;-),Fogia również z synkiem Filipkiem, Julianek z Martą oraz ja z Amandziuchą:tak:
nc0faf.jpg

:-):-)
mvlxdg.jpg

No piekne jeszcze bardziej mi się żal zrobiło:-:)-:)-(ale nastepnym razem już wam nie odpuszczę...spotkacie się ze mną??

Do góry