reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Młode nakarmione, Justysię to musiałam zamknąć kawałkiem chleba bo się zupki doczekać nie mogła :-D
Matko,ale ty masz dobrze ze chca ci tak ladnie jesc....
Anet współczuje takiej nocki:baffled: moze to ząbki Karolci dają sie we znaki:sorry:
Czy zabki to nie wiem,bo kly sie przebily,teraz moze jak rosna to bola...sama nie wiem co to bylo w nocy:eek:
Zobacz załącznik 326124A oto specjalnie dla ciebie Aluśka:tak:
Sliczny szkrabik w brzuszku u ciebie mieszka:tak::-)

a my dopiero na dwor idziemy.....Tak sie tlukly moje panny przed chwila ze az obraz ze sciany zlecial:crazy::szok:

reklama
Hej!
Motylla super bobasek, ciekawe czy to chłopiec czy dziewczynka:tak:. Męczą Cię mdłości?
Emilko jeszcze mi nie przeszło wstawanie w nocy i zaglądanie do łóżeczka czy mały oddycha i czy przypadkiem nie nasuną sobie kołderki na główkę, jak tylko wzdychnie w nocy to od razu stoję na baczność przy łóżeczku:-D
Marta odpoczywaj i nie patrz na te okno:tak:życzę zdróweczka dla Julka. A poród kuzynki to na prawdę ekspresowy i nie do pozazdroszczenia, dobrze że dziewczynki oddychają samodzielnie:tak:
Madzienka życzę miłego dnia w przedszkolu
Aluśka super, że jesteście zdrowe:tak:
Anaconda jak tam po przedstawieniu w przedszkolu?
Byliśmy rano na spacerze taka piękna pogoda dzisiaj aż szkoda że jutro ma już padać śnieg i deszcz:no:. Myślałam że mi Michał trochę pośpi to zrobię co nieco w domu, nie zdążyłam nawet deski do prasowania złożyć jak już było koniec spania:wściekła/y:. Marudzi, zabawki go nie interesują, na rękach wygina się już nie wiem o co mu chodzi:no:

Witam WAS!
Ledwie na oczy patrzę, Gabi wstała 5,30 jesć i już nie zasnęła. Potem miałyśmy na ćwiczenia więc spacer 30 min w jedna stronę zaliczony mały buncik na ćwiczeniach, a z powrotem spanie, Ale jak ją odpinałam z wózka to się budziła aż do teraz nie chciało jej się spać. Bawiłą się cudownie sama ale ja chciałam cos się zdrzemnąć a tu nici. M w pracy od wczoraj bo słuzba i ta kontrola wiec ja nawet oddechu od niej nie złapałam:eek:
Ale widzę ze dziś dzieci chyba wyczuły taka pogodę superową bo nie tylko moje rano wstało.
Anet ja swojej właśnie rybkę ugotowałam z warzywami a ona zasnęła:-p Moja też mało je, idę z nią chyba jutro do lekarza i zobaczymy co na to on:baffled:
Mandziula Kola też nie daje Ci nic popisać na kompie?
Madziara zdrówka dzieciaczkom życzę, Julek już chyba zdrowieje?
Karlita to Gabi aż tak mało nie je skoro to takie większe łyżki:tak:
motylla gratulacje pierwszych kroczków, no i piekny maluch:tak:
Sto lat dla Krystiana

Co do spotkania to chyba w weekend łatwiej byłoby wszystkie mamy zebrac ale w Bugi jest oblężenie.

Czy pracujące mamy dysponują wolnym czasem w tygodniu:sorry:?

A to hit dzisiejszego dnia, siadanie na piłce bujanie się na niej i łapanie równowagi, ależ miała zabawę P1020573.jpgP1020560.jpgP1020555.jpg

Madzienka
Motylla super fotka, mialas juz to usg genetyczne czyli kosc nosowa i przeziernosc karkowa przede wszystkim??

Zmusilam sie do wstania i posprztania mieszkania i sie tak zmachalam ze znowu musze lezec bo mi slabo. Caly czas mysle ze juz lepiej i tylko jak cos porobie to czuje mega oslabienie. A takie piekne slonce pewnie jak wydobrzeje to wroci zima:zawstydzona/y:
Jeszcze nie miałam tych badań, nie przemęczaj się Marz

my byliśmy na dworze, ale na piechotę nawet do pobliskiego aldika z H to można pół dnia iść madzienka 1,5 h nam to zajęło w tą i zpowrotem:-D
ostatnio się strasznie rozgadał idzie i wszystko opowiada, dzisiaj stał 10 minut na chodniku i nasłuchiwał gdzie ptaki śpiewają:eek:

karlita
ale w końcu napisałaś :-D:tak:

anet
współczuję nocki

:tak::tak::tak:

gon1a to madzienki pazurki;-):-D

marta
:szok: sience fiction z tym porodem

marz jeszcze troszkę i poczujesz się lepiej aby ten I trymestr;-)
To musiało przesłodko wyglądać jak nasłuchiwał ptaszków:-D

witam i ja
Kola jeszcze śi wiec mgę kompa właczyć:-D:-D:-D
wczoraj cały wieczór siedziałam nad statystyką i już siły zabrakło na BB, a normalnie dzień bez was to dzień starcony:tak::tak::tak::tak:jak mi która napiszę ze statystyka jest fajna to nie ręczę za siebie:no::no::no:

oj poczytałam co uwas, ale mój mózg już się chyba wyczerpał na dziś i nie pamiętam co miałam napisać:confused2::confused2::confused2: no ale zaraz zrobię kawusię i bedzie ok:tak::tak::tak:

to ja się tylko pochwalę że Kola przespał całą noc bez jedzenia:tak::tak::tak: jupi, jupi!!!!
zmykam na kawę, może uda mi sie jeszcze cos porobić zanim Koluch wstanie

miłego dnia życzę
Gratulacje dla Koli:tak:

Hej!
Motylla super bobasek, ciekawe czy to chłopiec czy dziewczynka:tak:. Męczą Cię mdłości?
Na szczęście już minęły.

Witam WAS!

Co do spotkania to chyba w weekend łatwiej byłoby wszystkie mamy zebrac ale w Bugi jest oblężenie.

Czy pracujące mamy dysponują wolnym czasem w tygodniu:sorry:?

A to hit dzisiejszego dnia, siadanie na piłce bujanie się na niej i łapanie równowagi, ależ miała zabawę Zobacz załącznik 326170Zobacz załącznik 326171Zobacz załącznik 326172
Jaki śliczny uśmiech:tak:

gon1a ja to nigdy nie słyszałam o cieście na pierogi z drożdżami, spytaj się mamy koniecznie :tak:

mandziula gratulacje dla synka :tak:, a statystykę to ja lubiłam na studiach, nawet się zastanawiałam czy w tym kierunku nie pisać pracy magisterskiej :tak:

Justyna2729 a może dalej był śpiący i się tylko wybudził, albo ząbki :baffled:

talia moje też tak rano wstały :crazy:, ale ja wyspana w miarę, bo spać poszłam o 21 :tak:

Zdjęcia super, widać, że zabawa się podoba :tak:

A myśmy wróciły ze spacerku drugiego zresztą dzisiaj. Natalia się wymęczyła a Justysia rozglądała na wszystkie strony, tym bardziej że byłyśmy razem z ciocią i jej córcią. I się cały czas do tyłu oglądały, czy oby na pewno dalej wszyscy idą.

Teraz M poszedł spać z Justysią, a ja wybywam do cioci, niech się jeszcze Natalka pobawi trochę dzisiaj :-)

Witam, ja juz w domu, po pracy. Głowa mi ćmi, jakos dziwnie sie czuje, ale moze to tylko zmeczenie. Mam nadzieje...
A co do ilosci dzieciaczkow w przedszkolu to w jednej mojej grupie malo tzn 14 a jak na nich to bardzo mało, ale w drugiej normalnie chodza.

Marta ale porod,jeju az dwa razy twojego posta przeczytalam!!!Oby bylo wszystko ok!!!
marz oszczedzaj sie, teraz najwazniejsze czas dla Was.
Mandziula super, gratuluje pierwszej spokojnej nocki:)
talia jesli chodzi o spotkanie na tyg to ja roznie-musze tylko wiedziec wczesniej... a fotki Gabi urocze, widac ze super zabawa była!!!
Emilia az milo sie czyta jak dzieciaczki maja taki apetyt.
Motylla alez cudna kluseczka!!!!
karlita ciekawy przepis na kopytka-chyba sie skusze,jeszcze czekamy na sosik :)

reklama
Witam :-):-):-)
Teściowa już pojechała i zabrała ze sobą Maję wiec dzisiaj wieczór mamy tylko dla siebie :-p:-p:-p i jutro będzie można sobie pospać :tak::tak::tak:
Na przedstawieniu oczywiście byłam a foteczki wrzucę na pewno :tak::tak: tylko jakieś dziwne oświetlenie było i niezbyt wyszły :crazy::crazy::crazy:
Motylla super człowieczek ci rośnie w brzuszku, no i gratulacje dla Krystianka za pierwsze kroczki :tak::tak::tak:
Mandziula no widzę że u was też przechodzicie do nowego etapu :tak::tak::tak: gratulacje dla Mikołaja :tak::tak::tak:
Sunday czyżby Dukan cos namieszał :-p:-p;-);-)
Maltanka bo Hubcio zauważył że piękny dzień to i musiał go troszkę zaczerpnąć ;-);-)
Talia super foteczki Gabi :tak::tak:
Marta moje okna też już wołają o umycie ich a ja się tym jakoś nie przejmuję :-p:-p
Marz właź do łóżka i się kuruj bo za kilka m-cy chcemy oglądać nowego dzidziusia :tak::tak::tak:

Do góry