reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie i melsuje ze jako tako juz zyje od niedzieli walcze ze wszystkimi objawami choroby czyli goraczka bol glowy gardla i jeszcze bol krzyza i nog bleee.....:no:
Mam zwolnienie do konca tygodnia lecze sie praktycznie tylko naturalnymi sposobami wiec troche to trwa...
Bylam wczoraj u lekarza w sumie tylko po zwolnienie ale bylam ciekawa co mi przepisze no i dostala pastylki ktore sa nie zalecane dla koiet w ciazy i wez tu sie lecz.
Mateusz poszedl dzisiaj pierwszy dzien do zlobka niby juz zdrowy ale jestem ciekawa czy nic sie przeze mnie nie rozwinie
"jak nie masz sily to swiat nie mily" oj zgadzam sie z tym...
postaram sie was troche podczytac

reklama
O nie pisałam i mi skasowało posta:wściekła/y::wściekła/y:
Witam!
Jesteśmy na nogach od 8, zaraz idziemy na spacerek. Zastanawiam się jaki żel kupić na ząbkowanie czy Bobodent czy Dentinox może Wy mi coś doradzicie?
Madzienka i jak po wizycie u okulisty?
Marz zdróweczka podsyłam:tak:
Marta udanego spotkania z koleżanką

Sniadanko wcinam wlasnie.....:tak::biggrin2:
W nocy oczywiscie ,ok 2 bylo karmienie Karolci bo wyla....ehhhh....ale pospala za to spokojnie do 7:happy2:
Rano (odziwo:szok:) wypila cala butle kaszy ,bo ostatnio nawet kaszki mniej jadla.....juz sama nie wiem co z nia robic mam....ale pochwale sie ze na wieczor zjadla ze mna kanapeczke z wedlinka,cala pajde(bez skory):happy:...a w nocy wraz kasze zjadla:baffled:
U mnie tez dzis piekne sloneczko na dworze,wiec na dworek pewnie pojdziemy,nawet wiatr ucichl:tak:;-):biggrin2:

co do zeli do zabkow to ja nie wiem czt to wogole pomaga:confused:...mialam oba i zadnej roznicy po smarowaniu nie widzialam,nie wiem moze sie myle:sorry2:

Witajcie...
u nas nocka przespana, mimo że Jula obudziła się z zaklejonym oczkiem....:-:)-(id:-(jedziemy dzisiaj do okulisty zobaczymy co nam powie....

Marzenko zdróweczka dla Ciebie i oby Mateuszek nic nie przyniósł...

Anaconda ospa???uuuu, czyli zdala od wszystkich dzieci na moim osiedlu:-D:-D:-D

Emilia super że nocka przespana...

Marta może weź ty odpocznij jak w domu pusto a nie o oknach myślisz:sorry2::sorry2::sorry2:

Madziarka co u Was???Jak Julcio??jak nocka???a jak Nelinka i jej odcysiowanie????

Madziarka gratuleje odstawienia Nelki od cyca, no i zdrowka dla Jula
Maltanka fajne miejsce a moze Zawoja my tam sie chcemy wybrac Elżbieta i Krystyna Kozina Zawoja, Elżbieta i Krystyna Kozina w Zawoji
mnostwo atrakcji dla dzieci bez wychodzenia z posesji obejrzyjcie galerie ogrodu nie wiem gdzie ta dzialka sie konczy
Emilia powodzienia na usg oby wszystko ylo dobrze
Marta moze juz zwolnij kochana...
Anaconda jak ma pzrechodzic to lepiejmiec to wczesniej za soba...
Madzienka mój Mateusz swego czasu jak chorowal budzil sie z zaklejonym okim przecieralam mu wtedy rumiankiem...ale idz do okulisty niech to zobaczy no i sama jestem ciekawa co przepisze na ropiejace oczko
Anet15 moj Mateusz tez ostatnio niejadek jak ja tego nie lubie:no:
Karlita Fogia wytwałosci zycze oj i jak was tak czytam to az sie boje odzwyczailam sie jednak od nocnych pobudem no nic oby tylko szczesliwie dotrwac do konca

Na 25 lutego umowilam sie na USG i juz sie nie moge doczekac ale tez i sie boje:zawstydzona/y:

No i nie wyszliśmy na dwór bo mi dziecko klucze gdzieś zapodziało. A już wszyscy byliśmy ubrani. Ja di kluczy, a ich nie ma :wściekła/y:.

Muszę czekać na M, aż wróci z pracy. A tak się cieszyłam na spacerek.

Justynka ja używałam i używam Dentinoxu. Nam zawsze pomagał, a jak ząbek nie chciał się przebić to dentoseptem kazali smarować.

marz będzie dobrze na USG :tak:

Marz będzie dobrze na usg zobaczysz :tak::tak::tak:
Madzienka u nas też pomagało przemywanie rumiankiem oczka jak ropiało ale wiem ze niektórzy boją się że rumianek uczula :baffled::baffled: U nas był lepszy niż kropelki przepisane przez okulistkę :crazy::crazy:
Emilia szukaj kluczy i na spacer uciekajcie bo zobacz ze już zaczyna się chmurzyć

hehe Jednak nie Natalka klucze wsadziła, a mój brat przez przypadek zabrał, al już kazałam mu tyłek zbierać i przyjeżdżać :tak:

Madzienka myśmy przemywali taką wodą w jednorazowych pojemniczkach (chyba sól fizjologiczna), szybko zawsze przechodziło :tak:

Dzięki dziewczyny,przemywamy i rumiankiem i solą fizjologiczna...ale oczko dalej napuchnięte....
więc idziemy robić zakupy i jedziemy do LuxMedu

Marzenka kwatera super....może razem z Maltanka pojedziecie;-)???

No właśnie a gdzie Maltanka???

reklama
hej

jestem jestem byliśmy na spacerku z Hubertem, niby ładnie ale jednak wieje :no:
i wiszę na telefonie już od 10.00 bo nie mogę się do P dodzwonić:wściekła/y: zaraz coś mnie trafi:wściekła/y:

marzenka
nie daj się chorobie:no:...fajne miejsce ale to w górach a my tym razem nad morze:sorry2: chociaż jak tak dalej pójdzie szukanie miejsca to nie wiem czy coś z tego wyjdzie no i jak pooglądałam zdjęcia wczoraj plaże itp. to się przeraziłam dla mnie za dużo ludu no i mi jeden dzień na piasku to starczy co tam robić cały tydzień:baffled:
justyna ja miałam ten i ten ale dentinox mi lepiej pasuje
madzienka ojej biedna Jula

Do góry