reklama
Panegiryka
Fanka BB :)
Musiało być super. Jakby nie to, że moja Marysia ma sensacje brzuszkowo - kolkowo - szczepionkowe, na pewno bym się pojawiła.
Pozdrawiam,
P. z Marysią
Pozdrawiam,
P. z Marysią
Panegiryka wiem co przezywasz bo ja miałam z Amandą to samo jak tylko skończyła 2 tygodnie... kolki się zaczęły tylko trwały od 14.00 do 2.00 w nocy i nic ją nie uspokajałoMusiało być super. Jakby nie to, że moja Marysia ma sensacje brzuszkowo - kolkowo - szczepionkowe, na pewno bym się pojawiła.
Pozdrawiam,
P. z Marysią
kurde już wiem na czym wystąpiła pomyłka resztę znowu wysłałam Solange zamiast TobieHej girlsy, intensywny dzień.
Prawie jesteśmy przygotowani do jutrzejszego WIELKIEGO DNIA. Ale mam stresa z tym przedszkolem Filip to chyba wyczuwa bo też marudzi dziś na całego.
Alusia dostałam na razie jednego maila. Powiedz mi czy tylko jednego na razie wysłałaś (a reszta pójdzie jak złapiesz chwilkę? wyobrażam sobie ile z tym roboty) czy też pozostałe zaginęły w akcji. Dzięki kochana.
Już sie poprawiam
Głowa do góry jutro na pewno wszystko pójdzie tak jak trzeba
bo to z rana wysyłałam i zaspana jeszcze byłamTak aluska dostałam od Ciebie drugi raz to samo hehehehe:-)
Co do mnie to równiez jestem zwarta i gotowa do kolejnego spotkanka
a suwaczki już odliczają;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Witam.
Jutro będę wolniejsza to więcej naskrobie,bo na rano do pracy i wpadłąm tylko dac znać,że żyję;-).
Taka samo jak ja;-).Co do mnie to równiez jestem zwarta i gotowa do kolejnego spotkanka
A jak;-).a suwaczki już odliczają;-)
Wiem,byłam rano i czarna menda nie chciała mnie na rano zapisać,bo rano to one TYLE telefonów mają do odebrania i nie mają kiedy bilansu zrobić a bilans to do trzech miesięcy można przeprowadzić,to już by zrobili bilans 3-latka,bo według mnie to w ciągu 2-3 m-cy dziecko idzie z rozwojem do przodu a nie stoi w miejscu.Marta już po remoncie w naszej przychodni więc możesz iść z Julkiem
Jutro będę wolniejsza to więcej naskrobie,bo na rano do pracy i wpadłąm tylko dac znać,że żyję;-).
a suwaczki już odliczają;-)
spotkanie dopiero za rok???????????
reklama
Madzienka może być wcześniej , bo te suwaczki to z tego ostatniego spotkaniaspotkanie dopiero za rok???????????
Fogia i jak dotarły?;-)
Marta miłego siedzenia w pracy