reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie mój mały jeszcze śpi ale już powoli się wierci więc lada moment się obudzi. Ale jestem nie wyspana ale znając życie to jak się położę to syn się obudzi. Jak wstanie to idziemy na dwór się dotlenić bo ładne słoneczko na dworku.:tak:

reklama
anaconda u nas w szatni pustak a bylismy po 8 pani sie ucieszyla ze Asia jest bo w jej grupie jedna dzis dziewczynka i beda sie bawily razem, a Asia po 2 tyg nieobecnosci jak na razie bryka z chcecia
dzis o 6 sie przbudzila i krzycyz"ja chce do koły"

gon1a napisz mi proszę jak robisz ciasto na pierogi, tylko jak możesz to dokładne proporcje, bo mi jakoś nie wychodzi za bardzo a chciałam zrobić dla M :tak:

Młode nakarmione, Justysię to musiałam zamknąć kawałkiem chleba bo się zupki doczekać nie mogła :-D

Teraz czytamy sobie książeczki, a około13 pewnie spać pójdą :tak:

Dzień dobry;-)

Na początek zajęłam się czytanie puki jeszcze Martyna nie jęczy;-)
Madzinka pazurki masz śliczne:-)
Gdzie przyjmuje ta pani doktor Sadurska o której wypomniałaś i ile bierze za wizyte:sorry:
Justyna 2729 dzięki za informacje odnośnie Kardiologa:tak:
Anet współczuje takiej nocki:baffled: moze to ząbki Karolci dają sie we znaki:sorry:
Marta ekspresowy poród miała Twoja kuzynka :szok:dobrze ze żadne dziecko do sedesu nie wpadło;-)
Duzo zdróweczka Juleczkowi życze:tak::tak:
Motylla super ze dzidzia ma sie dobrze :-) wklej tu fotkę maleństwa:-p

Madzia powiem tak wiązanie chusty nie jest latwe bo Norb jest TAKI MAŁY a ona TAKA DŁUGA ;-)
musze się zabrać za porządne ćwiczenia w wiązaniu ;-)

Chyba musimy Ci Madziarkę na szkolenie wysłać ona Nelę o wiele mniejszą nosiła i motała...:tak::tak::tak:
a jak Wasze werandowanie kiedy na spacer umawiamy się???;-)

zmykamy na spacerek......

edit:

Aluśka dr Sadurska przyjmuje na chodźki wporadni i w Top Medicalu ale tam wizyta 200zł:sorry::sorry::sorry:...ma też swój gabinet prywatny na chodzki....to jest ordynator kardiologii dziecięcej....

Ostatnia edycja:
Dzwoniłam i wiem wszystko;-):tak:.
Aluśka, to pierwsze wpadło ale zaraz wyciągnęli i płakało a drugie w locie złapali bo by na posadzkę poleciało. Czują się dobrze, w inkubatorkach leżą, same oddychają. Mama miała wcześniej kroplówki w szpitalu na podtrzymanie i jak wypuścili do domu to akcja szybko się rozwinęła. Rodzinka w ogóle w szoku bo jak chodziła do swojego gina to mówił że jedno a jak poszła do szpitala to wyszły bliźniaki:tak:.
Mi coś w tyłek wlazło i prawe biodro do niczego.
Zmykam leżeć i przyglądać się na brudne okno w kuchni:confused2::nerd:.
Motylla, jaki śliczny pulpecik z maluszka.

anaconda dziękuje bardzo :tak:, jutro wypróbuję, albo może jeszcze dzisiaj :-)

Marta to pewnie rwa kulszowa czy jakoś tak. Ja miałam na końcu ciąży z Justysią. Czasami nie dało się chodzić, leżeć i wyłam z bólu, ale zawsze po kilku godzinach przechodziło :tak:. Ale bólu współczuję i to bardzo, tym bardziej jak trzeba się jeszcze dziećmi opiekować.

aluśka jak u Was??

Motylla jaka śliczna dzidzia :tak:

reklama
aneta82 jak to dobrze ze komórki wymyślili;-):laugh2:
Sunday trzymam kciuki za wizytę 15.02:tak:
Madzinka jak tam oczko u Juleczki ? mam nadzije ze na dzień dzisiejszy już wszystko z nim w porządku:tak::tak:
Madziarka gratki za przespaną całą nockę:-)
dobrze ze Julek czuje sie coraz lepiej oby juz go to choróbsko całkowicie opuściło:confused::confused:
gon1 co lekarz powiedział na Twoje wyniki badań?

Niezła strojnisia z Joasi;-):-D
Talia wczoraj oglądałam w wiadomościach o tym chlopczyku i jestem wstrząśnięta :-( a ich wytłumacznie jest po prostu kretyńskie że to nie ich wina bo dziecko poza szpitalem zmarło:wściekła/y: aż mi ciśnienie skacze:angry:

24.12 jak leżałam z Martyną tez nie mogłam sie doprosić żeby jakiś lekarz przyszedł i ją zbadał bo jak mi pielęgniarka powiedziała nie była cieżkim przypadkiem:szok: nosz k...a jak noworodek który trafił do szpitala z powodu zwracania krwią nie może być ciężkim przypadkiem:no::oo2: paranoja jak dla mnie :no:
Podobna sytuacja bylo przeciez ostanio z tą dzieczynką z Krasnika jak dobrze pomietam zamiast zrobić komplet badan to tak na odczepne i zamiast dać swoją karetkę żeby szybko przyjechać do szpitala na chodźki to barany jedne (zadusila bym własnymi rękami:wściekła/y:) czekali aż z Lublina do nich karetka przyjedzie:no:
Ogromnie współczuje rodzicom tych dzieci:-:)-:)-(
Motylla gratulacje dla Krystianka za stawianie samodzielnych kroczków:-)
Emilia mam nadziję ze u Justynki nie bedize konieczne wykonanie tego tomografu :sorry:
Marta o matko to jednak jedno dziecko wpadło:szok: dobrze że nic mu sie nie stało:sorry:
Antuanet24 dużo zdrówka życzę Twoim chłopcom:tak:
Misia ja tęskniłam :tak:
super że już borownie masz za sobą:-) no jeszcze tylko usuwanie kamienia i bedziesz mogła odpocząć na jakiś czas od wizyt u dentysty:tak::tak:
Maltanka mam nadzije że niedługo Hubercik przestanie sie bać nurkowania:tak::tak:
Anaconda
jakaś fotorelacja z dnia dziadka i babci mile widziana:-):-)

Do góry