reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlitka dzięki za przepisiki... kurcze nie mam szpinaku - właśnie mam gar nagotowanych ziemniaków na kopytka na jutro bo dziś miałam obiadek z wczoraj... tylko ten szpinak - gdzie by tu go szybko kupić ;-):happy: może M. wyślę do sklepu osiedlowego... :eek::-D

Marta jak tam Julo, już mu odpuściło trochę?? A o tym porodzie... szok! aż uwierzyć nie mogłam... ale jak leżałam w szpitalu to też była taka młodziutka dziewczyna co na izbie przyjęć urodziła bo panie nie zdążyły jej nawet zbadać...:eek::szok:;-)
Dobrze że malutkie silne są i same oddychają....

Marzenka odpoczywaj i się kuruj... teraz wasze zdrówko najważniejsze, reszta może poczekać!!! a szczególnie sprzątanie! :tak:

Motylla śliczności nosisz pod serduszkiem!!!

Mandziula gratuluję przespanej nocki!!! ;-)

Sunday hehe może faktycznie to dukan heheh :-D:-D:-D:-D

Maltanka słodziak z twojego Hubcia!!!!

Madzieńka jak było w przedszkolu? dużo było dzieciaków?

Talia widać że Gabrysi podobała się zabawa!!!

Anet jeszcze raz dziękuję za przepisik na oponki serowe - wyszły super!!!! Już prawie wszystkie zjedliśmy :eek::laugh2::zawstydzona/y:

Anaconda oj to będzie się dziś działo będzie :-D:-D:-D

reklama
to ja się tylko pochwalę że Kola przespał całą noc bez jedzenia:tak::tak::tak: jupi, jupi!!!!

miłego dnia życzę
Gratki za przespana nocke Koli:tak::-) Mam nadziej ze moja dzis tez przespi,a nie jak to bylo ostatnio...ehhhh
Anet ja swojej właśnie rybkę ugotowałam z warzywami a ona zasnęła:-p Moja też mało je, idę z nią chyba jutro do lekarza i zobaczymy co na to on:baffled:

A to hit dzisiejszego dnia, siadanie na piłce bujanie się na niej i łapanie równowagi, ależ miała zabawę Zobacz załącznik 326170Zobacz załącznik 326171Zobacz załącznik 326172
Ja juz troche odpuszczam z tym niejedzeniem,cos tam troche podje ,kasza zapije i jakos to bedzie,jak sie nie poprawi w ciagu tygodnia,to tez moze sie przejde do pediatry,teraz tak sobie mysle ze te kly jeszcze nie wyrosly calkiem i moze to ja meczy:sorry:

A fotki fajowe,he,he....spryciula mala z niej:laugh2:
Witam :-):-):-)
Teściowa już pojechała i zabrała ze sobą Maję wiec dzisiaj wieczór mamy tylko dla siebie :-p:-p:-p i jutro będzie można sobie pospać :tak::tak::tak:
Na przedstawieniu oczywiście byłam a foteczki wrzucę na pewno :tak::tak: tylko jakieś dziwne oświetlenie było i niezbyt wyszły :crazy::crazy::crazy:

No to sie bedzie dzis dzialo u was :szok::laugh2:
A na fotki czekam z niecierpliwoscia:-)

Moja Karolcia sie bawi lalkami:szok: i to Barbie:szok:...he,he... wklada je do wozeczka i wozi :-D
a Gosia oczywiscie zabiera bo to sa jej lalki....taka jest zazdrosna ze juz nie wiem co robic mam i jak do niej mowic zeby posluchala.....ehhhhhhhhh

Talia super zdjęcia, uroczo wyglądają te dwa ząbki u Gabrysi:-D
Madzienka jak tam po przedszkolu, Jula zadowolona?
Karlitko smakowicie wyglądają te przepisy:tak:
Anaconda ho ho ho niezła nocka przed Wami:-D:-D:-D
Sunday, Madzienka jak tam Wasze główki, przeszedł ból?
Emilko Michał śpi po pół godziny:no:, można stać koło niego z zegarkiem w ręku:tak:. Po południu po pół godzinie obudził się zaczęłam go lulać to on zaczął wyginać się płakać i śmiać. To wzięłam go do łóżka dałam cysia i spał tak jeszcze półtorej godziny z cysiem w buzi
Może jeszcze później zajrzę, teraz idę myć małego. A i dzisiaj mój mąż wrócił wcześniej z pracy:szok::szok::szok:

My po przedszkolu...Jula dzisiaj została sama i nie tęskniła za mamą:-:)zawstydzona/y:zaglądałam do sali przez szklane drzwi i bawiła się super....więc jestem dobrej mysli:-p:-p:-p
żałuję tylko że nie wzięłam aparatu....dzieciaki robili dzisiaj maski karnawałowe i oto dzieło mojej córy + czapka krasnoludka:-D:-D:-D
20110210030.jpg

Karlita dzięki za przepis na sos.....

Anet jeszcze raz dziękuję za przepisik na oponki serowe - wyszły super!!!! Już prawie wszystkie zjedliśmy :eek::laugh2::zawstydzona/y:

O nie znowu mnie jakieś pyszności omijają....:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Emilia to Mandziula nam wyprawi za nta statystykę...:-D:-D:-D

Anaconda fiu fiu nocka bez córy...to się dopiero będzie dzisiaj działo.....:-):-):-):-)

Talia jaka Gabi już duża....

Justyna moja głowa też lepiej....dzieki

Ostatnia edycja:
no i nic nie zdązylam zrobic bo jak tylko rozłozyłam papiery to Kola się obudził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

talia ja to nie mam szans na włączanie kompa przy małym bo się drze żeby go do klawiatury puścić:no::no: widać że Gabi miała super ubaw z tej piłki:-D:-D:-D u nas hitem jest odkurzacz:tak::tak::tak:

madzienka, emilia podziwiam ze "lubienie" statystki, ja tam wolę swoje geny;-);-);-)

anacondamiłego wieczoru życzę;-);-);-)

karlita fajny ten przepis na kopytka, muszę koniecznie wypróbowac:tak::tak: a sosik tez musi być smakowity:tak::tak::tak:

oj i koniec laby, wracam do papierów, bo jutro pogadanka z szefem;-);-);-)

miłego wieczoru życzę:tak::tak::tak:

karlita spisalam przepisy i na pewno spróbuje
Emila jutro wrzuce Ci przepis bo juz odlatuje idziemy spac bo jutro z ran logopede a Asie zerwac bedzie trudno

no moja małą ma teraz apetycik, 2 pierogi zjadła jak przyszłą z przeszkola a teraz miseczke zupy pomidorowej z kluskami tylko rano nic nie je, ale jej nie zmuszam tylko picie a w przedszkolu o 9 sniadanie to z dziecmi lepiej je i cos tam na pewno zje

dobrej nocki mamuśki:-)

reklama
Do góry