reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda jeszcze się nie przestawiłam i jak narazie to ja się budzę i sprawdzam co 5 min czy wszystko ok, czy żadne temp nie ma :-)

reklama
Tak ładnie na dworze, że nawet pościel wyniosłam, niech się przewietrzy. Cieplutko jest to my pewnie na dwór wybędziemy około 9. Muszę się tylko wyszykować, a mi się tak nie chce, i może coś zjeść :tak:

Madziara ja to jak się obudzę w nocy, to wstaję i podchodzę do każdej, poprawiam kołdrę. A swego czasu jak zaczynały przesypiać noce to sprawdzałam czy oddychają :-D

anaconda
a ty nigdzie nie pracujesz?? Czy może szukasz czegoś??

Witajcie my tez już nie śpimy bo dzisiaj przedszkole więc trzeba było rano wstać:-p:-p
Mnie od wczoraj coś boli głowa....i tabletka nie pomogła...zaraz zjem śniadanko i łyknę coś na ból...

Na dworze piękne słoneczko więc pewnie gdzieś na spacerek wyjdziemy!!!!

Anaconda jeszcze się nie przestawiłam i jak narazie to ja się budzę i sprawdzam co 5 min czy wszystko ok, czy żadne temp nie ma :-)

wariatka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anaconda i Maja pojedzie dzisiaj sama do teściowej na noc???

Karlita ja:-p i pewnie nie tylko ja:-p:-p:-pjesteśmy ciekawe jak idzie Wam chustowanie.....i czekamy na jakieś fotki:tak::tak::tak:

Antuanet jak nocka????Kubuś spał spokojnie???

Madziarka u Was już choroby nie widać???:happy:to zdrowiejcie bo Julcia już nie może doczekać się odwiedzin u cioci i Nelinki i Julka i wujka Michała:-D:-D:-D

Idę śniadanko szykować....

Macie jakiś pomysł na obiad :eek::eek::eek::eek::eek:

Tak, mamy pomysł na obiad :-p:-p:-p wyjęłam sos z zamrażalnika i dogotuję makaronu :-D:-D:-D:-D
A co do tego czy Maja pojedzie z teściową to jak będzie chciała to tak :tak::tak::tak:

heloł

ale mamy ładne słoneczko

zaraz wynoszę pościel na balkon i musimy po makaron skoczyć do sklepu

Pazurki super:-)

Aha może zrobiłybyśmy spotkanie w Bugi bo Gabi jest juz taka kontaktowa i poszalałaby chętnie z dziećmi no i owe mamy poznałabym:tak:

:tak::tak::tak:

A u nas trzęsienie ziemi, mąż chory ledwo zipie ale lata do pracy...Z Kubą byliśmy dzisiaj u pediatry i ma ... zapalenie oskrzeli z przerzutami na uszy. Rano zaniepokoiła mnie taka jakby ropa z jednego uszka a ona mi mówi że znów antybiotyk na 10 dni....normalnie nogi się pode mną ugięły...Dobrze że mi trochę przeszło bo chyba bym "kopnęła" w kalendarz. A jak sobie pomyślę o poniedziałkowej wizycie pani pediatry w domu, która powiedziała że mały zdrowy to aż normalnie mi oko chodzi... Teraz mały już śpi więc chwilę można odetchnąć...Miłej nocki:tak:

antuanet i jak Kuba? matko co za lekarze

Widzę, że nikt za mną nie tęsknił:-:)-:)-:)-(

jak to nie tęsknimy, tęsknimy

Wybaczcie zaniedbanie ale dziś mam istne urwanie głowy, chciałam w dzień pospać to kurier z zestawem butelek TT mnie zbudził, potem sąsiadka przyszła żeby jej rozliczyć Pit-y, piekę na jutro, kupiliśmy aparat, Juli się pochorował :-(- od 20-ej 3 razy wymiotował, leży osłabiony o temp. ma 36,2*C. Jutro w domu zostaje.

marta i jak Julu?

Maltanka nie zmuszajcie go, nie chce nurkować to niech nie nurkuje... kiedyś się przekona. Moja Nela też nie chce teraz skakać bo boi się zanurkować... nie wyje ale jak wie że bedzie skakanie to od razu siada na pupę :-D

Maltanka Madziarka ma rację, nie ma co go zmuszać sam się przekona....albo namówimy Julę żeby go przekonała...:-p:-p:-p
moja to z całych zajęć na basenie tylko skakałaby i nurkowała:-D:-D:-Dwięc z chęcią poskacze za Nelę i Hubcia

no właśnie Jula się nie czai tylko raz do wody może się przekona, a wczoraj nie było pani Justyny:no:

Jestem, jestem tylko musiałam sobie kawulca zrobić i porządnie zasiąść do porannego czytania :-D:-D:-D:-D ja to chyba już do jakiegoś psychoterapeuty powinnam się zgłosić bo jestem uzależniona :-D:-D:-D

:-D:-D:-D weź bo ja też:-D

Tak ładnie na dworze, że nawet pościel wyniosłam, niech się przewietrzy.

ooo i ja też to zaraz zrobię:tak:

Emilia nie pracuję - mam wieczne wakacje :-D:-D:-D

:-D anaconda to przeprowadzaj się gdzieś koło mnie, bo jeszcze trochę i ja zostanę na wiecznych wakacjach:-D będziemy razem rządzić:-D

Anaconda a może coś dla mnie znajdziesz w tym zamrażalniku????:-p:-p

No jasne, że znajdę, u mnie zawsze pełen zamrażalnik w gotowcach :-D:-D:-D i dlatego nieraz to nawet tydzień nic nie gotuję tylko wyciągam :-D:-D:-D
Jestem the best kucharka nie ma co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D anaconda to przeprowadzaj się gdzieś koło mnie, bo jeszcze trochę i ja zostanę na wiecznych wakacjach:-D będziemy razem rządzić:-D

Wtedy to już żadna z nas by pracy nie szukała :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry