Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Anaconda jeszcze się nie przestawiłam i jak narazie to ja się budzę i sprawdzam co 5 min czy wszystko ok, czy żadne temp nie ma :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anaconda jeszcze się nie przestawiłam i jak narazie to ja się budzę i sprawdzam co 5 min czy wszystko ok, czy żadne temp nie ma :-)
Pazurki super:-)
Aha może zrobiłybyśmy spotkanie w Bugi bo Gabi jest juz taka kontaktowa i poszalałaby chętnie z dziećmi no i owe mamy poznałabym![]()
A u nas trzęsienie ziemi, mąż chory ledwo zipie ale lata do pracy...Z Kubą byliśmy dzisiaj u pediatry i ma ... zapalenie oskrzeli z przerzutami na uszy. Rano zaniepokoiła mnie taka jakby ropa z jednego uszka a ona mi mówi że znów antybiotyk na 10 dni....normalnie nogi się pode mną ugięły...Dobrze że mi trochę przeszło bo chyba bym "kopnęła" w kalendarz. A jak sobie pomyślę o poniedziałkowej wizycie pani pediatry w domu, która powiedziała że mały zdrowy to aż normalnie mi oko chodzi... Teraz mały już śpi więc chwilę można odetchnąć...Miłej nocki![]()
Widzę, że nikt za mną nie tęsknił:--
-
-(
Wybaczcie zaniedbanie ale dziś mam istne urwanie głowy, chciałam w dzień pospać to kurier z zestawem butelek TT mnie zbudził, potem sąsiadka przyszła żeby jej rozliczyć Pit-y, piekę na jutro, kupiliśmy aparat, Juli się pochorował :-(- od 20-ej 3 razy wymiotował, leży osłabiony o temp. ma 36,2*C. Jutro w domu zostaje.
Maltanka nie zmuszajcie go, nie chce nurkować to niech nie nurkuje... kiedyś się przekona. Moja Nela też nie chce teraz skakać bo boi się zanurkować... nie wyje ale jak wie że bedzie skakanie to od razu siada na pupę![]()
Maltanka Madziarka ma rację, nie ma co go zmuszać sam się przekona....albo namówimy Julę żeby go przekonała...
moja to z całych zajęć na basenie tylko skakałaby i nurkowaławięc z chęcią poskacze za Nelę i Hubcia
Jestem, jestem tylko musiałam sobie kawulca zrobić i porządnie zasiąść do porannego czytaniaja to chyba już do jakiegoś psychoterapeuty powinnam się zgłosić bo jestem uzależniona
Tak ładnie na dworze, że nawet pościel wyniosłam, niech się przewietrzy.
Emilia nie pracuję - mam wieczne wakacje![]()
Anaconda a może coś dla mnie znajdziesz w tym zamrażalniku????![]()
anaconda to przeprowadzaj się gdzieś koło mnie, bo jeszcze trochę i ja zostanę na wiecznych wakacjach
będziemy razem rządzić
![]()