reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kanikas witaj w klubie niejadków
talia kup jej takie dla dzieci :tak:, jak ja się zabieram za prasowanie to jej daje takie do zabawy i ona prasuje na podłodze pieluszki lub ubranka lalek.
Dobry pomysł tylko nie wiem czy Gabi będzie już kapować z tym że można tak się zabwić, ale zobaczymy. Najlepsze jest to że ona ma teraz radość z noszenia ciężkich rzeczy, bierze w 2 rączki i idzie:tak: a jak coś jest naprawdę ciężkie to próbuje niestrudzenie to dzwignąć.
a mnie coraz bardziej głowa boli i nic kawa ie pomogła chociaż byłą smaczna:tak: cyba wezmę tabletkę bo nie chcę aby ten ból się rozkręcił.

reklama
Pamiętacie, kiedyś pisałam że po zastrzyku antykoncepcyjnym mi krew leci tak ze 2 miesiące leciało. No przestało tydzień temu.

Dzisiaj od rana tak dziwnie mnie brzuch bolał a teraz coraz bardziej. I zgadnijcie co to?? A tak było miło przez 2 i pół roku bez :tak:

no i zajrzałam na chwilę,

ejj weźcie mnie wygońcie

ale nie jest źle bo pare stron książki przeczytałam

Maltanka mi też nic się nie chce...to razem posiedzimy!!!!:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Pamiętacie, kiedyś pisałam że po zastrzyku antykoncepcyjnym mi krew leci tak ze 2 miesiące leciało. No przestało tydzień temu.

Dzisiaj od rana tak dziwnie mnie brzuch bolał a teraz coraz bardziej. I zgadnijcie co to?? A tak było miło przez 2 i pół roku bez :tak:

:-D:-D:-D pomyślałam że 3 baba będzie:-D

Talia ja juz przestałam walczyc z moim niejadkiem....przez 1 rok schizowalam a teraz jak nie chce to nie je i tyle.... za miesiac bedzie miala 2 lata a wazy 10,5kg...ale energii jej nie brakuje

Madzienka a wiesz ze nie mamy fot, bo aparatu zapomnieliśmy wziąść i tylko to co M cykną tel:)) ale swoja droga to te,l M ma wieksza rozdzielczosc niz nasz stary olympus:)) czas na zmiane ale na razie sa pilniejsze wydatki:))

Ja tylko chciałam powiedzieć, że samochód działa. Tak jak pisałam, że pocieszałam M, coś się odłączyło, ale i tak skasował 150zł bo cały dzień zmarnował na szukanie co temu samochodowi jest.

Ważne że działa i mogę jechać na zakupy :tak:

Emilko super wiadomość:-):-) a z tym pobolewaniem też tak jak Maltanka pomyślałam o trzecim bobo:-D Udanych zakupów
Emilko Twoja Justysa jest starsza od mojego Michała o 2 miesiące, powiedz mi kiedy zaczęłaś ją sadzać?

Emilia to super że samochód juz sprawny, udanych zakupów.
Kanikas to moja Gabi waży obecnie coś koło 10 kg, i dobrze przybiera centylowo, aczkolwiek mało je i przeważnie nie jest jedzeniem zainteresowana. Zobaczymy jak jej wyjdą wyniki i co lekarka powie bo w pon będziemy się umawiać dziś jej nie było.
Maltanka ja zamiast za prasowanie to wzięła się za stukanie w klawiaturkę, ale zmykam bo Gabi przysnęła korzystam więc.....

Emilia super wiadomość z samochodem... najważniejsze że jeździ i może pieniążki zarabiać! :-)

A co do @ to też najpierw pomyślałam że to II chcesz oznajmić... :-D

Moje głodomorki wstały - Julcio dopiero zjada zupkę, Nela dla towarzystwa wsuwa drugi talerz :-D jak miło jak dzieciaki tak same jedzą i nie grymaszą...

reklama
Kainkas 10kg to dużo na roczne dziecko...nie wydaje mi się:no::no:...moja tez ważyła ok 10(z ciekawości sprawdziłam w książeczce, a nigdy grubasem nie była) a teraz ma 2 lata i 2 miesiące i waży 13kg:tak::tak::tak:

My już po obiadku czekamy na P ale dzisiaj będzie trochę później bo niedawno wyjechał...a przed nami dzisiaj jeszcze decathlon, media i myślałam że plazę odwiedzimy ale chyba już nie damy rady....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Madziarka super że maluchy maja taki apetyt.....

Do góry