reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello,
czytam Was od piątku, ale brakowało czasu, by coś skrobnąć:-:)zawstydzona/y:i tyle miałam napisać...i wszystko zapomniałam:-:)-D:-D
hmm....Natalka w piątek była na kontroli u pediatry...jest lepiej, bo gardło lepsze i mniejszy katar...ale znowu mamy Isoprinozine:wściekła/y:
w sobotę nie było jak zajrzeć, bo rano fryzjer:tak::tak::tak::-):-):-)a potem przygotowywanie sałatek na mamy imieniny (awansem robiła) w niedzielę:tak::tak:a w niedzielę Natalka królowała na imprezie:-D

a to dzieło mojego brata sprzed tygodnia:tak::tak:

natalka_023.jpgnatalka_024.jpgnatalka_005.jpg

reklama
witam się i zmykam
przeleciałam 3 po 3 wasze posty, ale nie mam czasu odpisać, Ola nie daje mi chwili spokoju, dostała biegunki, chyba przez zęby, budzi się w nocy co chwila, szoruje pop dziąsłąch wszystkim, nawet czepia się mężowwego policzka :-D od noszenia jej już nam ręce odpadają, nie mówiąc o kręgosłupie, no i już się drze, chyba jej dam papier ścierny niech gryzie :wściekła/y:

witam i ja wieczorową porą:tak::tak:

madziara zdrówka dla Julka życzę a dla Neli wielkie brawa że juz cysia nie nyna:tak::tak::tak:

anetawytrwałości w ząbkowaniu;-) a masz taki gryzak wodny??? ja trzymam w lodówce i daję Kolci i to mu pomaga:tak::tak:

anet cierpliwości do dziewczynek, już niedługo zrobi sie ciepło to przegonisz na dwór i będa szaleć:-D:-D

misia dobrze, że Natalce się poprawia, a zdjęcia superaśne;-);-);-)

talia powodzenia w szukaniu pracy:tak::tak:

mamu
witaj na forum!!!!

a ja dziś w pracy normalnie od mojego dziecka odpoczełam, bo wczoraj już myślałam ze nie dam rady taki był czepliwy i mamusiowy, a dzis już nie to dziecko, ładnie się bawi, nie ryczy:confused2::confused2::confused2: no i wyłazi ostatnia dwójka:tak::tak::tak::tak:już kreseczkę widać na dziąsełku wiec pewnie jutro sie przebije, nie wiem jak pozostałe zębole bo sobie nie da pozaglądać a jak palec mu wkładam żeby wymacac to gryzie aż do krwi:-D:-D:-D

Witam się wieczorowo
madzienka współczuję tego zatarcia w oczku, Kubusiowi pomagał BIOLAN Gel jak piachu nasypał sobie w tamtym roku....
madziara78 mam nadzieję że to nie "ucho" u Jula...A był w przedszkolu dzisiaj? Ja w tamtym roku bałam się tej podróży nad morze, ale było super. Kuba prawie całą podróż spał:-) Tyle że jechaliśmy w nocy...
sunday_ nie wiem czy o to Ci chodziło,ale 13-stki liczy się że bierze się 8,5 proc. sumy wynagrodzenia faktycznie otrzymanego w zeszłym roku kalendarzowym.
misia2010 zdjęcia super, ale Natalka ładnie rośnie.
aneta dużo sił i cierpliwości przy ząbkowaniu.
mamu witaj na forum!
karlita życzę dużo sił i wytrwałości w karmieniu! Nie słuchaj żadnych lekarzy, tylko rób tak jak Ci serce podpowiada...
anaconda27 brawa dla Majeczki, super księżniczka z niej i do tego tancereczka :)
maltanka dobrze by było jakby Ci się udało zmienić godziny szkolenia.
talia super ambitne plany na wiosnę! Trzymam kciuki za ich realizację...
U nas powoli wszystko wraca do normy, dzisiaj pediatra oglądała małego i gardło wydaje się być czyste. Ja też lepiej się czuję więc jakoś dzień minął. Miałam też z ZUS kontrolę zwolnienia-bardzo sympatyczni ludzie:tak: Teraz Kubuś już śpi więc chwila na nadrobienie BB. Miłego wieczorka.:-)

Ostatnia edycja:
sunday_ nie wiem czy o to Ci chodziło,ale 13-stki liczy się że bierze się 8,5 proc. sumy wynagrodzenia faktycznie otrzymanego w zeszłym roku kalendarzowym.

U nas powoli wszystko wraca do normy

Anetko a jesli ja przepracowalam 4 mc to liczy sie 8,5% z tych 4mc?

Super ze u Was juz lepiej!!! Oby tak dalej!:-)

reklama
sunday_ jest taki przepis że trzeba przepracować w jednym zakładzie minimum 6 pełnych miesięcy żeby ją dostać. Czyli chyba się nie łapiesz. Tylko podobno jest coś takiego jak rok kalendarzowy dla nauczycieli i moja kumpelka twierdzi że u nich w szkole za czas od 1.09-31.12 się należą 13-stki. Więc pewnie Ci wypłacą. A mają czas do końca pierwszego kwartału.

Ostatnia edycja:
Do góry