reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

oj no nie o to mi chodziło ze jakaś gruba jest czy coś, ale się martwić nie ma co:))to jest w okolicach 70centyla także bardzo mało nie:)) nie za duzo ale jak sie w normie miesci i przybiera, wyniki ma dobre to jest ok:)) a moja sie urodziła jeszcze mniejsza bo 2490g:)) w 37tc a teraz taka drobniutka jest...od zawsze malo jadła a na rok niecałe 8 kg ważyła

rozpadało sie strasznie, pogoda beznadziena sie zrobila, my jutro wracamy, @ małpa wredna mnie nawiedzila, tak więc dzisisaj umieram

a tez myślałam ze Anaconda Fasolką sie chwali:))

Ostatnia edycja:
reklama
ho ho ho zanim Was doczytałam, dwa razy nakarmiłam Olę i siebie, a teraz poszłą spać

muszę się pochwalić: Ola zaczęła pełzać, na razie tylklo w tył, ale i tak postęp, a tak jej się spodobało, że ledwo z podłogi ją podniosłam :-D

Madzienka pazurki superrrrr, Jula superrrrr no i ten maraton po sklepach, zazdroszczę, chyba się kiedyś umówię z Tobą i też pochodzę bo zaczynam gnić w domu :-p
Madziara stanowczo odradzam tabletki na zatrzymanie laktacji, ja miałam takie schizy, że strach mnie było samą zostawić z małą, ale miałam tyle pokarmu, że na całe województwo by starczyło :-D odciągaj po trochę i minie
Emilia super że autko sprawne, a co do kasy, no cóż, trzeba powtarzać sobie, że kiedyś kłopoty finansowe się skończą, mi pomaga, codziennie to gadam do lustra :wink: i ja miałam przez chwilę wrażenie że Ty w ciąży :surprised:
Justyna ja Olę sadzałam poobkładaną poduszkami, bo jak ją kładłąm to ryk i wycie, ale to tak po 5 mies., zresztą pytałam lekarza, to mówił że na chwilę można posadzić, bo Ola wyjątkowo silna jest, ale na chwilę to było przez parę dni, a potem chciała siedzieć non stop

więcej nie pamiętam, sorki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry:

Anetko gratulacje dla Oleńki ze pełzaczki:tak:
Karlitko super że dzieciaczki dzisiaj grzeczne:tak:, jak ty to robisz że masz jeszcze czas na gotowanie:szok:

Jeszcze czekamy na męża:no:, nie lubie jeździć po nocy a i małemu na dobre to nie wychodzi, bo burzy to jego rytm. No i oczywiście teściowa podniosła mi ciśnienie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry