gon1a
Fanka BB :)
witam z rana
znów mamy zime a korki na miescie ze hohohho jechalismy na kiwerskiego 35 min bo duzy ruch no i pogoda a niektórzy szkoda gadac jak jezdza, na szczescie nic sie nie stało
młoda w przedszkolu, obiad mam wiec chyba bede wyszywac, a jeszcze sprzatanko
mamy remont łazienki i kurz wszędzie
i dzis mam wizyte u gina moze sie dowiem czy Józio to on a moze ona??
ja nie mialam problemów z odstawieniam ani zakonczeniem laktacji
i ten sposób anacondy wydaje sie dobry aby nie brac tabletek
emilia mam przepis na smaczny torcik jedna masa jest owocowa z pomaranczami i bananami druga z czekolada i płatkami migdałowymi, bardzo pyszny jak chcesz wrzuce na kulinarny
znów mamy zime a korki na miescie ze hohohho jechalismy na kiwerskiego 35 min bo duzy ruch no i pogoda a niektórzy szkoda gadac jak jezdza, na szczescie nic sie nie stało
młoda w przedszkolu, obiad mam wiec chyba bede wyszywac, a jeszcze sprzatanko
mamy remont łazienki i kurz wszędzie
i dzis mam wizyte u gina moze sie dowiem czy Józio to on a moze ona??
na pawno jak sciagasz to nie sciagaj pokarmu do konca tylko stopniowo zmniejszaj wtedy produkcja sie zmniejszyNo ja już zupkę nastawiłam, herbatkę też sobie zrobiłam a Wy nadal śpicie... :-)
Dziewczyny te które karmiły i odstawiły dzieciaki same- mam pytanie - ile czasu po odstawieniu dzieciaków miałyście jeszcze nawał pokarmu??ja mam piersi jak kamienie... muszę ciągle podciągać pokarm bo chyba bym wybuchła
na początku jak "podciągnęłam" to laktator wydoił całą butlę mleka, aż mi się serce krajało jak musiałam je wylewać... teraz już laktator odstawiłam żeby mi się więcej nie produkowało i podciągam ręką, ale i tak mam tyle że przedszkole mogła bym nakarmić...
której brakuje mleka? chętnie oddam swoje
Zaczęłam pić miętę - ponoć ma zmniejszać laktację... bo jakoś do szałwii nie mogę się przekonać...bleee;-)
Nie chcę brać tych proszków na zakończenie laktacji bo ponoć bardzo rozregulowują hormony, a ja i tak mam je rozregulowane nieźle...ale jak nie będzie wyjścia to poproszę o nie lekarza...
![]()
ja nie mialam problemów z odstawieniam ani zakonczeniem laktacji
i ten sposób anacondy wydaje sie dobry aby nie brac tabletek
super przebranieMy po przedszkolu...Jula dzisiaj została sama i nie tęskniła za mamą:-zawstydzona/y:zaglądałam do sali przez szklane drzwi i bawiła się super....więc jestem dobrej mysli
żałuję tylko że nie wzięłam aparatu....dzieciaki robili dzisiaj maski karnawałowe i oto dzieło mojej córy + czapka krasnoludka
Zobacz załącznik 326217
emilia mam przepis na smaczny torcik jedna masa jest owocowa z pomaranczami i bananami druga z czekolada i płatkami migdałowymi, bardzo pyszny jak chcesz wrzuce na kulinarny
Ostatnia edycja: